Οι εμβληματικές σειρές της Shonda Rhimes «Grey’s Anatomy» και «How To Get Away With Murder» κυριαρχούν κάθε Πέμπτη στο FOX Life…

Από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη τα νέα επεισόδια «Grey’s Anatomy» και «How To Get Away With Murder» παίζουν back-to-backστο FOX Life! 
Όλα τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play 
Το FOX Life μας δίνει ξανά έναν λόγο να ανυπομονούμε για τις Πέμπτες! Στις 29 Σεπτεμβρίου, η αγαπημένη prime time ζώνη της Πέμπτης, επιστρέφει με τα νέα επεισόδια των σειρών «Grey’s Anatomy» και «How To Get Away With Murder» από τη μοναδική δημιουργό Shonda Rhimes, τα οποία θα προβάλλονται back-to-back, λίγες μόνο ημέρες μετά την επίσημη προβολή τους στην Αμερική!
...Το τηλεοπτικό ραντεβού της Πέμπτης ξεκινάει στις 21:00 με τα επεισόδια του 13ου κύκλου «Greys Anatomy», τη σειρά που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη κιόλας σεζόν, με πολλούς να αποκαλούν τη σειρά «ένα από τα καλύτερα τηλεοπτικά showτης εποχής μας». Οι γιατροί του Grey Sloan Memorial Hospital έρχονται αντιμέτωποι με αποφάσεις ζωής και θανάτου καθημερινά, αναζητούν παρηγοριά ο ένας από τον άλλον, ενώ κάποιες φορές οι σχέσεις που δημιουργούν, ξεπερνούν τη φιλία… Το φινάλε του 12ου κύκλου, μας έδειξε πως οι οικογενειακοί δεσμοί και οι σχέσεις γίνονται ολοένα και ισχυρότερες, με highlight την γεμάτη αγωνία γέννηση του παιδιού της April (Sarah Drew) και του Jackson (Jesse Williams).Τα νέα επεισόδια της θρυλικής δραματικής σειράς δίνουν ραντεβού με τους πολυάριθμους fans της σειράς κάθε Πέμπτη στις 21:00.

Η συναρπαστική συνέχεια της βραδιάς έρχεται στις 21:50, με τα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς «How To Get Away With Murder» με πρωταγωνίστρια την υποψήφια για Όσκαρ και νικήτρια EMMY, Viola Davis στον ρόλο της Annalise Keating. H Annalise Keating συγκεντρώνει όλα εκείνα που θα περίμενε κάποιος από μια δικηγόρο και καθηγήτρια εγκληματολογίας όπως έξυπνη, παθιασμένη, δημιουργική αλλά και όσα δεν θα περίμενε όπως σέξι, απρόβλεπτη και επικίνδυνη. Έχοντας μαζί της πέντε από τους φοιτητές της, καλείται να δουλέψει σε πολύ δύσκολες, αληθινές υποθέσεις. Στο φινάλε του 2ου κύκλου είδαμε τη συνταρακτική σκηνή όπου ο αγαπημένος μαθητής της Annalise, Wes (Alfred Enoch) βρίσκει τον πατέρα του, ο οποίος αμέσως μετά πέφτει νεκρός από σφαίρα. Ποιος ευθύνεται για το μυστηριώδη θάνατο; Τι μυστικά θα παραμείνουν κρυφά με τη σιωπή του; Όλα τα νέα επεισόδια «How To Get Away with Murder» έρχονται αποκλειστικά στο FOX Life κάθε Πέμπτη, στις 21:50.

Από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη:
21:00 Grey’s Anatomy 13
21:50 How To Get Away With Murder 3

Το FOXLife είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.
Όλα τα νέα επεισόδια των σειρών θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.