"Nova Highlights: 12 - 23 Οκτωβρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 11/10:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
"Nova Highlights: 12 - 23 Οκτωβρίου"….
...
Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στις 23:00 - Πρεμιέρα Novacinema3HD
«Παγιδευμένη Ψυχή: Το τελευταίο κλειδί» - Το μεγάλο blockbuster τρόμου έρχεται αποκλειστικά στη Nova!
Η ταινία τρόμου «Παγιδευμένη Ψυχή: Το τελευταίο κλειδί» (Insidious: The last key), που αποτελεί την τέταρτη κατά σειρά ταινία του δημοφιλούς franchise «Insidious», κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά στη ζώνη BloodyFridays στο Novacinema3HD, την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στις 23:00!
Αυτή τη φορά η υπόθεση της ταινίας επικεντρώνεται στην ηρωίδα της σειράς, την Δρ Ελίζ Ρενιέρ, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με τους πιο τρομακτικούς αλλά και προσωπικούς της δαίμονες, όταν καλείται στο σπίτι που ως παιδί έζησε τις πιο μαρτυρικές στιγμές της, για να αναμετρηθεί με το υπέρτατο κακό. Με αυτό τον τρόπο η ταινία προσπαθεί να δώσει ένα backround story και να κλείσει ένα κύκλο που άρχισε εδώ και έξι χρόνια με ένα εκπληκτικό φινάλε. Η σκηνοθεσία είναι του Άνταμ Ρόμπιτελ, ενώ την πρωταγωνίστρια Λιν Σέι, η οποία έλαβε πολύ θετικές κριτικές για την ερμηνεία της, πλαισιώνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών: Λι Γουανέλ, Άνγκους Σάμσον και Κέιτλιν ΤζεράρντΗ ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. 

Σάββατο 13 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ» Πρεμιέρα
Η Ριάνον, ένα 16χρονο κορίτσι, ερωτεύεται μία ψυχή με το όνομα ‘Α’, που κάθε μέρα ‘κατοικεί’ στο σώμα ενός διαφορετικού εφήβου. Σύντομα όμως οι δυο τους θα αναγκαστούν να πάρουν μια σκληρή απόφαση... (Ρομαντική ταινία φαντασίας, Ανγκάρι Ράις, Τζάστις Σμιθ)


Πέμπτη 11 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE ARCHITECT» Πρεμιέρα
Οταν αποφασίζει να φτιάξει το σπίτι των ονείρων του, ένα ζευγάρι προσλαμβάνει έναν διορατικό αρχιτέκτονα. Σύντομα, όμως, γίνεται σαφές ότι ο αρχιτέκτονας τούς χτίζει το σπίτι των δικών του ονείρων... (Κομεντί , Πάρκερ Πόζι, Τζέιμς Φρέιν)

Κυριακή 14 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ» Πρεμιέρα
Δύο αδέλφια ανακαλύπτουν ότι ο πατέρας τους δεν έχει πεθάνει, όπως τους είχε πει η εκκεντρική μητέρα τους. Κάπως έτσι ξεκινά μια περιπετειώδης αναζήτηση, σε ένα ταξίδι γεμάτο απρόσμενες αποκαλύψεις. (Κωμωδία, Οουεν Γουίλσον, Εντ Χελμς)

