Το Fed Cup ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η έναρξη του Fed Cup, της μεγαλύτερης διοργάνωσης στο τένις γυναικών πλησιάζει και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD τα παιχνίδια του πρώτου γύρου μεταξύ Λευκορωσίας και Γερμανίας, οι οποίες συναντιούνται για πρώτη φορά στο πλαίσιο του τουρνουά.
Στο World Group της διοργάνωσης ανήκουν οι 8 καλύτερες ομάδες που αναδείχθηκαν μέσα από τη διαδικασία των προκριματικών. Οι 4 καλύτερες ομάδες θα παραμείνουν στο Word Group και την ερχόμενη σεζόν, ενώ οι 4 που θα τεθούν εκτός, θα διαγωνιστούν στα WorldTour Play-offs με τους νικητές του World Group II. Τα άλλα ζευγάρια του κορυφαίου γκρουπ είναι Τσεχία-Ελβετία, Γαλλία-Βέλγιο και ΗΠΑ-Ολλανδία.
Το Σάββατο 10/2, στις 13.00, μεταδίδεται ζωντανά από τοCOSMOTE SPORT 8HD, η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ Λευκορωσίας και Γερμανίας στη  Chizhovka Arena του Μινσκ. Την Κυριακή 11/2 οι μεταδόσεις ξεκινούν από τις 12.00 (COSMOTE SPORT 8HD). Όλες αφορούν αγώνες μονού που περιλαμβάνονται στον πρώτο γύρο.
Οι Γερμανίδες έχουν αναδειχθεί δύο φορές πρωταθλήτριες, ενώ οι Λευκορωσίδες διεκδίκησαν πέρυσι τον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία τους.