Όλη η δράση του World League βόλεϊ μόνο στον ΟΤΕ TV...

Εβδομάδα 26 Ιουνίου - 02 Ιουλίου 2014...
Όλη τη δράση από το World League βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε ποιότητα high definition μόνο στον ΟΤΕ TV οι συνδρομητές του. Ακόμη, θα παρακολουθήσουν τους τελευταίους αγώνες για την ανάδειξη του πρωταθλητή μπάσκετ Ισπανίας και Ιταλίας, τους αγώνες μπιτς βόλεϊ του FIVB Βeach Volley World Tour στη Νορβηγία, αλλά και τις αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδας για το Euro Beach Soccer League με Πολωνία, Πορτογαλία και Ολλανδία. Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν αυτή την εβδομάδα η πρεμιέρα της πολυβραβευμένης ταινίας Η Μαγική Ομπρέλα με την Έμα Τόμσον και τον Τομ Χανκς, της ρομαντικής κομεντί Thanks for Sharing με τους Μαρκ Ράφαλο και Γκουίνεθ Πάλτροου και της ιδιότυπης κωμωδίας του Γουές Άντερσον Ξενοδοχείο Grand Budapest με ένα εντυπωσιακό all star επιτελείο, στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand. Στα κανάλια ΟΤΕ CINEMA 1 HD και OTE CINEMA 2 κάνουν πρεμιέρα, μεταξύ άλλων, η νέα ταινία της Ζιλί Ντελπί, 2 Μέρες στη Νέα Υόρκη και το ισπανικό δράμα Among Wolves του Χεράρντο Ολιβάρες, ενώ δεν θα χάσουμε το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 στις πιο κλασικές ταινίες της δεκαετίας του ’80 με δύο προβολές κάθε εβδομάδα, ξεκινώντας με την περιπέτεια του Τζον Κάρπεντερ Χαμός στην Τσάινα Τάουν και το οσκαρικό Γεννημένος την 4η Ιουλίου. Η νέα εξαιρετική σειρά ντοκιμαντέρ του Discovery HD Showcase, North America, που αποκαλύπτει την άγνωστη πλευρά της Αμερικής, με αφηγητή τον Τομ Σέλεκ, ξεκινάει σε υψηλή ευκρίνεια, αυτή την Πέμπτη 26 Ιουνίου στον ΟΤΕ TV.

