Nova Highlights: "02 - 21 Ιανουαρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 28/12:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
......
Nova Highlights: "02 - 21 Ιανουαρίου"…
...
Πέμπτη 2 Ιανουαρίου FOX Life στις 21:00
«Emergence» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Η αλήθεια βρίσκεται πέρα από κάθε λογική εξήγηση και προσπάθεια κατανόησης, στη νέα σειρά «Emergence» του FOX Life.

Κυριακή 5 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός» (Ζ) 
Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Γιώργος Δώνης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο αθηναϊκό ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής με στόχο τη νίκη όχι μόνο για τη βαθμολογική της αξία, αλλά και για το γόητρο!

Κυριακή 5 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 03:00
 «Η 77η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΧΡΥΣΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ» *Live* 
Παρακολουθείτε την 77η τελετή απονομής των βραβείων της Ενωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ. Την παρουσίαση της λαμπερής βραδιάς αναλαμβάνει για Πέμπτη φορά ο κωμικός Ρίκι Τζερβέις.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00 
«THE KID» Πρεμιέρα 
Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από το μένος του θείου τους, δύο αδέλφια βρίσκονται στη μέση της βεντέτας μεταξύ του διαβόητου Billy the Kid και του Πατ Γκάρετ, του σερίφη που τον κυνήγησε ανελέητα. (Γουέστερν - Αληθινή ιστορία, Ντέιν ΝτεΧαν, Ιθαν Χοκ)

Κυριακή 5 Ιανουαρίου E! Entertainment στη 01:00
«Με το E! Ζωντανά από το κόκκινο χαλί: Χρυσές Σφαίρες 2020» Live
Η εποχή των βραβείων πλησιάζει και, όπως πάντα, το Ε! έχει εξασφαλίσει την καλύτερη θέση στο κόκκινο χαλί, προκειμένου να μεταφέρει στις οθόνες σας όλη τη λάμψη και τη μαγεία του Χόλιγουντ. Στις 5 Ιανουαρίου, στη μία μετά τα μεσάνυχτα, συντονιστείτε στο Ε! και παρακολουθήστε ζωντανά το κόκκινο χαλί για την 77η τελετή απονομής των βραβείων Χρυσής Σφαίρας!

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου Insight TV στις 22:15
«Τα κορίτσια του σερφ» (Νέο ντοκιμαντέρ)
Η ιστορία τριών κοριτσιών από τη Γερμανία που είναι φανατικές με τις σανίδες - περνούν τη ζωή τους κάνοντας σκέιτμπορντ και σερφάροντας στους ωκεανούς.

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου Novasports2HD στις 22:00
«Λιγκ Καπ Αγγλίας Λέστερ-Άστον Βίλα» (Ζ)
Η Λέστερ φιλοξενεί την Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό και θέλει τη νίκη για να έχει τον πρώτο λόγο στον επαναληπτικό αγώνα που θα καθορίσει ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τον Τελικό. Το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι.

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«YAO» Πρεμιέρα
Ενα αγόρι το σκάει από το σπίτι του και κάνει ένα μεγάλο ταξίδι για να συναντήσει έναν διάσημο ηθοποιό, που βρίσκεται για λίγες μέρες στη χώρα. Συγκινημένος, ο ηθοποιός το συνοδεύει πίσω στο σπίτι του. (Κομεντί, Ομάρ Σι, Λιονέλ Λουί Μπας)

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«SECOND OPINION» Πρεμιέρα
Λίγο πριν από μια σημαντική συνάντηση, μια επιχειρηματίας καταρρέει. Με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να είναι αποθαρρυντικά, μόνη της ελπίδα είναι μια ακριβή αλλά σε πειραματικό ακόμα στάδιο θεραπεία. (Θρίλερ μυστηρίου, Τζοάν Κέλι, Σον Μπένσον)

