“Η Deutsche Telekom έχει ανανεώσει την πλατφόρμα MagentaTV χρησιμοποιώντας τη λύση Cloud DVR της Broadpeak”!

“Η Deutsche Telekom έχει ανανεώσει την πλατφόρμα της MagentaTV χρησιμοποιώντας τη λύση Cloud DVR της Broadpeak”!

Η Broadpeak ® , κορυφαίος πάροχος δικτύου παράδοσης περιεχομένου (CDN) και λύσεων ροής βίντεο για παρόχους περιεχομένου και φορείς συνδρομητικής τηλεόρασης σε όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Deutsche Telekom έχει ανανεώσει την πλατφόρμα της MagentaTV (IPTV), χρησιμοποιώντας Λύση Cloud DVR της Broadpeak . Με τη λύση Cloud DVR της Broadpeak, το MagentaTV μπορεί να προσφέρει στους συνδρομητές του μια μεγάλη γκάμα περιεχομένου ροής βίντεο, συμπεριλαμβανομένης της VOD, ζωντανής, χρονικής μετατόπισης και τηλεόρασης εκκίνησης, ενώ μειώνει το κόστος υλικού, συντήρησης και λειτουργίας.
Το Cloud DVR της Broadpeak είναι μια μελλοντική λύση για την αποθήκευση εγγεγραμμένου περιεχομένου στο cloud, παρέχοντας στο MagentaTV μια φυσικά κλιμακούμενη αρχιτεκτονική που μπορεί να αυξηθεί από δεκάδες σε εκατοντάδες petabyte. Το MagentaTV χρησιμοποιεί τη λύση που βασίζεται σε λογισμικό για την εγγραφή περιεχομένου που βασίζεται τόσο σε κοινόχρηστο αντίγραφο όσο και σε μοντέλα ιδιωτικών αντιγράφων, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε συνδρομητής έχει το δικό του αντίγραφο αποθηκευμένο στο cloud. Η λύση Cloud DVR της Broadpeak βελτιστοποιεί το εύρος ζώνης και την κατανάλωση αποθήκευσης, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια συναρπαστική εμπειρία για τους συνδρομητές MagentaTV.
Η μελλοντική λύση της Broadpeak
Η λύση Cloud DVR παρέχει στο MagentaTV μια φυσικά επεκτάσιμη αρχιτεκτονική που μπορεί να αυξηθεί από δεκάδες σε εκατοντάδες petabyte.

Η τεχνογνωσία της Broadpeak στην τεχνολογία cloud DVR βοήθησε να διασφαλιστεί η ομαλή ανάπτυξη. Ενεργώντας ως ενοποιητής συστημάτων, η Broadpeak ανέπτυξε τη σχεδίαση δικτύου κέντρων δεδομένων, το δίκτυο, την ασφάλεια, τους διακομιστές και το λογισμικό για το MagentaTV . Ο πάροχος βασίζεται επίσης στις διαχειριζόμενες υπηρεσίες της Broadpeak για να απλοποιήσει τη λειτουργία της υπηρεσίας του, να εξοικονομήσει χρόνο και να εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία της ομάδας ειδικών της Broadpeak.

«Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με έναν κορυφαίο πάροχο IPTV όπως το MagentaTV και συντελούμε να εξυπηρετήσει περισσότερους από 4,6 εκατομμύρια συνδρομητές », δήλωσε ο Jacques Le Mancq, Διευθύνων Σύμβουλος της Broadpeak. "Η λύση μας Cloud DVR παρέχει στο MagentaTV μια τεράστια χωρητικότητα αποθήκευσης, εξασφαλίζοντας ανώτερη ποιότητα εμπειρίας για τους συνδρομητές τους."