Nova Highlights: "11 - 20 Αυγούστου"…

Τελευταία ενημέρωση 06/08:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights:  "11 - 20 Αυγούστου"…
...
Κυριακή 11 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«KURSK: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ» Πρεμιέρα
Η απλή ναυτική άσκηση του υποβρυχίου Κουρσκ στη θάλασσα Μπάρεντς έχει τραγική κατάληξη, όταν μία έκρηξη βυθίζει το υποβρύχιο και η ρωσική κυβέρνηση αρνείται τη βοήθεια ξένων χωρών για μέρες. (Αληθινή ιστορία, Ματίας Σόναρτς, Λεά Σεϊντού)
Τρίτη 13 Αυγούστου Novasports2HD στις 21:30
«Προκριματικά UEFA Champions League Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την τουρκική Μπασακσεχίρ στη ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League και θέλει την πρόκριση που θα τον φέρει στα play off της διοργάνωσης!
Τρίτη 13 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ» Πρεμιέρα
Κατά τη διάρκεια του Β’ ΠΠ, κι ενώ η πόλη Τσονγκ Τσινγκ της Κίνας δέχεται ανηλεή επίθεση από την Ιαπωνία, ένας Αμερικανός διοικητής εκπαιδεύει τους πιλότους που προσπαθούν να υπερασπιστούν τη χώρα τους. (Πολεμική ταινία, Μπρους Γουίλις, Γε Λιου)
Τρίτη 13 Αυγούστου Novacinema2HD στις 00:20
«Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ»
Μια ξαφνική έκρηξη στο διάστημα διακόπτει τη σύνδεση δύο αστροναυτών με τη NASA για λίγα λεπτά. Οι αστροναύτες επιστρέφουν στη Γη, όμως τα αποτελέσματα της εμπειρίας αυτής αποδεικνύονται εφιαλτικά. (Θρίλερ επ. Φαντασίας, Τζόνι Ντεπ, Σαρλίζ Θέρον)
Τετάρτη 14 Αυγούστου Disney Channel στις 17:15
«Ο Κουπ και η Κάμι ρωτούν τον κόσμο» Νέο επεισόδιο
Η εξαιρετική νέα σειρά που έκανε πρεμιέρα τον Ιούλιο συνεχίζεται και αυτόν τον μήνα στο Disney Channel! Νέα επεισόδια θα προβάλλονται μέχρι τις 16 Αυγούστου, τις καθημερινές στις 17:15.
Πέμπτη 15 Αυγούστου Discovery Channel στις 21:00
«Άγριες κατασκευές» Νέο επεισόδιο
Ο θρυλικός τεχνίτης, ο άνθρωπος που μπορεί να λύσει κάθε πρόβλημα αλλά και να δημιουργήσει άλλα, ο Άνταμ Σάβατζ, είναι σε αποστολή. Θα αναλάβει να υλοποιήσει τα πιο τρελά του όνειρα, ωθώντας στα όρια τους τις ικανότητες και τις δεξιότητες του.
Πέμπτη 15 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«THE INVISIBLES»Πρεμιέρα
Στο Βερολίνο του 1943, κι ενώ ο Γιόζεφ Γκέμπελς διακηρύσσει ότι στην πόλη δεν υπάρχουν πια Εβραίοι, κάποιοι καταφέρνουν να κρύψουν την καταγωγή τους και να επιβιώσουν με όποιο τρόπο μπορούν. (Αληθινή ιστορία, Μαξ Μάουφ, Αλις Ντουάιερ)
Παρασκευή 16 Αυγούστου Novasports1HD στις 21:45
«Γαλλικό πρωτάθλημα Λιόν-Ανζέ» (Ζ)
Η γηπεδούχος Λιόν υποδέχεται την Ανζέ στον αγώνα, που ανοίγει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής.
Σάββατο 17 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΑΣΠΡΟΔΟΝΤΗΣ» Πρεμιέρα
Η ιστορία ενός μικρού λυκόσκυλου, που εγκαταλείπει την άγρια φύση και μαθαίνει να ζει αρμονικά με τους ανθρώπους, σε μια συναρπαστική περιπέτεια με φόντο τον παγωμένο Καναδά. (Παιδική ταινία κιν. Σχεδίων, Φωνές: Γιάννης Στεφόπουλος, Φώτης Πετρίδης)
Σάββατο 17 Αυγούστου Novasports1HD στις 18:30
«Γαλλικό πρωτάθλημα Ναντ-Μαρσέιγ» (Ζ)
Τα «καναρίνια» υποδέχονται στο «Μποζουάρ» τους Μασσαλούς για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Σάββατο 17 Αυγούστου Novasports2HD στις 19:30
«Ολλανδικό πρωτάθλημα Φένλο-Άγιαξ» (Ζ)
Η Φένλο αντιμετωπίζει στην έδρα της τον πρωταθλητή Άγιαξ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.
Σάββατο 17 Αυγούστου Novasports1HD στις 20:30
«Φιλικός αγώνας Παναθηναϊκός-Ξάνθη» (Ζ)
Λίγο πριν από τη σέντρα στο νέο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός «αποκαλύπτεται» μπροστά στο κοινό του σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας με την Ξάνθη.
Σάββατο 17 Αυγούστου History στις 22:00
«Η δυναστεία των Τραμπ» (Νέο επεισόδιο)
Η ζωή και η κληρονομιά του 45ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής μέσα από διηγήσεις και αρχειακό υλικό, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Μία βραβευμένη σειρά ντοκιμαντέρ που εξετάζει τρεις ολόκληρες γενιές Τραμπ και μελετά εις βάθος όλα αυτά που διαμόρφωσαν την προσωπικότητα του Ντόναλντ Τραμπ, τη σχέση του με τη διασημότητα και τις φιλοδοξίες του στον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο.
Κυριακή 18 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«SPIDER-MAN: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΑΧΝΟ-ΣΥΜΠΑΝ» Πρεμιέρα
Οταν τον τσιμπάει μία αράχνη, ο νεαρός Μάιλς Μοράλες αποκτά υπερδυνάμεις και ξεκινά εκπαίδευση με τον Πίτερ Πάρκερ για να προστατεύσει την πόλη του. Η ταινία βραβεύτηκε με Οσκαρ. (Παιδική ταινία κιν. Σχεδίων, Φωνές: Φοίβος Ριμένας, Διονύσης Μακρής)
Τρίτη 20 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«EIGHTH GRADE» Πρεμιέρα
Ενα μοναχικό κορίτσι προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της εφηβείας και να επιβιώσει την τελευταία εβδομάδα της τελευταίας -και καταστροφικής, όπως αποδείχθηκε- σχολικής χρονιάς πριν το λύκειο. (Κομεντί, Ελζι Φίσερ, Τζος Χάμιλτον)