COSMOTE CINEMA Highlights "02 - 18 Ιανουαρίου"…

Τελευταία Ενημέρωση 29/12:
Δυνατά Highlights τρέχουν στο χαρτοφυλάκιο κινηματογραφικών καναλιών "COSMOTE Cinema 1HD / COSMOTE Cinema 2HD / COSMOTE Series HD, Village Cinema HD και Cinema On Demand", το χρονικό διάστημα "02 - 18 Ιανουαρίου"... Μετά τη α`Προβολή στα γραμμικά κινηματογραφικά κανάλια της πλατφόρμας, τo περιεχόμενο ταινιών κ σειρών είναι διαθέσιμο και στη δωρεάν On Demand πλατφόρμα "COSMOTE TV PLUS" μέσω της Hybrid TV και της νέας COSMOTE TV OTT πλατφόρμας μέσω IP πρόσβασης σε οποιαδήποτε δίκτυο…
Nicolas A.

COSMOTE CINEMA Highlights  "02 - 18 Ιανουαρίου"…
...
Καπερναούμ
Είδος: Κοινωνική Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Ναντίν Λαμπακί Ηθοποιοί: Ζαΐν Αλ Ραφία, Γιορντάνος Σιφερό, Φαντί Γιουσέφ
Η ιστορία ενός 12χρονου πρόσφυγα από τη Συρία, που επαναστατεί ενάντια στις άθλιες συνθήκες της ζωής του και αγωνίζεται να επιβιώσει στη σκληρή πραγματικότητα του σύγχρονου Λιβάνου... Η ταινία κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 02/01 21:00 α΄ προβολή

Περιμένοντας τη νονά
Είδος: Κωμωδία Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Νίκος Ζαπατίνας Ηθοποιοί: Λευτέρης Ελευθερίου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Κατερίνα Παπουτσάκη
Ένας άντρας ταξιδεύει από την Αθήνα στη Νάξο, μαζί με τον κολλητό του, για μια επίσκεψη στην ετοιμοθάνατη νονά του. Κι ενώ περιμένουν το μοιραίο, οι δυο τους θα βρεθούν μπλεγμένοι σε μια σειρά από ξεκαρδιστικές περιπέτειες.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 03/01 21:00 α΄ προβολή

Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε
Είδος: Περιπέτεια Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα Ηθοποιοί: Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Τζάστις Σμιθ
Το ξύπνημα ενός ηφαιστείου απειλεί με καταστροφή το νησί στο οποίο βρίσκεται το εγκαταλελειμμένο πάρκο των δεινοσαύρων. Μια ομάδα διάσωσης, όμως, σκοπεύει να εμποδίσει τον αφανισμό των προϊστορικών ζώων που έχουν απομείνει.
COSMOTE CINEMA 1HD 04/01 23:15

Ο θάνατος του Στάλιν
Είδος: Κωμωδία Έτος: 2017 Σκηνοθεσία: Αρμάντο Ιανούτσι Ηθοποιοί: Στιβ Μπουσέμι, Σάιμον Ράσελ Μπιλ, Τζέισον Άιζακς
Μόσχα, 1953. Ο Ιωσήφ Στάλιν παθαίνει ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Οι ημέρες που θα ακολουθήσουν θα φέρουν τους πιθανούς διαδόχους του στα πρόθυρα της υστερίας, καθώς ξεκινά ένας αγώνας δρόμου για την ανάληψη της εξουσίας.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 05/01 22:00

Οργισμένος Εκδικητής
Είδος: Δράσης Έτος: 2017 Σκηνοθεσία: Άιζακ Φλορεντάιν Ηθοποιοί: Αντόνιο Μπαντέρας, Παθ Βέγκα, Καρλ Έρμπαν
Συντετριμμένος από τη δολοφονία της συζύγου και της κόρης του, ένας επιτυχημένος δικηγόρος μεταμορφώνεται σε σκληρό τιμωρό και παίρνει όρκο σιωπής... μέχρι να ανακαλύψει και να εκδικηθεί τους υπεύθυνους του στυγερού εγκλήματος.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 06/01 21:00

