Nova Highlights: "01 - 12 Νοεμβρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 26/10:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights:  "01 - 12 Νοεμβρίου"…
...
Παρασκευή 1 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ» (Ζ)
Οι Πειραιώτες αγωνίζονται στο ΣΕΦ απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου με στόχο τη νίκη.

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου Novacinema2HD στις 22:00
«THE INTERNATIONAL»
Ένας πράκτορας της Ιντερπόλ και μια βοηθός εισαγγελέα προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τις παράνομες δραστηριότητες ενός διεθνούς τραπεζικού κολοσσού και να οδηγήσουν τους ενόχους ενώπιον της δικαιοσύνης... (Αστυνομική ταινία δράσης, Κλάιβ Οουεν, Ναόμι Γουότς) 


Σάββατο 2 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΑΚΟΜΑ» Πρεμιέρα
Δέκα χρόνια μετά το τραγικό δυστύχημα που γέμισε τον κόσμο με εκατομμύρια φαντάσματα, μια κοπέλα λαμβάνει ένα απειλητικό μήνυμα και δίνει μάχη με τον χρόνο για να σταματήσει τη δράση ενός δολοφόνου. (Θρίλερ φαντασίας, Μπέλα Θορν, Ντέρμοτ Μαλρόνι)


Κυριακή 03 Νοεμβρίου MTV Europe και MTV Live HD στις 21:00
2019 MTV Europe Music Awards Ζωντανά
Ζωντανά από τη Σεβίλη της Ισπανίας θα μεταδοθούν τα ευρωπαϊκά μουσικά βραβεία “2019 MTV Europe Music Awards (2019 MTV EMAs)“, τη Κυριακή 03 Νοεμβρίου (στις 21:00), με οικοδεσπότη τη λατίνα καλλιτέχνη Becky G μέσω των καναλιών MTV Europe και MTV Live HD. Ακόμη έχουν ανακοινωθεί οι ζωντανές εμφανίσεις των καλλιτεχνών, έτσι εκτός των Green Day οι οποίοι με τη World Stage συναυλία τους θα κλείσουν το MTV Music Week της Σεβίλης (στις 02 Νοεμβρίου), στο "MTV EMA Seville 2019 Main Show", θα εμφανιστούν ζωντανά μέχρι στιγμής οι "HALSEY, ROSALÍA, BECKY G, AKON, AVA MAX και MABEL"...
- 2019 MTV Europe Music Awards Pre-Show - Ζωντανά στις 20:00
- 2019 MTV Europe Music Awards Main Show - Ζωντανά στις 21:00

Κυριακή 3 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ» πρεμιέρα
Δεκαετία του ’60. Ενας σωματοφύλακας αναλαμβάνει χρέη σοφέρ για έναν Αφροαμερικανό μουσικό, που ξεκινά περιοδεία στον βαθύ Αμερικανικό Νότο. Η ταινία απέσπασε 3 Οσκαρ και 3 Χρυσές Σφαίρες. (Αληθινή ιστορία, Βίγκο Μόρτενσεν, Μαχέρσαλα Αλί)


Δευτέρα 4 Νοεμβρίου FOX στις 21:50
«War of the worlds» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Χρονικά τοποθετημένη στην Ευρώπη του σήμερα, η νέα σειρά του FOX «War Of The Worlds» βασίζεται στο διαχρονικό, ομώνυμο μυθιστόρημα του Χ. Τζ. Γουέλς. Αστρονόμοι ανιχνεύουν μια μετάδοση από έναν άλλο γαλαξία, κάτι που αποδεικνύει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Ο κόσμος περιμένει την επόμενη επικοινωνία, με κομμένη την ανάσα.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ» πρεμιέρα
Με πολλές υποχρεώσεις, χωρίς χρήματα και χωρίς άλλες επιλογές, δύο αστυνομικοί που τίθενται σε διαθεσιμότητα λόγω βίαιης συμπεριφοράς αναζητούν τη λύση στα προβλήματά τους στον σκοτεινό υπόκοσμο. (Αστυνομική ταινία, Μελ Γκίμπσον, Βινς Βον

