Feelgood Zapping: H “Vodafone TV Ρουμανίας” ξεκίνησε με πάνω από 190 τηλεοπτικές υπηρεσίες σε SD, HD και 4K!


Νέα Ενημέρωση - Feelgood Zapping: H “Vodafone TV Ρουμανίας” ξεκίνησε με πάνω από 190 τηλεοπτικές υπηρεσίες σε SD, HD και 4K!
H Vodafone φέρνει τη νέα καινοτόμο τηλεοπτική υπηρεσία Vodafone TV και με νέες συγκλίνουσες προσφορές υπηρεσιών κάτω από την ομπρέλα Vodafone ONE για τη ρουμανική αγορά… 
 Βόλτες στη βαλκανική αγορά μας φέρνουν την έναρξη της υπηρεσίας “Vodafone TV Ρουμανίας” (Rebranding από UPC), σε μια αγορά που ήδη δραστηριοποιούνται με έντονο ανταγωνισμό και οι μεγάλες δορυφορικές πλατφόρμεςTelekom TV (θυγατρική του OTE/μητρικός όμιλος DT)”, “Digi TV Romania (RCS + RDS)”, “Orange Romania (θυγατρική του France Télécom S.A)” και “Focus Sat (θυγατρική του M7 Group/μητρικός όμιλος Canal+ Group)”, οι οποίες διαθέτουν παράλληλα και υπηρεσίες “Cable/IP/OTT”… Το “Vodafone TV Ρουμανίας” ξεκινά δυναμικά συνδυάζοντας ψηφιακές ευκολίες περιεχομένου ανάμεσα σε ένα ισχυρό πλέγμα γραμμικών τηλεοπτικών καναλιών με πάνω από 190 τηλεοπτικές υπηρεσίες σε SD, HD και 4K! Αλλά και τη μεγαλύτερη συλλογή βίντεο κατ 'απαίτηση, με όλο το περιεχόμενο του HBO GO σε μια ειδική ενότητα που παρέχει πρόσβαση σε παραγωγές HBO και άλλους προμηθευτές premium περιεχομένου. 
Μια εντελώς νέα εμπειρία τηλεόρασης και ψυχαγωγίας: με το πρώτο αποκωδικοποιητή πολυμέσων 4K, μέσω του οποίου δίνει πρόσβαση στις πρώτες υπηρεσίες 4k, με τα premium αθλητικά κανάλια "Look 4k, Eurosport 4k" και το ψυχαγωγικό κανάλι "Insight UHD"! Ενώ συνδυάζει διαδραστικότητα, εφαρμογές ροής (με διεπαφή άμεσης πρόσβασης σε “Netflix, Amazon Prime, YouTube, Hopster και YouTube Kids”.) και ψηφιακό καλώδιο, την πλουσιότερη προσφορά περιεχομένου, την ευελιξία και τον έλεγχο με προηγμένες δυνατότητες και μια πραγματική εμπειρία πολλαπλών οθονών… Η υπηρεσία Vodafone TV είναι διαθέσιμη σε ειδική προσφορά, για μεμονωμένους πελάτες που επιλέγουν ένα σταθερό συνδυαστικό πακέτο υπηρεσιών, με Vodafone TV, σταθερό Internet και Super Wi-Fi 500 Mbps, συμπεριλαμβανομένου του HBO + HBO GO για 24 μήνες, στα 17 ευρώ/μήνα (στη ρουμανική αγορά)! 
Nicolas A.

...

Γεύση από Ρουμανία:
H Vodafone φέρνει επανάσταση στην τηλεοπτική εμπειρία με μια νέα καινοτόμο τηλεοπτική υπηρεσία Vodafone TV και εισάγει νέες συγκλίνουσες προσφορές υπηρεσιών κάτω από την ομπρέλα Vodafone ONE για τη ρουμανική αγορά…

- Το Vodafone TV προσφέρει στους Ρουμάνους χρήστες μια εντελώς νέα εμπειρία τηλεόρασης και ψυχαγωγίας: το πρώτο κιβώτιο πολυμέσων 4K που συνδυάζει διαδραστικότητα, εφαρμογές ροής και ψηφιακό καλώδιο, την πλουσιότερη προσφορά περιεχομένου, την ευελιξία και τον έλεγχο με προηγμένες δυνατότητες και μια πραγματική εμπειρία πολλαπλών οθονών;
- Πρώτη φορά, περιεχόμενο ενσωματωμένο σε μία πλατφόρμα: το μεγαλύτερο πλέγμα καναλιών σε μορφή SD, HD και 4K, η μεγαλύτερη συλλογή βίντεο κατ 'απαίτηση, με χιλιάδες ώρες ποιοτικού περιεχομένου και όλο το περιεχόμενο HBO GO σε ένα ειδική ενότητα, καθώς και άμεση πρόσβαση στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ροής, όπως το Netflix, το Amazon Prime, το YouTube και το YouTube Kids.
- Η Vodafone Romania εγκαινιάζει νέες προσφορές συγκλίνουσας υπηρεσίας σταθερής κινητής τηλεφωνίας, κάτω από την ομπρέλα της Vodafone ONE: έκπτωση 120 ευρώ για πελάτες που επιλέγουν τις νέες συγκλίνουσες προσφορές.


