Οι ρεβάνς των προημιτελικών του UEFA Europa League αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Oι ρεβάνς των προημιτελικών που θα αναδείξουν την τελική τετράδα του UEFA Europa League, διεξάγονται την Πέμπτη 12/4 στις 22.05 και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά όλη την αγωνιστική δράση που θα λάβει χώρα σε Μόσχα, Λισαβόνα, Μασσαλία και Σάλτσμπουργκ.
Μέσα από την εκπομπή «UEFA Europa League Show» με τους Στέφανο Αβραμίδη, Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνο Βόγλη, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν πριν την έναρξη των ματς, όλο το ρεπορτάζ, καθώς και αποκλειστικές συνεντεύξεις (20.30, COSMOTE SPORT 2HD).
 Όσον αφορά στα ζευγάρια των προημιτελικών, η Άρσεναλ επικράτησε 4-1 της ΤΣΣΚΑ στο Λονδίνο και πλέον κρατάει στα χέρια της την υπόθεση πρόκριση. Οι Ρώσοι από την άλλη θα εξαντλήσουν τα περιθώρια για τη μεγάλη ανατροπή. Την αναμέτρηση της Μόσχας περιγράφει ο Μιχάλης Τσόχος (COSMOTE SPORT 2HD).
 Η Ατλέτικο πήρε σημαντική νίκη στη Μαδρίτη επί της Σπόρτινγκ με 2-0 και τώρα η ρεβάνς στο “Ζοσέ Αλβαλάδε” φαντάζει βατή για τους παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε. Οι Πορτογάλοι από την πλευρά τους θα ρισκάρουν για να πετύχουν. Την αναμέτρηση περιγράφει ο Δημήτρης Ξαρλής (COSMOTE SPORT 3HD).
Επίσης, η Λειψία ταξιδεύει στη Μασσαλία με στόχο να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου ματ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι καλούνται να αλλάξουν τα δεδομένα. Τον αγώνα περογράφει ο Πάνος Μάλαμας (COSMOTE SPORT 7HD).
 Στη Ρώμη, η Λάτσιο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σάλτσμπουργκ με 4-2 και τώρα πάει στην Αυστρία με τον αέρα του φαβορί. Τη ρεβάνς περιγράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος (COSMOTE SPORT 8HD).
 Η συνέχεια δίνεται μετά τα μεσάνυχτα (COSMOTE SPORT 2HD) μέσα από την εκπομπή UEFA Europa League Show για τα καλύτερα στιγμιότυπα, το ρεπορτάζ και την ψηφιακή ανάλυση των παιχνιδιών.
Για άμεση ενημέρωση από όλα τα γήπεδα που υπάρχει δράση, οι συνδρομητές μπορούν να συντονιστούν στην εκπομπή «UEFA Europa League Λεπτό προς Λεπτό» (22.05, COSMOTE SPORT 1HD) με τον Πάνο Βόγλη.
Την Παρασκευή 13/4 οι συνδρομητές μεταφέρονται στα “αρχηγεία” της UEFA για την κλήρωση που θα αναδείξει τα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά του UEFA Europa League (14.00, COSMOTE SPORT 1HD).