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου FOX στις 21:50
«The Gifted 2» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Η σειρά «The Gifted» αποτελεί συμπαραγωγή των 20th Century Fox και Marvel Television, η οποία διαδραματίζεται στο σύμπαν των X-Men. Ο 1ος κύκλος της περιπέτειας έκλεισε με την επίθεση στο Αρχηγείο των μεταλλαγμένων στην Ατλάντα και τελικώς την καταστροφή του. Καθώς η κατάσταση είχε οδηγηθεί σε κρίσιμο σημείο, οι μεταλλαγμένοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Η Sentinel Services, αν και αποδυναμώθηκε από την καταστροφή του Hound Program και την απομάκρυνση του πράκτορα Τζέις Τέρνερ, συνεχίζει να κυνηγά μεταλλαγμένους. Ο 2ος κύκλος ξεκινά έξι μήνες μετά, με τους Mutant Underground στα νέα τους αρχηγεία στην Ουάσινγκτον, να είναι παγιδευμένοι σε ένα ολοένα και πιο φανατισμένο αλλά και διχασμένο έθνος, όσον αφορά στα δικαιώματα των μεταλλαγμένων. Οι X-Men θεωρούσαν ότι οι μεταλλαγμένοι και οι άνθρωποι θα μπορούσαν να συνυπάρξουν ειρηνικά, τώρα όμως αυτό το όνειρο κρέμεται από μια κλωστή.


Τρίτη 16 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΕ Τ' ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ» Πρεμιέρα
«Να με φωνάζεις με τ’ όνομα σου»: Η υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ ταινία έρχεται αποκλειστικά στη Nova
Η αριστουργηματική ταινία «Να με φωνάζεις με τ’ όνομα σου», η οποία ήταν υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ, ανάμεσα τους και για αυτό της Καλύτερης Ταινίας, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή από το Novacinema1HD, την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, στις 22:00
Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Αντρε Ασιμάν, το «Να με φωνάζεις με τ’ όνομα σου» σάρωσε τις φετινές υποψηφιότητες στα φετινά κινηματογραφικά βραβεία. Αναλυτικότερα, ήταν υποψήφια για τέσσερα Όσκαρ (Καλύτερης Ταινίας, Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Τίμοθι Σαλαμέ, Καλύτερης Μουσικής), αποσπώντας τελικά αυτό του Καλύτερου Σεναρίου για τον Τζέιμς Άϊβορι, για τρεις Χρυσές Σφαίρες (Καλύτερης Ταινίας, Ά Ανδρικού Ρόλου για τον Τίμοθι Σαλαμέ και Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον Άρμι Χάμερ), καθώς επίσης και για τρία βραβεία BAFTA (Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου και Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Τίμοθι Σαλαμέ). Στη Βόρεια Ιταλία του 1983 ο 17χρονος Έλιο (Τίμοθι Σαλαμέ), γιος Αμερικανών ακαδημαϊκών, περνάει ανέμελος τις καλοκαιρινές του διακοπές. Αν και περιτριγυρισμένος από όμορφα κορίτσια, με τα οποία φλερτάρει, αρχίζει να ερωτεύεται τον Αμερικανό ακαδημαϊκό Όλιβερ (Άρμι Χάμερ), ο οποίος φιλοξενείται στο οικογενειακό αρχοντικό του. Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Τρίτη 16 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Μπάγερν Μ.-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Γερμανία όπου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν για τη 2η εμβόλιμη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. 

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου FOX Life στις 21:00
«Greys Anatomy 15» (Νέο επεισόδιο)
Το «Grey’s Anatomy» θεωρείται μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών, ενώ επιπλέον έχει βραβευθεί με τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής σειράς το 2007 και έχει αποσπάσει πολυάριθμες υποψηφιότητες για βραβεία Emmy. Αυτό το συναρπαστικό ιατρικό δράμα, που βρίσκεται σήμερα στον 15ο κύκλο του, ακολουθεί τη Μέρεντιθ Γκρέι και τους υπόλοιπους γιατρούς του νοσοκομείου Grey Sloan Memorial, καθώς αντιμετωπίζουν αποφάσεις ζωής και θανάτου σε καθημερινή βάση. 