Η Vodafone εγκαινιάζει το Vodafone TV, μια καινοτόμο υπηρεσία που φέρνει τους χρήστες στη Ρουμανία μια εντελώς νέα εμπειρία τηλεόρασης και ψυχαγωγίας, σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις και τις νέες καταναλωτικές συνήθειες.
Επίσης, η Vodafone Romania παρουσιάζει σήμερα νέες προσφορές συγκλίνουσας σταθερής κινητής τηλεφωνίας, κάτω από την ομπρέλα της Vodafone ONE.
«Σήμερα σηματοδοτούμε ένα σημαντικό βήμα στη στρατηγική μας για την ενίσχυση της θέσης μας στη συγκλίνουσα αγορά υπηρεσιών στη Ρουμανία. Το γεγονός ότι έχουμε γίνει μια πλήρως ολοκληρωμένη εταιρεία επικοινωνιών είναι για εμάς καταλύτης που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να προσφέρουμε στους Ρουμάνους νέες ανταγωνιστικές συγκλίνουσες λύσεις επικοινωνίας και ψυχαγωγίας και τις καλύτερες επιλογές για πάντα σύνδεση, οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε στα σπίτια των Ρουμάνων μια νέα καινοτομία και μια νέα εμπειρία ψυχαγωγίας, με την τηλεοπτική υπηρεσία Vodafone, μαζί με μια συγκλίνουσα και ισχυρότερη προσφορά, Vodafone ONE " , δήλωσε η Murielle Lorilloux, Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Romania.


Η υπηρεσία Vodafone TV βασίζεται σε μια πλατφόρμα που περιλαμβάνει ένα κουτί πολυμέσων 4K, μοναδικό στη ρουμανική αγορά, το οποίο συνδυάζει διαδραστικότητα, εφαρμογές ροής και ψηφιακό καλώδιο. Με το Vodafone TV, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την πλουσιότερη προσφορά περιεχομένου, η οποία περιλαμβάνει το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο, με περισσότερα από 190 κανάλια σε μορφή SD, HD και 4K, καθώς και τη μεγαλύτερη συλλογή βίντεο κατ 'απαίτηση, με χιλιάδες ώρες ποιοτικού περιεχομένου και όλο το περιεχόμενο HBO GO σε μια ειδική ενότητα που παρέχει πρόσβαση σε παραγωγές HBO - πρωτότυπες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ, τοπικές παραγωγές, αλλά και σειρές, ταινίες και παιδικά προγράμματα από άλλους προμηθευτές premium περιεχομένου. Επίσης, η διεπαφή επιτρέπει άμεση πρόσβαση στις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ροής στη Ρουμανία, για όλη την οικογένεια “Netflix, Amazon Prime, YouTube, Hopster και YouTube Kids”.

«Οι συνήθειες κατανάλωσης έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια, με πολλούς από εμάς να προτιμούμε ένα συνδυασμό μεταξύ παρακολούθησης γραμμικής τηλεόρασης και αύξησης της χρήσης των υπηρεσιών On Demand. Αυτό που φέρνει σήμερα η Vodafone είναι μια λύση που συνδυάζει τέλεια τους δύο κόσμους, με αυτό που είναι καλύτερο για καθένα από αυτά. Οι χρήστες μπορούν, φυσικά, να συνεχίσουν να παρακολουθούν ζωντανές εκδηλώσεις, όπως αθλητικά ή ειδήσεις, ακόμα και όταν συμβαίνουν, αλλά μπορούν επίσης να αναζητήσουν και να παρακολουθήσουν γραμμικό περιεχόμενο τηλεόρασης λίγες μέρες αργότερα μετά την εκπομπή, με παρόμοιο τρόπο με το On Demand. Επιπλέον, με την πάροδο του χρόνου, όπως οι υπηρεσίες κατ 'απαίτηση, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν προτάσεις σχετικά με αυτό που μεταδίδεται επί του παρόντος σε γραμμική τηλεόραση, με βάση τις προτιμήσεις τους. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή θα είναι η αρχή μιας πολύ καλύτερης εμπειρίας περιεχομένου και τηλεόρασης στη ρουμανική αγορά.", δήλωσε ο Mostafa El Beltagy, Διευθυντής Μονάδας Καταναλωτικών Επιχειρήσεων, Vodafone Romania.


