Beck, U2, New Order + more Highlights Οκτωβρίου μέσα από την οθόνη του Stingray iConcerts...

Μore Highlights Οκτωβρίου μέσα από την οθόνη του Stingray iConcerts με συναυλίες αρχείου "U2, New Order, UB40, Beck, Suede κ.α...".
Aπολαύστε μερικά από τα συναυλιακά Highlights Οκτωβρίου μέσα από την οθόνη του Stingray iConcerts σε γραμμική ροή, όσο και σε πρόσβαση ετεροχρονισμένη μέσα από τις υπηρεσίες επταήμερου Catch up TV και COSMOTE Replay TV, `η μέσω προγραμματισμού εγγραφών (μέσω EPG). Καθώς τo συναυλιακό κανάλι Stingray iConcerts είναι διαθέσιμο τόσο μέσω της δορυφορικής (και IPTV) πλατφόρμας COSMOTE TV, όσο και μέσω της IPTV πλατφόρμας Wind Vision...
Nicolas A.
Φτιάξτε διάθεση με τα συναυλιακά Highlights Οκτωβρίου ...

NEW ORDER
ROX BOX
Επιστροφή στο 1985 και σε μια συναυλία αρχείου με τους New Order, μία από τις πιο σημαντικότερες και αναγνωρισμένες μπάντες της εποχής. Η ιδιοφυΐα της post-punk, ηλεκτρονικής και χορευτικής μουσικής και τη μπάντα είναι σε πλήρη εξέλιξη μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό της εποχής.
Πρεμιέρα Σάββατο 26 Οκτωβρίου

THE EDITORS
ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ EUROKÉENNES
Ο κορυφαίος τραγουδιστής Tom Smith παρέα με τους Editors σε μια δυναμική εμφάνιση της αγγλικής ροκ Indie μπάντας. Ο μανιώδης φωτισμός και η ισχυρή μουσική οδηγούν το πλήθος στην κατάλληλη ένταση διασκέδασης..
Πρεμιέρα Σάββατο 19 Οκτωβρίου

U2
FOLLIES 1981
Αυτό και μόνο είναι από τα αρχεία! Ένα must-watch για τους οπαδούς των U2, αυτή η συναυλία παρουσιάζει το συγκρότημα στις Βρυξέλλες, λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, Boy. Ζήστε την ενέργεια του συγκροτήματος όπως εκφράζεται το 1981!
Ανατρέξτε στο EPG του Stingray iConcerts...

BECK
ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ EUROCKÉENNES
Παρακολουθήστε το ηλιοβασίλεμα και τον Beck να σας ταξιδεύει στις μεγαλύτερες επιτυχίες του με το πειραματικό και ιδιόμορφο στυλ του στο Φεστιβάλ Eurockéennes, στη Γαλλία...
Ανατρέξτε στο EPG του Stingray iConcerts...

ALSO NEW THIS MONTH
Νέες Παραστάσεις γι αυτό το Μήνα
Thomas Rhett - Stingray PausePlay
Yuna - Stingray PausePlay
Suede - InRocks 2013
The Byrds - Pop Shop
UB40 – Follies
Ανατρέξτε στο EPG του Stingray iConcerts...