Nova Highlights: 11 - 20 Νοεμβρίου"...

Τελευταία ενημέρωση 09/11:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...

"Nova Highlights: 11 - 20 Νοεμβρίου "…
...
Κυριακή 11 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 15:00
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΚ-Ατρόμητος» (Ζ)
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 11η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής για το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου Novacinema2HD στις 15:35
«Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ»
Ενας οικογενειάρχης βλέπει τη ζωή του να καταρρέει και τον εαυτό του να βυθίζεται στην κατάθλιψη, μέχρι τη στιγμή που βρίσκει πεταμένη μια κούκλα κάστορα, η οποία γίνεται ο δίαυλος επικοινωνίας του. (Κοινωνική ταινία, Μελ Γκίμπσον, Τζόντι Φόστερ)

Τρίτη 13 Νοεμβρίου National Geographic στις 21:50
«Άρης 2» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Μέσα στα εννέα χρόνια που μεσολάβησαν από την προσεδάφισή τους στον Άρη, οι έξι αστροναύτες έχουν δημιουργήσει μια πλήρως ανεπτυγμένη αποικία. Ωστόσο, η επιστημονική αποστολή στην αποικία έρχεται σε σύγκρουση με τα συμφέροντα μιας ιδιωτικής επιχείρησης, όταν μια εταιρεία εξορύξεων καταφθάνει στον πλανήτη. Μέσα από μια σειρά από αληθινά γεγονότα και συνεντεύξεις με ειδικούς, τα αντικρουόμενα συμφέροντα για την Αρκτική προσφέρουν μια οπτική στα διλήμματα που πιθανόν να προκύψουν σε περίπτωση που ο Άρης αποικηθεί στο μέλλον.

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΔΟΛΩΜΑ ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ»
Με σκοπό να χειραγωγήσει τη δικαιοσύνη για να πετύχει την αποφυλάκισή του υπό όρους, ένας καταδικασμένος εμπρηστής σπρώχνει τη γυναίκα του στην αγκαλιά ενός εκπροσώπου του νόμου. (Θρίλερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Εντουαρντ Νόρτον)

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου Discovery Channel στις 22:00
«Βυθιζόμενες πόλεις» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Σε τέσσερα σημεία σε όλο τον κόσμο, μηχανικοί και επιστήμονες σχεδιάζουν αμυντικές κατασκευές για να σώσουν τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου. Κολοσσιαίες δημιουργίες βάζουν σε εφαρμογή πρωτοποριακές λύσεις μηχανικής φύσεως προκειμένου να ασφαλίσουν υποδομές ζωτικής σημασίας που κινδυνεύουν από τεράστιες θύελλες. Το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι και η Βενετία είναι στο έλεος καταιγίδων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τεράστιες ζημιές και να θέσουν ζωές σε κίνδυνο. Σε αυτή τη σειρά ντοκιμαντέρ, κάθε επεισόδιο αφηγείται την ιστορία μιας μεγάλης πόλης και παρουσιάζει τα μέτρα που λαμβάνονται προκειμένου να προστατευθεί η πόλη σε μελλοντικά ενδεχόμενα.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενερμπαχτσέ για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και θέλει τη νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»
Ενα αγόρι, που θαυμάζει τη ζωή, μεγαλώνοντας βιώνει για πρώτη φορά τον πόνο και αναζητά την αλήθεια για τον κόσμο, σε μια αριστουργηματική ταινία που προτάθηκε για 3 Οσκαρ και κέρδισε το Χρυσό Φοίνικα. (Κοινωνική ταινία, Μπραντ Πιτ, Σον Πεν)

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ»
Οι 'ένοικοι' ενός ζωολογικού κήπου αποφασίζουν να σπάσουν τη σιωπή τους για να βοηθήσουν τον αγαπημένο τους φύλακα να κερδίσει τη γυναίκα των ονείρων του, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει δουλειά! (Οικογενειακή κωμωδία, Κέβιν Τζέιμς, Ροζάριο Ντόσον)

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ευρωλίγκα Αναντολού Εφές-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην Τουρκία με την Εφές για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.


Σάββατο 17 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ» πρεμιέρα
Αναγκασμένη να περνά τις μέρες της κλεισμένη στο σπίτι λόγω μιας σπάνιας ασθένειας, η 17χρονη Κέιτ βγαίνει στον κόσμο μόνο τις νύχτες. Μέχρι που ένα βράδυ, η ζωή της αλλάζει αναπάντεχα... (Ρομαντική ταινία , Μπέλα Θορν, Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ)

Κυριακή 18 Νοεμβρίου National Geographic στις 21:00
«Αποστολή στον ήλιο» (Νέο ντοκιμαντέρ)
Το καλοκαίρι του 2018, η NASA έστειλε για πρώτη φορά αποστολή σε κάποιο αστέρι. Πρόκειται για μια ιστορική προσπάθεια να εξερευνήσουμε το τελευταίο συναρπαστικό σύνορο του ηλιακού μας συστήματος: τον Ήλιο. Είναι το πιο γρήγορο αντικείμενο που έχει δημιουργήσει ποτέ ο άνθρωπος. Ένα διαστημόπλοιο που ταξιδεύει με περισσότερα από 720.000 χλμ/ώρα, σε μία πρωτοποριακή αποστολή που έχει στόχο να διεισδύσει στην «ατμόσφαιρα» του άστρου και να φέρει επανάσταση σε όσα γνωρίζουμε για αυτό. Το ντοκιμαντέρ γιορτάζει αυτό το σπουδαίο γεγονός, εξερευνώντας την εκπληκτική επιστήμη του Ήλιου μας και εισχωρώντας στο παρασκήνιο της αποστολής της NASA.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Μπάγερν-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στη Γερμανία με την Μπάγερν για την 8η εμβόλιμη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.