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου Novasports2HD στις 21:45
«Ευρωλίγκα Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θέλει να πάρει τη ρεβάνς στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο για την ήττα του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου Novasports2HD στις 22:00
«Ευρωλίγκα Βαλένθια-Ολυμπιακός» (Ζ)
Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στη Βαλένθια την ομώνυμη ομάδα με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Σάββατο 11 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«LOVE AT SECOND SIGHT» Πρεμιέρα
Ξυπνώντας ένα πρωί, ο Ραφαέλ βρίσκεται σε μια παράλληλη πραγματικότητα, στην οποία δεν έχει γνωρίσει ποτέ τη σύζυγό του. Τώρα, θα πρέπει να βρει τι διατάραξε την ισορροπία του σύμπαντος. (Ρομαντική κομεντί, Φρανσουά Σιβίλ, Ζοζεφίν Ζαπί)

Κυριακή 12 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00 
«ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ» Πρεμιέρα 
Μετά το τέλος του Β’ΠΠ, η Ρέιτσελ καταφθάνει στο Αμβούργο για να συναντήσει τον σύζυγό της, έναν Βρετανό αξιωματούχο που είναι υπεύθυνος για την ανοικοδόμηση της κατεστραμμένης πόλης. (Ρομαντική ταινία, Κίρα Νάιτλι, Αλεξάντερ Σκάρσγκορντ)

 Κυριακή 12 Ιανουαρίου Novasports2HD στις 20:00 
«Ισπανικό Super Cup Τελικός» (Ζ) 
Σούπερ θέαμα θα προσφέρει στους φίλους του ποδοσφαίρου ο τελικός του θεσμού, στον οποίο θα διεκδικήσουν το τρόπαιο οι νικητές των αγώνων Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κυριακή 12 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 19:30 
«Ελληνικό πρωτάθλημα Παναθηναϊκός-Πανιώνιος» (Ζ) 
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη φιλοξενεί τους «κυανέρυθρους» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στοχεύοντας στη νίκη.

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου DisneyXD στις 16:00
«Έντεκα 3» Πρεμιέρα
Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Έντεκα 3» βρίσκεται στη τρίτη σεζόν και περιστρέφεται γύρω από τον Gabo, έναν έφηβο που αγαπάει το ποδόσφαιρο, ο οποίος, έχοντας λάβει υποτροφία από το διάσημο Αθλητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο (IAD) του Μπουένος Άιρες, θα δει το όνειρό του να παίζει στη φημισμένη ερασιτεχνική Ακαδημία ποδόσφαιρου του Los Halcones Dorados, αλλά και τη λαχτάρα του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 21:45
«Ιταλικό πρωτάθλημα Πάρμα-Λέτσε» (Ζ) 
Η αναμέτρηση της Πάρμα με τη Λέτσε ολοκληρώνει τη 19η αγωνιστική της Serie A με τη γηπεδούχο να διεκδικεί μία από τις θέσεις που εξασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Τρίτη 14 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00 
«ΠΟΛΗ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ» Πρεμιέρα 
Δέκα χρόνια μετά την κατοχή της Γης από κάποια εξωγήινη δύναμη, μία αντιστασιακή ομάδα σε μια φτωχή γειτονιά του Σικάγο δρα υπογείως για να απαλλάξει τον κόσμο από τους μυστηριώδεις δυνάστες. (Τζον Γκούντμαν, Αστον Σάντερς)

 Τρίτη 14 Ιανουαρίου FOX Life στις 21:00 
«Modern Family 11» (Νέο επεισόδιο) 
Ο 11ος κύκλος θα είναι ο τελευταίος της επιτυχημένης σειράς, που έχει καταλάβει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των τηλεθεατών του FOX Life!

