Nova Highlights: "02 - 11 Φεβρουαρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 28/01:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
......
Nova Highlights: "02 - 11 Φεβρουαρίου"…
...
Κυριακή 2 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ» (Ζ)
Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τον «Δικέφαλο» του Βορρά στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής που αναμένεται συναρπαστικό!

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«H 73η ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ»
Ταυτόχρονα με την Αγγλια Παρακολουθείτε την 73η τελετή απονομής των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, όπου μεγάλοι αστέρες διεκδικούν βραβεία σε περισσότερες από 20 κατηγορίες. Οικοδεσπότης της λαμπερής βραδιάς είναι ο παρουσιαστής Γκρέιαμ Νόρτον.

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου FOX Life στις 21:00
«Crossover event: Station 19 + Grey’s Anatomy 16»
Οι σειρές «Station 19» και «Grey’s Anatomy» της Σόντα Ράιμς θα προβληθούν ως ένα δυνατό crossover επεισόδιο, που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου FOX Life στις 21:50
«Project Runway 18» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Ετοιμαστείτε για ένα λαμπερό ξεκίνημα στον μήνα σας. Το «Project Runway» επιστρέφει στο FOX Life με τον 18ο κύκλο επεισοδίων, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, στις 21:50.


Τρίτη 4 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ»Πρεμιέρα
Ενας καπετάνιος αλιευτικού που έχει αποσυρθεί σε ένα νησί της Καραϊβικής έρχεται αντιμέτωπος με το σκοτεινό παρελθόν του κι εγκλωβίζεται σε μια πραγματικότητα που δεν είναι αυτό που δείχνει... (Θρίλερ μυστηρίου, Μάθιου ΜακΚόναχι, Αν Χάθαγουεϊ)

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 21:45
«Γερμανικό Κύπελλο Μπάγερν Μονάχου-Χοφενχάιμ» (Ζ)
Οι Βαυαροί αντιμετωπίζουν εντός έδρας τη Χοφενχάιμ στη νοκ άουτ αναμέτρηση της Φάσης των 16 και θέλουν τη νίκη για να προκριθούν στους 8 της διοργάνωσης.


Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«SYSTEM CRASHER» Πρεμιέρα
Παρά το γεγονός ότι διψά για αγάπη και θέλει όσο τίποτα να επιστρέψει στη μητέρα της, η 9χρονη Μπένι είναι εγκλωβισμένη σε ένα αναμορφωτικό σύστημα ανηλίκων που αδυνατεί να τη βοηθήσει ουσιαστικά. (Κοινωνική ταινία, Ελενα Ζένγκελ, Αλμπρεχτ Σουχ)

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας» (Ζ)
Οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν σε μία πολύ καλή εμφάνιση στο ΣΕΦ κόντρα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη για να επαναλάβουν το νικηφόρο αποτέλεσμα της Μόσχας.

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«DENMARK» Πρεμιέρα
Ανεργος εδώ και χρόνια, χωρίς τύχη και χωρίς κανένα σχέδιο, ένας άνδρας μαθαίνει για τις άριστες συνθήκες διαβίωσης που επικρατούν στις φυλακές της Δανίας και θέτει σε εφαρμογή ένα τρελό σχέδιο... (Κομεντί, Ρέιφ Σπολ, Τζόελ Φράι)

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης» (Ζ)
Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της απέναντι στη ρωσική ομάδα επειδή μία ήττα «εκτός προγράμματος» είναι πιθανό να τη βάλει σε περιπέτειες.


Σάββατο 8 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«DOMINO: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ»Πρεμιέρα
Μετά τη δολοφονία του συνεργάτη του, ένας αστυνομικός θέλει να αποδώσει δικαιοσύνη και αναζητά την αλήθεια και τον δολοφόνο. Σύντομα, όμως, δίνει μάχη για τη δική του ζωή. (Αστυνομική περιπέτεια, Νικολάι Κόστερ-Βάλνταου, Καρίς βαν Χάουτεν)

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΘΕΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ; 2»Πρεμιέρα
Μετά τους διαφυλετικούς γάμους των κοριτσιών τους, οι Βερνέιγ έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα κρίση, καθώς οι γαμπροί τους αποφασίζουν να φύγουν από τη Γαλλία, με τις συζύγους και τα παιδιά τους! (Κωμωδία, Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί)

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός» (Ζ)
Ο Μάσιμο Καρέρα και ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξουν τις ομάδες τους στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου FOX στις 21:50
«Homeland 8» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Ο 8ος και τελευταίος κύκλος του κατασκοπικού έπους «Homeland» βρίσκει την Κάρι Μάθισον να αναρρώνει από βάναυσο εγκλεισμό μηνών σε ρωσικό γκουλάγκ. Και, παρά τις ιατρικές συμβουλές, ο Σαούλ τής ζητά να τον συνοδεύσει στο στόμα του λύκου για μια τελευταία φορά.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΖΩΗ» Πρεμιέρα
Συνάδελφοι σε μια εταιρεία με αντικείμενο την τελειοποίηση των ανθρώπινων ρομαντικών σχέσεων, ο Κόουλ και η Ζωή αποκτούν μια παράξενη σχέση που θα τους φέρει αντιμέτωπους με δαιδαλώδη διλήμματα. (Ρομαντική ταινία επ. Φαντασίας, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Λεά Σεϊντού)