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου Novasports2HD στις 21:45
«Ευρωλίγκα Μπασκόνια-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Ισπανία με την Μπασκόνια για τη 2η εμβόλιμη αγωνιστική της φετινής Ευρωλίγκα και θέλει να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«BREAKABLE YOU» Πρεμιέρα
Μετά το διαζύγιο, μια ψυχολόγος προσπαθεί να συμβιβαστεί με τις αλλαγές στη ζωή της, τη στιγμή που ο πρώην σύζυγός της επιχειρεί να βελτιώσει τη δική του ζωή, παίρνοντας μία παράτολμη απόφαση... (Κομεντί , Χόλι Χάντερ, Τόνι Σαλούμπ)

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Γκραν Κανάρια» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Γκραν Κανάρια για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και θέλει να αποδείξει στο παρκέ την ανωτερότητά του. 

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου Travel Channel στις 23:00
«Κυνηγοί φαντασμάτων» (Νέο επεισόδιο)
Ο πιο τρομακτικός μήνας του χρόνου έφτασε και οι «Κυνηγοί φαντασμάτων» σάς ταξιδεύουν στις πιο θρυλικές στοιχειωμένες τοποθεσίες.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 18:15
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός» (Ζ)
Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ» Πρεμιέρα
Σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, ο Ζουλιέν λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από την πρώην συζυγό του που τον ενημερώνει ότι ο γιος τους έχει απαχθεί. Με αντίπαλο τον χρόνο, μια αγωνιώδης αναζήτηση ξεκινά... (Θρίλερ ,Γκιγιόμ Κανέ, Μελανί Λοράν)


Κυριακή 21 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΙΝΓΚ, ΣΤΟ ΜΙΖΟΥΡΙ» Πρεμιέρα
«Οι τρεις πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι»: Η ταινία που σάρωσε τα φετινά κινηματογραφικά βραβεία έρχεται αποκλειστικά στη Nova! 
Το οσκαρικό blockbuster «Οι τρεις πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή από το Novacinema1HD, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, στις 22:00Η ταινία ήταν υποψήφια για 7 βραβεία Όσκαρ (Σεναρίου, Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του Γούντι Χάρελσον, Μουσικής, Μοντάζ), ανάμεσα τους και για αυτό της Καλύτερης Ταινίας, ενώ τελικά απέσπασε 2 για τις συγκλονιστικές ερμηνείες των Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου και Σαμ Ρόκγουελ, Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου. 
Παράλληλα, η ταινία ήταν υποψήφια για έξι Χρυσές Σφαίρες από τις οποίες απέσπασε τις 4: Καλύτερης Ταινίας, Σεναρίου, Ά Γυναικείου και Β’ Ανδρικού Ρόλου για τους Φράνσις ΜακΝτόρμαντ και Σαμ Ρόκγουελ αντίστοιχα, ενώ βραβεύτηκε και στα BAFTA Awards σε 5 κατηγορίες: Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Βρετανικής Ταινίας της Χρονιάς, Σεναρίου, Α’ Γυναικείου και Β’ Ανδρικού Ρόλου για τους Φράνσις ΜακΝτόρμαντ και Σαμ Ρόκγουελ. Η οργισμένη Μίλντρεντ Χέιζ (Φράνσις ΜακΝτόρτμαντ) προβαίνει στην τελευταία και πιο τολμηρή προσπάθειά της προκειμένου να βρεθεί ο δολοφόνος της κόρης της. Βλέποντας τις ενέργειες της τοπικής αστυνομίας να ατονούν μετά από την άκαρπη προσπάθεια των τελευταίων επτά μηνών, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τις τρεις τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες στην είσοδο της κωμόπολης. Τα μηνύματα έχουν αποδέκτη τον σεβάσμιο αρχηγό της αστυνομίας του Έμπινγκ. Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.


Κυριακή 21 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 20:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΟΦΗ-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ» Πρεμιέρα
Στην Αμερική του 1854, μια δυναμική κοπέλα κι ένας μυστηριώδης παράνομος ξεκινούν ένα ταξίδι με άμαξα, με σκοπό να μεταφέρουν σε ασφαλές μέρος τρεις γυναίκες που έχουν χάσει τα λογικά τους. (Γουέστερν , Τόμι Λι Τζόουνς, Χίλαρι Σουάνκ).