COSMOTE CINEMA Highlights "31 Οκτωβρίου - 09 Νοεμβρίου "…,

Τελευταία Ενημέρωση 29/10:
Δυνατά Highlights τρέχουν στο χαρτοφυλάκιο κινηματογραφικών καναλιών "COSMOTE Cinema 1HD / COSMOTE Cinema 2HD / COSMOTE Series HD, Village Cinema HD και Cinema On Demand", το χρονικό διάστημα "31 Οκτωβρίου - 09 Νοεμβρίου"…
Nicolas A.
...
COSMOTE CINEMA Highlights  "31 Οκτωβρίου - 09 Νοεμβρίου "… 
...
Ο Άγγελος
Είδος: Δραματική
Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Λουίς Ορτέγκα Ηθοποιοί: Λορένθο Φέρο, Σεσίλια Ροθ, Τσίνο Νταρίν Μπουένος Άιρες, 1971: Πίσω από το αθώο παρουσιαστικό του 17χρονου Κάρλος κρύβεται ένας αμετανόητος ληστής και κατά συρροή δολοφόνος, που θα τραβήξει την προσοχή της κοινής γνώμης και θα γίνει γνωστός ως ο 'Άγγελος του Θανάτου'. ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 31/10 21:00 α΄ προβολή

Οι Πειρατές της Σομαλίας
 Είδος: Βιογραφία Έτος: 2017 Σκηνοθεσία: Μπράιαν Μπάκλεϊ Ηθοποιοί: Αλ Πατσίνο, Έβαν Πίτερς, Μπαρκχάντ Αμπντί Το 2008, ο άπειρος δημοσιογράφος Τζέι Μπαχαντούρ ταξιδεύει στην Αφρική για να βρεθεί κοντά στους θρυλικούς πειρατές της Σομαλίας. Παρά τις αντιξοότητες, θα καταφέρει να καταγράψει την αλήθεια για τη ζωή και τη δράση τους. ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 01/11 22:00 α΄ προβολή 


Μάρνι, μια τρελή συμμορία (Μεταγλ.) 
 Είδος: Κιν. σχεδίων Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Κριστόφ Λάουενσταϊν, Βόλφγκανγκ Λάουενσταϊν Ηθοποιοί: Μια κατοικίδια γατούλα απολαμβάνει τη φροντίδα της ιδιοκτήτριάς της, αλλά ονειρεύεται σπουδαίες περιπέτειες. Η επιθυμία της θα πραγματοποιηθεί, όταν βρεθεί -για πρώτη φορά στη ζωή της- μακριά από την ασφάλεια του σπιτιού της.
 ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 02/11 21:00 α΄ προβολή




I'm Not Here

Είδος: Δραματική
Έτος: 2019
Σκηνοθεσία: Μισέλ Σουμάχερ
Ηθοποιοί: Τζέι Κέι Σίμονς, Σεμπάστιαν Σταν, Μάικα Μονρό
Έχοντας αποκοπεί από τον κόσμο, ένας ηλικιωμένος άντρας βασανίζεται από τις οδυνηρές μνήμες του παρελθόντος. Καθώς θυμάται τις σημαντικές στιγμές της ζωής του, προσπαθεί να ξεπεράσει τον πόνο και να συγχωρήσει ό,τι τον σημάδεψε.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 03/11 22:00 α΄ προβολή


Flashback

Είδος: Δράσης
Έτος: 2018
Σκηνοθεσία: Μπράιαν Μίλερ
Ηθοποιοί: Σιλβέστερ Σταλόνε, Ράιαν Γκούσμαν, Μάθιου Μοντίν
Ο μοναδικός επιζών μιας ληστείας που πήγε στραβά καταλήγει στη φυλακή έχοντας χάσει τη μνήμη του. Επτά χρόνια αργότερα, δραπετεύει με τη βοήθεια μιας συμμορίας που θα τον αναγκάσει να θυμηθεί τα πάντα για τη ζωή που έχει ξεχάσει.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 04/11 21:00 α΄ προβολή


Winter Love Story

Είδος: Αισθηματική
Έτος: 2019
Σκηνοθεσία: Τ. Γ. Πίκοκ
Ηθοποιοί: Τζεν Λίλι, Κέβιν ΜακΓκάρι, Μέρι-Μάργκαρετ Χιουμς
Όταν οι πωλήσεις του πρώτου της μυθιστορήματος δεν είναι οι αναμενόμενες, η Κάσι ξεκινά περιοδεία για την προώθηση του βιβλίου της δίπλα σε έναν καταξιωμένο, γοητευτικό συγγραφέα... και ο έρωτας μεταξύ τους δεν αργεί να γεννηθεί.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 05/11 21:00 α΄ προβολή


Daisy Winters

Είδος: Δραματική
Έτος: 2019
Σκηνοθεσία: Μπεθ ΛαΜιουρ,
Ηθοποιοί: Στέρλινγκ Τζέρινς, Μπρουκ Σιλντς, Γιούαν Ρέον
Η αντισυμβατική αλλά στοργική σχέση μιας έφηβης με τη μητέρα της διακόπτεται βίαια... και αμέσως ξεκινά ένα ταξίδι ενηλικίωσης, μέσα από το οποίο το νεαρό κορίτσι μαθαίνει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή με πίστη και αυτοπεποίθηση.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 06/11 22:00 α΄ προβολή

Το Μπαρ

Είδος: Θρίλερ
Έτος: 2017
Σκηνοθεσία: Άλεξ ντε λα Ιγκλέσια
Ηθοποιοί: Μπλάνκα Σουάρες, Μάριο Κάσας, Κάρμεν Μάτσι
Μια φαινομενικά συνηθισμένη μέρα στο πολύβουο κέντρο της Μαδρίτης, μια ομάδα αγνώστων παγιδεύεται σε ένα μπαρ. Η παράνοια και η καχυποψία στρέφουν τον έναν ενάντια στον άλλον... και ένας ανελέητος αγώνας επιβίωσης ξεκινά.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 07/11 21:00 α΄ προβολή

Βασιλιάς Ληρ

Είδος: Δραματική
Έτος: 2018
Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Έιρ
Ηθοποιοί: Άντονι Χόπκινς, Έμμα Τόμσον, Έμιλι Γουάτσον
Ο γερασμένος βασιλιάς Ληρ αποφασίζει να χωρίσει το βασίλειό του στις τρεις θυγατέρες του, ανάλογα με το βάθος της αγάπης που τρέφει η καθεμία γι’ αυτόν. Όταν η μικρότερη αρνείται να του αποδώσει κολακείες, εκείνος την εξορίζει.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 08/11 22:00 α΄ προβολή
Ο γάτος ο φευγάτος (Μεταγλ.)
Είδος: Κιν. σχεδίων
Έτος: 2018
Σκηνοθεσία: Γκάρι Γουάνγκ
Ηθοποιοί:
Γνωρίζοντας τους κινδύνους που κρύβει ο έξω κόσμος, ένας τροφαντός γατούλης προσπαθεί να προστατέψει τον μοναχογιό του, κρατώντας τον περιορισμένο στο διαμέρισμά τους. Ο μικρός, όμως, έχει γεννηθεί για να κυνηγά την περιπέτεια...

ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 09/11 21:00 α΄ προβολή