Manifest Κ2
Είδος: Μυστηρίου Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Ηθοποιοί: Μελίσα Ρόξμπεργκ, Τζος Ντάλας, Αθηνά Καρκάνις
Έπειτα από μια ταραχώδη πτήση, οι επιβάτες ενός αεροσκάφους συνειδητοποιούν ότι, στη διάρκεια των λίγων ωρών που βρίσκονταν στον αέρα, ο κόσμος που άφησαν πίσω τους μεγάλωσε πέντε χρόνια. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή του μυστηρίου…
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 07/01 22:00 α’ προβολή

FBI Most Wanted Κ1
Είδος: Αστυνομική Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Ηθοποιοί: Τζούλιαν ΜακΜάχον, Κέλαν Λουτζ, Ρόξι Στέρνμπεργκ
Τα μέλη μιας επίλεκτης ομάδας πρακτόρων του FBI έρχονται αντιμέτωπα με αμέτρητους κινδύνους, στην επίμονη προσπάθειά τους να εντοπίσουν τα ίχνη διαβόητων καταζητούμενων εγκληματιών και να τους οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 08/01 23:00 α’ προβολή

Σε Πόλεμο
Είδος: Δραματική Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Στεφάν Μπριζέ Ηθοποιοί: Βενσάν Λιντόν, Μελανί Ροβέρ, Ζακ Μπορντερί
Παρά τις αρχικές υποσχέσεις και τα αξιοσημείωτα κέρδη, η διοίκηση μια εταιρείας αποφασίζει το κλείσιμο ενός εργοστασίου της. Αποφασισμένοι να προστατέψουν τις δουλειές τους, οι εργαζόμενοι προχωρούν σε μαζικές κινητοποιήσεις.
Πρεμιέρα COSMOTE CINEMA 1HD 09/01 21:00 α’ προβολή

Little
Είδος: Κωμωδία Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Τίνα Γκόρντον Ηθοποιοί: Ρετζίνα Χολ, Ίσα Ρέι, Μαρσέ Μάρτιν
Μια αδίστακτη επιχειρηματίας ξυπνά ένα πρωί παγιδευμένη στο σώμα του 13χρονου εαυτού της. Μην έχοντας άλλη επιλογή, πρέπει να εμπιστευτεί το μυστικό της και να βασιστεί στη βοήθεια της βοηθού που μέχρι πρότινος βασάνιζε...
Πρεμιέρα COSMOTE CINEMA 1HD 10/01 21:00 α’ προβολή

The New Pope E1
Είδος: Δραματική Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Πάολο Σορεντίνο Ηθοποιοί: Τζουντ Λο, Τζον Μάλκοβιτς, Σίλβιο Ορλάντο
Σε ένα Βατικανό όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, ένας Άγγλος αριστοκράτης ανεβαίνει στον παπικό θρόνο. Ο νέος Πάπας φαίνεται τέλειος... αλλά κρύβει μυστικά. Και θα είναι δύσκολο να αντικαταστήσει τον χαρισματικό προκάτοχό του.
Πρεμιέρα COSMOTE CINEMA 1HD 11/01 22:00 α’ προβολή

Θέλημα Θεού
Είδος: Δραματική Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Φρανσουά Οζόν Ηθοποιοί: Μελβίλ Πουπό, Ντενί Μενοσέ, Σουάν Αρλό
Ένας ευσεβής καθολικός ανακαλύπτει τυχαία ότι ο ιερέας που τον κακοποίησε όταν ήταν μικρός εξακολουθεί να εργάζεται με παιδιά. Μαζί με δύο ακόμη θύματά του, θα προσπαθήσει να ξεσκεπάσει την αλήθεια... με απρόβλεπτες συνέπειες.
Πρεμιέρα COSMOTE CINEMA 2HD 12/01 22:00 α’ προβολή

