COSMOTE CINEMA Highlights "16 - 25 Ιανουαρίου"…

Τελευταία Ενημέρωση 14/01:
Δυνατά Highlights τρέχουν στο χαρτοφυλάκιο κινηματογραφικών καναλιών "COSMOTE Cinema 1HD / COSMOTE Cinema 2HD / COSMOTE Series HD, Village Cinema HD και Cinema On Demand", το χρονικό διάστημα "16 - 25 Ιανουαρίου"... Μετά τη α`Προβολή στα γραμμικά κινηματογραφικά κανάλια της πλατφόρμας, τo περιεχόμενο ταινιών κ σειρών είναι διαθέσιμο και στη δωρεάν On Demand πλατφόρμα "COSMOTE TV PLUS" μέσω της Hybrid TV και της νέας COSMOTE TV OTT πλατφόρμας μέσω IP πρόσβασης σε οποιαδήποτε δίκτυο…
Nicolas A.

COSMOTE CINEMA Highlights  "16 - 25 Ιανουαρίου"…
...
Οι αγώνες μας
Είδος: Δραματική Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Γκιγιόμ Σενέζ Ηθοποιοί: Ρομέν Ντουρίς, Μπαζίλ Γκρινμπερζέ, Λενά Ζιράρ Βος
Ενώ ο Ολιβιέ μάχεται για τα δικαιώματα των συναδέλφων του στο εργοστάσιο, η σύζυγός του εγκαταλείπει την οικογένειά τους. Μόνος, πλέον, με δύο μικρά παιδιά, έρχεται αντιμέτωπος με νέες ευθύνες και αγωνίζεται να βρει μια ισορροπία.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 16/01 21:00 α’ προβολή

Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό κι εμάς
Είδος: Κοινωνική Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Βασίλης Κεκάτος Ηθοποιοί: Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης,
Νύχτα, παλιά Εθνική Οδός. Σε ένα ξεχασμένο βενζινάδικο δυο άγνωστοι συναντιούνται για πρώτη φορά. Ο ένας έχει σταματήσει για βενζίνη. Ο άλλος έχει ξεμείνει εκεί... Χρυσός Φοίνικας ταινίας μικρού μήκους στο 72ο Φεστιβάλ των Καννών.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 17/01 23:45 α’ προβολή

Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας 3 (Μεταγλ.)
Είδος: Κιν. σχεδίων Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Ντιν ΝτεΜπλουά Ηθοποιοί:
Ενώ η κοινότητα όπου ζουν αρμονικά άνθρωποι και δράκοι απειλείται από έναν μοχθηρό κυνηγό, οι δύο αχώριστοι φίλοι αναζητούν έναν κρυμμένο μυθικό κόσμο. Στη διάρκεια του ταξιδιού τους, θα έρθουν αντιμέτωποι με το πεπρωμένο τους...
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 18/01 21:00 α’ προβολή

Εμείς
Είδος: Τρόμου Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Τζόρνταν Πιλ Ηθοποιοί: Λουπίτα Νιόνγκο, Γουίνστον Ντιουκ, Ελίζαμπεθ Μος
Δεκαετίες έπειτα από ένα γεγονός που την τραυμάτισε ως παιδί, μια γυναίκα επιστρέφει με την οικογένειά της στη Σάντα Κρουζ. Μα τα σχέδιά της για ειδυλλιακές διακοπές ανατρέπονται, όταν εμφανίζονται στην αυλή της τέσσερις άγνωστοι.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 19/01 21:00 α’ προβολή

The Row
Είδος: Θρίλερ Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Μάτι Μπέκερμαν Ηθοποιοί: Λάλα Κεντ, Ράντι Κουτούρ, Μία Ρόουζ Φράμπτον,
Μια πρωτοετής φοιτήτρια παγιδεύεται σε μια θανάσιμη δολοπλοκία γεμάτη σκοτεινά μυστικά και ένοχα ψέματα, ενώ ο ντετέκτιβ πατέρας της αναζητά τον κατά συρροή δολοφόνο που τρομοκρατεί τον γυναικείο πληθυσμό της πανεπιστημιούπολης.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 20/01 22:00 α’ προβολή


Ποιος σκότωσε τη λαίδη Γουίνσλεϊ;
Είδος: Αστυνομική Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Χινέρ Σαλίμ Ηθοποιοί: Μεχμέτ Κουρτουλούς, Έσγκι Μόλα, Σενάι Γκιούρλερ
Μια Αμερικανίδα συγγραφέας βρίσκεται δολοφονημένη σε ένα νησί της Τουρκίας. Την εξιχνίαση της υπόθεσης αναλαμβάνει ένας διάσημος επιθεωρητής. Γρήγορα, όμως, βρίσκεται παγιδευμένος σε έναν λαβύρινθο από μυστικά και ψέματα...
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 21/01 21:00 α’ προβολή

Η πιο μεγάλη απάτη
Είδος: Βιογραφία Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Τζάστιν Κέλι Ηθοποιοί: Κρίστεν Στιούαρτ, Λόρα Ντερν, Τζιμ Στέρτζες,
Όταν το λογοτεχνικό ντεμπούτο της γνωρίζει ανέλπιστη επιτυχία, μια Αμερικανίδα συγγραφέας που χρησιμοποιεί ψευδώνυμο καταφεύγει σε μια αλλόκοτη λύση για να διατηρήσει την ανωνυμία της... Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 22/01 22:00 α’ προβολή

Panic Attack
Είδος: Δραματική κομεντί Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Πάβελ Μασλόνα Ηθοποιοί: Ντορότα Σέγκντα, Μαγκνταλένα Ποπλόσκα, Γκρέγκορζ Νταμιέσκι
Ποια είναι η αντίδραση συνηθισμένων ανθρώπων όταν έρχονται ξαφνικά αντιμέτωποι με ακραίες καταστάσεις; Μια ιστορία για το πώς φαινομενικά ασήμαντα γεγονότα φέρνουν τα πάνω κάτω, προκαλώντας στους πρωταγωνιστές τους κρίση πανικού!
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 23/01 21:00 α’ προβολή

Paris
Είδος: Δραματική κομεντί Έτος: 2008 Σκηνοθεσία: Σεντρίκ Κλαπίς Ηθοποιοί: Ζιλιέτ Μπινός, Φαμπρίς Λουκινί, Ρομέν Ντουρίς
Αναμένοντας ένα καρδιακό μόσχευμα που ενδέχεται να τον σώσει, ένας πρώην επαγγελματίας χορευτής παρακολουθεί από απόσταση τις ζωές των άλλων... και σύντομα αρχίζει να εκτιμά όλα όσα έχει και να επανεξετάζει τις προτεραιότητές του.
COSMOTE CINEMA 2HD 24/01 22:00

Μικρές Απάτες
Είδος: Κωμωδία Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Κεϊρόν Ηθοποιοί: Κεϊρόν, Κατρίν Ντενέβ, Αντρέ Ντισολιέ
Αφού εξαπατά τον λάθος άνθρωπο, ένας απατεώνας αναγκάζεται να γίνει μέντορας μιας ομάδας αντιδραστικών εφήβων. Στην προσπάθειά του να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, του δίνεται η ευκαιρία να βρει τη θέση του στην κοινωνία.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 25/01 22:00 α’ προβολή