“Sportdigital EDGE Rebranding και ενσωμάτωση για το EDGEsport στην ομάδα εκπομπής Sportdigital”!

“Sportdigital EDGE Rebranding και ενσωμάτωση για το EDGEsport στην ομάδα εκπομπής Sportdigital”! Το EDGEsport είναι πλέον παρελθόν γι αυτό και ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα του στην “COSMOTE TV” (αλλά και σε άλλες πλατφόρμες), παράλληλα η γερμανική έκδοση για το αθλητικό κανάλι διασκέδασης και δράσης EDGEsport έχει ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα εκπομπής “Sportdigital” και έχει μετονομαστεί σε “Sportdigital EDGE” για τις γερμανόφωνες αγορές…
Nicolas A.
...
Με την κίνηση αυτή το αθλητικό τηλεοπτικό δίκτυο “Sportdigital” (με έδρα το Αμβούργο), προηγουμένως ήταν υπεύθυνο μόνο για τη διανομή του καναλιού στις γερμανόφωνες αγορές (GSA), ενώ τώρα έχει αναλάβει και την ευθύνη για το περιεχόμενο προγραμματισμού “Sportdigital EDGE”.
Ταυτόχρονα, το “Sportdigital” επεκτείνει τη σειρά περιεχομένου του καναλιού, ώστε να περιλαμβάνει νέους διαγωνισμούς και περισσότερα ζωντανά αθλήματα. Τα νέα δικαιώματα που αποκτήθηκαν για το “Sportdigital EDGE”, περιλαμβάνουν εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους, όπως η σειρά Golden Trail ή το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου και διαγωνισμούς όπως το “Squash World Tour” και το “Jet Ski World Series”.
Το “Sportdigital EDGE” μπορεί να ληφθεί μέσω συνεργατών διανομής όπως οι ΟΤΤ πλατφόρμες “waipu.tv, wilhelm.tel και Cliq Digital” και ως μέρος του πακέτου “trendSports” (μέσω του συμπλέγματος δορυφόρων “Astra 19.2Ε”) και μέσω των δορυφορικών πλατφορμών “Sky Deutschland” και “HD+”. Το κανάλι είναι επίσης διαθέσιμο στην Ελβετία στο “MySports”.
Εκτός από το “Sportdigital EDGE”, τα κανάλια συνδρομητικής τηλεόρασης “Sportdigital Fußball” και “Sportdigital Fußball 2”, καθώς και το “FAST Channel Scooore”, αποτελούν επίσης μέρος της ομάδας καναλιών “Sportdigital”. Όλα τα κανάλια περιλαμβάνονται επίσης στη νέα εφαρμογή “Sportdigital+”, η οποία είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android, καθώς και για Smart TVs.