Camera Obscura
Είδος: Θρίλερ Έτος: 2017 Σκηνοθεσία: Άαρον Κουντζ, Ηθοποιοί: Κρίστοφερ Ντέναμ, Νάντια Μπομπίλεβα, Κάθριν Κέρτιν
Ένας βετεράνος πολεμικός φωτογράφος, που παλεύει με τα φαντάσματα του παρελθόντος του, αρχίζει να αμφιβάλλει για την κατάσταση της ήδη εύθραυστης ψυχικής υγείας του όταν βλέπει στις φωτογραφίες που εμφανίζει επικείμενους θανάτους.
Πρεμιέρα COSMOTE CINEMA 2HD 13/01 22:00 α’ προβολή

Queen of Spades
Είδος: Θρίλερ Έτος: 2016 Σκηνοθεσία: Πάβελ Λουνγκίν Ηθοποιοί: Ξένια Ράπαπορτ, Ιβάν Γιανκόφσκι, Νατάλια Κολιακάνοβα
Έπειτα από πολυετή απουσία, μια πάλαι ποτέ θρυλική τραγουδίστρια της όπερας επιστρέφει στη Ρωσία με την ελπίδα να επανέλθει στο προσκήνιο. Ωστόσο, η δίψα της για δόξα θα την παρασύρει σε ένα παιχνίδι με ανεξέλεγκτες συνέπειες.
Πρεμιέρα COSMOTE CINEMA 2HD 14/01 22:00 α’ προβολή

Unsane
Είδος: Θρίλερ Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Στίβεν Σόντερμπεργκ Ηθοποιοί: Κλερ Φόι, Τζόσουα Λέοναρντ, Τζέι Φάροου
Μια γυναίκα οδηγείται, παρά τη θέλησή της, σε ψυχιατρική κλινική. Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπη με τον χειρότερο φόβο της και θα χρειαστεί να αποδείξει πως το πρόσωπο που την καταδιώκει είναι υπαρκτό κι όχι αποκύημα της φαντασίας της.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 15/01 22:00

Οι αγώνες μας
Είδος: Δραματική Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Γκιγιόμ Σενέζ Ηθοποιοί: Ρομέν Ντουρίς, Μπαζίλ Γκρινμπερζέ, Λενά Ζιράρ Βος
Ενώ ο Ολιβιέ μάχεται για τα δικαιώματα των συναδέλφων του στο εργοστάσιο, η σύζυγός του εγκαταλείπει την οικογένειά τους. Μόνος, πλέον, με δύο μικρά παιδιά, έρχεται αντιμέτωπος με νέες ευθύνες και αγωνίζεται να βρει μια ισορροπία.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 16/01 21:00 α’ προβολή

Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό κι εμάς
Είδος: Κοινωνική Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Βασίλης Κεκάτος Ηθοποιοί: Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης,
Νύχτα, παλιά Εθνική Οδός. Σε ένα ξεχασμένο βενζινάδικο δυο άγνωστοι συναντιούνται για πρώτη φορά. Ο ένας έχει σταματήσει για βενζίνη. Ο άλλος έχει ξεμείνει εκεί... Χρυσός Φοίνικας ταινίας μικρού μήκους στο 72ο Φεστιβάλ των Καννών.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 17/01 23:45 α’ προβολή

Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας 3 (Μεταγλ.)
Είδος: Κιν. σχεδίων Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Ντιν ΝτεΜπλουά Ηθοποιοί:
Ενώ η κοινότητα όπου ζουν αρμονικά άνθρωποι και δράκοι απειλείται από έναν μοχθηρό κυνηγό, οι δύο αχώριστοι φίλοι αναζητούν έναν κρυμμένο μυθικό κόσμο. Στη διάρκεια του ταξιδιού τους, θα έρθουν αντιμέτωποι με το πεπρωμένο τους...
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 18/01 21:00 α’ προβολή