Το Vodafone TV διευκολύνει την πρόσβαση των χρηστών στο αγαπημένο τους περιεχόμενο, ενσωματώνοντας το πλέγμα γραμμικών τηλεοπτικών καναλιών και Video On Demand. καθώς και εφαρμογών ροής σε μία μόνο πλατφόρμα, με μια μοντέρνα και διαισθητική διεπαφή, η οποία επιτρέπει μια απλή και φιλική πλοήγηση. Έτσι, οι πελάτες μπορούν να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές εκπομπές και την ευρύτερη ποικιλία περιεχομένου On Demand, σε οποιαδήποτε συσκευή - τηλεόραση, smartphone ή tablet. Η υπηρεσία Vodafone TV προσφέρει τέλεια συνδεσιμότητα μεταξύ οθονών, εξασφαλίζοντας ευελιξία στους χρήστες και μια πραγματική εμπειρία πολλαπλών οθονών. Έτσι, οι χρήστες μπορούν, για παράδειγμα, να αρχίσουν να παρακολουθούν στο κινητό τους τηλέφωνο ή στο tablet τους και να συνεχίσουν στην οθόνη της τηλεόρασης χωρίς διακοπή. Το περιεχόμενο που αναπαράγεται σε μια οθόνη αναπαράγεται σε όλους τους άλλους αμέσως.

Με το Vodafone TV, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν ευελιξία και διαδραστικότητα με τις διαθέσιμες προηγμένες δυνατότητες. Μέσω της λειτουργίας Catch-up / Replay, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν πότε και πού θα παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους προγράμματα, τα οποία είναι διαθέσιμα για 7 ημέρες μετά τη μετάδοση, τόσο στην τηλεόραση όσο και σε smartphone και tablet. Μπορούν επίσης να ελέγχουν το περιεχόμενο που παρακολουθούν, συμπεριλαμβανομένων ζωντανών τηλεοπτικών εκπομπών, με λειτουργίες Pause / Restart και να καταγράφουν τα αγαπημένα τους προγράμματα, ώστε να μπορούν να τα παρακολουθούν από οποιαδήποτε οθόνη. Η λειτουργία αναζήτησης σάς επιτρέπει να βρίσκετε περιεχόμενο γρήγορα και εύκολα, είτε είναι γραμμικό είτε κατ 'απαίτηση τηλεοπτικό περιεχόμενο, εγγεγραμμένα ή εκτελούμενα προγράμματα.
Επιπλέον, η υπηρεσία Vodafone TV περιλαμβάνει ένα τμήμα αφιερωμένο στα παιδιά, το "Kids 'App", το οποίο προσφέρει λειτουργίες γονικού ελέγχου, καθώς και ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου για παιδιά, οργανωμένο από κανάλια ή χαρακτήρες.

Η εφαρμογή Vodafone TV για κινητά είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android.
Η έναρξη της νέας τηλεοπτικής υπηρεσίας Vodafone σηματοδοτεί επίσης ένα σημαντικό βήμα στη συνεργασία με το Netflix, που κυκλοφόρησε το 2015. Δεδομένης της αυξανόμενης όρεξης των καταναλωτών για ψυχαγωγία On Demand, καθώς και την επιτυχία των εκστρατειών τα τελευταία χρόνια, το τηλεοπτικό κιβώτιο Vodafone TV ενσωματώνεται τώρα Υπηρεσία Netflix, δίνοντας στους πελάτες την ευκαιρία να απολαύσουν αναγνωρισμένες και βραβευμένες παραγωγές και ταινίες.

Η υπηρεσία Vodafone TV είναι διαθέσιμη στη ρουμανική αγορά, ξεκινώντας με μια ειδική προσφορά, για μεμονωμένους πελάτες που επιλέγουν ένα σταθερό συνδυαστικό πακέτο υπηρεσιών, με Vodafone TV, σταθερό Internet και Super Wi-Fi 500 Mbps, συμπεριλαμβανομένου του HBO + HBO GO για 24 μήνες, στα 17 ευρώ / μήνα!
Οι μεμονωμένοι χρήστες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη νέα υπηρεσία Vodafone TV και περισσότερα οφέλη με τις νέες συγκλίνουσες προσφορές που ξεκίνησαν σήμερα.