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 22:00 
«Γαλλικό πρωτάθλημα Μονακό-Παρί Σεν Ζερμέν» (Ζ)
Στον εξ αναβολής αγώνα της 15ης αγωνιστικής η Μονακό φιλοξενεί την πρωτοπόρο της διοργάνωσης Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θέλει να διευρύνει τη διαφορά της από τη δεύτερη Μαρσέιγ.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου FOX Life στις 21:00 
«Emergence» (Νέο επεισόδιο) 
Η αλήθεια βρίσκεται πέρα από κάθε λογική εξήγηση και προσπάθεια κατανόησης, στη νέα σειρά «Emergence», ένα θρίλερ με δυνατούς χαρακτήρες του FOX Life.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00 
«THE PARTING GLASS» Πρεμιέρα
Μετά τον θάνατο μιας γυναίκας, η οικογένειά της διασχίζει τη χώρα για να μαζέψει τα πράγματά της, σε ένα ταξίδι που φέρνει στην επιφάνεια αναμνήσεις, συναισθήματα και σκληρές αλήθειες. (Κομεντί, Ολουνικέ Αντελιί, Εντουαρντ Ασνερ)

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου Novacinema2HD στις 22:00 
«INTERSTELLAR» 
Μια ομάδα εξερευνητών ταξιδεύει σε έναν μακρινό γαλαξία για να ανακαλύψει εάν η ανθρωπότητα έχει μέλλον σε κάποιον άλλον πλανήτη, σε μία ταινία που κέρδισε 1 Οσκαρ και 4 ακόμα υποψηφιότητες. (Περιπέτεια επ. φαντασίας ,Μάθιου ΜακΚόναχι, Αν Χάθαγουεϊ)

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου «Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου» (Ζ) Novasports1HD στις 20:30 , «Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ζάλγκιρις Κάουνας» (Ζ) Novasports2HD στις 21:30 
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, ενώ το Τριφύλλι επιθυμεί να ζευγαρώσει τις νίκες του απέναντι στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00 
«ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ» Πρεμιέρα 
Ο Ρέι Μπρέσλιν και η ομάδα του ταξιδεύουν στη Λετονία για να σώσουν την κόρη ενός Κινέζου δισεκατομμυριούχου, η οποία κρατείται σε μια αδιαπέραστη φυλακή από έναν διψασμένο για εκδίκηση εχθρό... (Θρίλερ δράσης, Σιλβέστερ Σταλόνε, 50 Cent)

Κυριακή 19 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00 
«ΣΑΖΑΜ!» Πρεμιέρα 
Οταν ανακαλύπτει ότι φωνάζοντας τη λέξη ‘Σαζάμ!’ μετατρέπεται σε ενήλικο υπερήρωα, ο 14χρονος Μπίλι πρέπει να μάθει να διαχειρίζεται τις δυνάμεις του για να αντιμετωπίσει τον πανίσχυρο Δρα Σιβάνα. (Κωμωδία δράσης , Ζάκαρι Λίβαϊ, Μαρκ Στρονγκ)

Κυριακή 19 Ιανουαρίου National Geographic στις 21:00 
«Αποστολή επιβίωσης με τον Bear Grylls» (Πρεμιέρα νέου κύκλου) 
Ο ειδικός της επιβίωσης Μπερ Γκριλς επιστρέφει στην άγρια φύση με μερικές από τις πιο αγαπημένες διασημότητες του Χόλιγουντ, για τον νέο κύκλο επεισοδίων της μοναδικής σειράς περιπέτειας «Αποστολή Επιβίωσης».

Κυριακή 19 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 19:30 
«Ελληνικό πρωτάθλημα Ολυμπιακός-Άρης» (Ζ) 
Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του υποδέχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Άρη στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής έχοντας ως στόχο τη νίκη.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00 
«ON THE MILKY ROAD» Πρεμιέρα 
Στη διάρκεια του πολέμου, ένας άνδρας μεταφέρει καθημερινά γάλα στην πρώτη γραμμή. Η ζωή του ανατρέπεται με τρόπους που ποτέ δεν είχε φανταστεί, από την άφιξη μια μυστηριώδους Ιταλίδας. (Κομεντί φαντασίας , Εμίρ Κουστουρίτσα, Μόνικα Μπελούτσι)