...
Αυτή την εβδομάδα, ο υδράργυρος του θεάματος ανεβαίνει στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV, με αμφίρροπες μονομαχίες στο φιλέ του World League βόλεϊ, τις κόντρες στην άμμο για άνδρες και γυναίκες στο τουρνουά του Στάβανγκερ της Νορβηγίας για το FIVB Βeach Volley World Tour, αλλά και το Euro Beach Soccer League με τις αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην οικοδέσποινα Πολωνία, την Πορτογαλία και την Ολλανδία, την Παρασκευή 27 (19.00, ΟΤΕ SPORT 1HD), το Σάββατο 28 (15.30, ΟΤΕ SPORT 3HD) και την Κυριακή 29 Ιουνίου (15.30, ΟΤΕ SPORT 1HD) αντίστοιχα.   
Επίσης, συνεχίζονται οι τελικοί των πρωταθλημάτων μπάσκετ Ισπανίας και Ιταλίας, με τον 4ο αγώνα Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης την Πέμπτη 26 Ιουνίου στις 20.15 (OTE SPORT 5) και την 7η αναμέτρηση Μιλάνο-Σιένα την Παρασκευή 27 Ιουνίου στις 21.30 (OTE SPORT 5). 
Στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, οι συνδρομητές του ΟΤΕ  ΤV θα απολαύσουν κορυφαίους αγώνες σε δυο και τέσσερις τροχούς, με το παραδοσιακό ραντεβού στο σιρκουί του Άσεν στην Ολλανδία για το Moto GP, όπου ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Ιουνίου (ΟΤΕ SPORT 1HD), τον σκληρό αγώνα rally της Πολωνίας για το WRC και τον εντυπωσιακό αγώνα Rallycross της Φινλανδίας.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες οι προτάσεις του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα στα κινηματογραφικά κανάλια και την υπηρεσία OTE Cinema On Demand, όπου ξεχωρίζει η Μαγική Ομπρέλα με την Έμα Τόμσον και τον Τομ Χανκς, για την προσπάθεια του Γουόλτ Ντίσνεϊ να μεταφέρει στον κινηματογράφο την «Μαίρη Πόπινς» της Π.Λ. Τράβερς, η ρομαντική κομεντί Thanks for Sharing με τους Μαρκ Ράφαλο, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τιμ Ρόμπινς και την τραγουδίστρια Pink, και το εξαιρετικό Ξενοδοχείο Grand Budapest του Γουές Άντερσον, όπου συμμετέχει πλήθος διάσημων ηθοποιών (Ρέιφ Φάινς, Τζουντ Λο, Τίλντα Σουίντον, Άντριεν Μπρόντι, Γουίλιαμ Νταφόε, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Έντουαρντ Νόρτον κα) και το οποίο κέρδισε Αργυρή Άρκτο σκηνοθεσίας στο φετινό φεστιβάλ του Βερολίνου.
Πρεμιέρα κάνει στο OTE CINEMA 1HD η συνέχεια της απολαυστικής κομεντί 2 Μέρες στο Παρίσι της Ζιλί Ντελπί, 2 Μέρες στη Νέα Υόρκη, με την ίδια και τον Κρις Ροκ, την Πέμπτη 26 Ιουνίου στις 21.00, αλλά και το ισπανικό δράμα Among Wolves του Χεράρντο Ολιβάρες, που θα προβληθεί τη Δευτέρα 30 Ιουνίου στις 22.00, στο OTE CINEMA 2.
Ξεχωρίζουν ακόμη, στο ΟΤΕ CINEMA 1 HD, το βασισμένο σε αληθινή ιστορία δικαστικό δράμα Τεκμήριο Ενοχής με την Χίλαρι Σουάνκ στο ρόλο μίας εργαζόμενης μητέρας που σπουδάζει νομική για να αποδείξει την αθωότητα του αδελφού της, Σαμ Ρόκγουελ (Παρασκευή, 27/6, 21.00), το ιταλικό ριμέικ της τεράστιας γαλλικής εισπρακτικής επιτυχίας Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι, με τον τίτλο Καλωσήρθατε στο Νότο (Σάββατο 28/6, 21.00) και το blockbuster των 2 Όσκαρ, Ερωτευμένος Σαίξπηρ (Κυριακή 29/6, 21.00).
Τον Ιούλιο, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν στο ΟΤΕ CINEMA 2 ένα μοναδικό αφιέρωμα στις καλύτερες και πιο εμβληματικές ταινίες της δεκαετίας του ’80, με δύο προβολές κάθε Τρίτη, στις 20.00 και τις 22.00. Αυτή την εβδομάδα, θα προβληθούν η κλασική περιπέτεια του Τζον Κάρπεντερ Χαμός στην Τσάινα Τάουν με τον Κερτ Ράσελ να μπλέκεται στον πόλεμο μεταξύ δυο συμμοριών στη καρδιά της Chinatown και το βραβευμένο με 2 Όσκαρ Γεννημένος την 4η Ιουλίου του Όλιβερ Στόουν, με τον Τομ Κρουζ που κέρδισε την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία ενός βετεράνου του πολέμου του Βιετνάμ.
Πρεμιέρα κάνει στο κανάλι FOX, στον OTE TV, ο 4ος κύκλος της αστυνομικής σειράς The Glades, την Παρασκευή 27 Ιουνίου στις 21.30.     


Πρεμιέρα κάνει σε υψηλή ευκρίνεια η νέα σειρά του Discovery HD Showcase, North America, την Πέμπτη 26 Ιουνίου στις 22.00. Με αφηγητή τον βραβευμένο ηθοποιό Τομ Σέλεκ, η σειρά εξερευνά άγνωστες πτυχές της αμερικανικής ηπείρου, από την Τούνδρα του Καναδά έως τα τροπικά δάση του Παναμά.
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στο National Geographic το ντοκιμαντέρ Hitler’s Jurassic Monsters, το οποίο αποκαλύπτει σχέδια των ναζί για τη δημιουργία πάρκων με ζώα ‘της αρίας φυλής’ (Κυριακή 29 Ιουνίου, 21.00). 

Σε πρώτη προβολή στο Disney Channel θα μπορούν να δουν μικροί και μεγάλοι τη νεανική περιπέτεια Cloud 9, για την προσπάθεια μίας νεαρής αθλήτριας του snowboard να ανακτήσει τη φήμη της, την Παρασκευή 27 Ιουνίου στις 17:05, ενώ το Σάββατο 28 Ιουνίου από τις 08.30, το Disney XD φιλοξενεί ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό αφιέρωμα στην αγαπημένη και βραβευμένη με 3 Emmy σειρά κινουμένων σχεδίων, Φινέας και Φερμπ


Επίσης, από την Τρίτη 1 έως την Κυριακή 6 Ιουλίου οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να παρακολουθούν κάθε μέρα στις 13.00 στο Disney Channel, τη μοναδική σειρά ντοκιμαντέρ African Cats. Με αφηγητές τον Σάμιουελ Τζάκσον και τον Πάτρικ Στιούαρτ, η σειρά παρουσιάζει τους βασιλιάδες της αφρικανικής σαβάνας, τα αιλουροειδή.