Τρίτη 5 Νοεμβρίου FOX Life στις 21:00
«This is us 4» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Στον 3ο κύκλο είδαμε τα τρία αδέλφια να παίρνουν εντελώς διαφορετικούς δρόμους, με τον Ράνταλ να ακολουθεί πολιτική καριέρα, τον Κέβιν να εξερευνά την καταγωγή τους και την Κέιτ να προσπαθεί να μεγαλώσει την οικογένειά της. Ο 4ος κύκλος τούς ακολουθεί ενώ ζουν με τα αποτελέσματα αυτών των επιλογών. Η σειρά «This Is Us» είναι από τις κορυφαίες στο αμερικανικό δίκτυο όπου προβάλλεται, κι έτσι δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι θα συνεχίσει με 5ο κύκλο τη σεζόν 2020-2021 και 6ο κύκλο το 2021-2022.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ»
Ενας ευρωβουλευτής και μια οικονομολόγος φτάνουν σε ένα νησάκι για να αξιολογήσουν τις αναπτυξιακές του δυνατότητες και ανακαλύπτουν τον αλλόκοτο τρόπο ζωής των σαγηνευτικών κατοίκων. (Κωμωδία, Μαργαρίτα Πανουσοπούλου, Μπάμπης Χατζηδάκης)

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές» (Ζ)
Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν εντός έδρας την ομάδα του Εργκίν Αταμάν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου FOX Life στις 21:00
«Good trouble 2» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Το «Good Trouble» είναι μία σειρά που έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και αποτελεί spinoff του πρωτοποριακού «The Fosters». Τώρα, στον 2ο κύκλο επεισοδίων, η σειρά θα συνεχίσει να εξερευνά τις περιπέτειες των ενοίκων του πιο σύγχρονου συγκροτήματος κατοικιών στο κέντρο του Λος Άντζελες. 


Πέμπτη 7 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«WHAT’S MY NAME: MUHAMMAD ALI » πρεμιέρα
Το ντοκιμαντέρ αποτελεί το πορτρέτο του Μοχάμεντ Αλι, μίας από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στην ιστορία του αθλητισμού, που ενέπνευσε τη γενιά του και αναγνωρίστηκε για την ακτιβιστική και φιλανθρωπική του δράση.(Ντοκιμαντέρ)

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Βαλένθια» (Ζ)
Ο «εξάστερος» θέλει τη νίκη απέναντι στην ισπανική ομάδα, η οποία δεν μπήκε «με το δεξί» στην Ευρωλίγκα.


Παρασκευή 8 Νοεμβρίου Novacinema2HD στις 22:00
«SPIDER-MAN 3 »
Στην τρίτη μεταφορά του πασίγνωστου κόμικ στην οθόνη, ο Spider-Man οδηγείται σε επικίνδυνα μονοπάτια, όπου εκτός από τον εχθρό αντιμετωπίζει και το σκοτεινό εαυτό που κρύβει ο ίδιος μέσα του... (Ταινία δράσης - επ. φαντασίας, Τόμπι Μαγκουάιρ, Κίρστεν Ντανστ)

Σάββατο 9 Νοεμβρίου Novasports3HD στις 19:00
«Ιταλικό πρωτάθλημα Ίντερ-Ελλάς Βερόνα»
Η Ίντερ υποδέχεται στο Σαν Σιρό την Ελλάς Βερόνα και στοχεύει στη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ» (Ζ)
Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στον ΟΦΗ που έχει αποδείξει ότι είναι δυνατός αντίπαλος. 

Κυριακή 10 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Παναθηναϊκός-ΑΕΚ»
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τους «κιτρινόμαυρους» στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής που αναμένεται να προσφέρει γκολ και θέαμα! 


Κυριακή 10 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΒΑΠΟΡΑΚΙ»πρεμιέρα
Αντιμέτωπος με τη χρεοκοπία της επιχείρησής του, ένας 88χρονος αναλαμβάνει χρέη οδηγού για ένα μεξικανικό καρτέλ και σύντομα καταλήγει με έναν πράκτορα της Δίωξης Ναρκωτικών στο κατόπι του… (Αστυνομική ταινία, Κλιντ Ιστγουντ, Μπράντλεϊ Κούπερ) 


Τρίτη 12 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ»πρεμιέρα
Τέλη δεκαετίας του ’60. Η δικηγόρος Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπεργκ αναλαμβάνει μια υπόθεση, που θα αποτελέσει τη βάση του αγώνα της για την ισότητα των φύλων και θα αλλάξει την πορεία της καριέρας της. (Αληθινή ιστορία, Φελίσιτι Τζόουνς, Αρμι Χάμερ)