Vodafone ONE - η οικογένεια πάντα συνδεδεμένη

Η Vodafone Romania παρουσιάζει σήμερα νέες προσφορές συγκλίνουσας υπηρεσίας σταθερής κινητής τηλεφωνίας για μεμονωμένους πελάτες, που ονομάζονται Vodafone ONE, συνεχίζοντας έτσι την υπόσχεση να προσφέρουμε στους χρήστες ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και τις καλύτερες επιλογές για να παραμείνετε πάντα συνδεδεμένοι.
Έτσι, οι πελάτες που επιλέγουν τόσο κινητές όσο και σταθερές υπηρεσίες από τη Vodafone επωφελούνται από ακόμη πιο συμφέρουσες προσφορές, με έκπτωση 120 ευρώ σε συμβόλαια 2 ετών. Για παράδειγμα, οι συνδρομητές υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας Vodafone που επιλέγουν επίσης ένα σταθερό πακέτο υπηρεσιών με Vodafone TV, 500 Mbps σταθερού Διαδικτύου και Super-WiFi επωφελούνται από έκπτωση 120 ευρώ στη 2ετή σύμβαση, αποτελούμενη από έκπτωση 48 ευρώ στο πακέτο σταθερές υπηρεσίες, συν 72 ευρώ το αντίστοιχο των HBO + HBO GO που περιλαμβάνονται στο πακέτο. Οι πελάτες σταθερής εξυπηρέτησης της Vodafone επωφελούνται από έκπτωση 120 ευρώ στο συμβόλαιο 2 ετών, επιλέγοντας επίσης συνδρομή για υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας ξεκινώντας με έκπτωση Vodafone Red 12: 48 ευρώ στη συνδρομή για κινητά, καθώς και έκπτωση 72 ευρώ για την αγορά smartphone.
Πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα υπηρεσία Vodafone TV στη Ρουμανική αγορά διατίθενται στη διεύθυνση https://vodafonetv.vodafone.ro/ και σχετικά με τις νέες συγκλίνουσες προσφορές στη διεύθυνση https://one.vodafone.ro/

Η Vodafone Romania είναι ένα τμήμα του Ομίλου Vodafone, ένας από τους σημαντικότερους παρόχους τηλεπικοινωνιακών και τεχνολογικών υπηρεσιών στον κόσμο, με στόχο τη διατήρηση μιας συνδεδεμένης κοινωνίας και την οικοδόμηση ενός ψηφιακού μέλλοντος για όλους. Η Vodafone επικεντρώνεται σε δύο μεγάλες και ξεχωριστές περιφερειακές πλατφόρμες στην Ευρώπη και την Αφρική.
Συνδέουμε τον κόσμο για ένα καλύτερο μέλλον. Είμαστε αισιόδοξοι για το πώς η τεχνολογία και η συνδεσιμότητα μπορούν να συμβάλουν στο μέλλον και να βελτιώσουν τη ζωή των ανθρώπων. Μέσω της δραστηριότητάς μας, στοχεύουμε στην οικοδόμηση μιας ψηφιακής κοινωνίας που υποστηρίζει την κοινωνικοοικονομική πρόοδο, χωρίς αποκλεισμούς και που δεν βλάπτει τον πλανήτη. Γι 'αυτό έχουμε δεσμευτεί να βελτιώσουμε τη ζωή σε πάνω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους και να μειώσουμε κατά το ήμισυ τις επιπτώσεις μας στο περιβάλλον έως το 2025.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.vodafone.com.

Blog Σχόλιο (Νέα Ενημέρωση): Τα παραπάνω στιγμιότυπα δείχνουν μια feelgood ενδεικτική και θεματική διάσταση σε εν μέρει χαρτοφυλάκια προσφερόμενων υπηρεσιών της Vodafone TV στη Ρουμανική Αγορά. Η πλήρης λίστα με τον επίσημο EPG και όλα τα θεματικά γραμμικά κανάλια που διατίθενται αυτή τη στιγμή από τη νέα Vodafone TV στην ρουμανική αγορά, βρίσκεται στο παρακάτω στιγμιότυπο, εξαιρούνται τα κανάλια 4k, ενώ τα μουσικά κανάλια "VH1 Classic και MTV Rocks θα αλλάξουν τον Οκτώβριο σε MTV 80s και MTV 90s αντίστοιχα..."...

...