COSMOTE CINEMA Highlights "24 Ιουνίου - 04 Ιουλίου"…

Τελευταία Ενημέρωση 20/06:
Δυνατά Highlights τρέχουν στο χαρτοφυλάκιο κινηματογραφικών καναλιών "COSMOTE Cinema 1HD / COSMOTE Cinema 2HD / COSMOTE Series HD, Village Cinema HD και Cinema On Demand", το χρονικό διάστημα "24 Ιουνίου - 04 Ιουλίου"... Μετά τη α`Προβολή στα γραμμικά κινηματογραφικά κανάλια της πλατφόρμας, τo περιεχόμενο ταινιών κ σειρών είναι διαθέσιμο και στη δωρεάν On Demand πλατφόρμα "COSMOTE TV PLUS" μέσω της Hybrid TV και της νέας COSMOTE TV OTT πλατφόρμας μέσω IP πρόσβασης σε οποιαδήποτε δίκτυο…
Nicolas A.
...
COSMOTE CINEMA Highlights  "24 Ιουνίου - 04 Ιουλίου"…
...
Abducted: The Mary Stauffer Story
Είδος: Βιογραφία
Έτος: 2019
Σκηνοθεσία: Τζιμ Ντόνοβαν
Ηθοποιοί: Άλισον Χάνιγκαν, Χάουι Λάι, Ντάφνι Χόσκινς
Μάιος, 1980: Η καθηγήτρια Μέρι Στάουφερ και η μικρή της κόρη απάγονται και κρατούνται φυλακισμένες επί 53 ημέρες από έναν πρώην μαθητή της άτυχης γυναίκας, που είχε ψύχωση μαζί της για πάνω από μία δεκαετία. Δείτε την ιστορία της!
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 24/06 22:00 α’ προβολή


Δυστυχώς Απουσιάζατε
Είδος: Κοινωνική
Έτος: 2019
Σκηνοθεσία: Κεν Λόουτς
Ηθοποιοί: Κρις Χίτσεν, Ντέμπι Χάνεϊγουντ, Ρις Στόουν
Ο Ρίκι και η οικογένειά του βρίσκονται σε οικονομικό τέλμα. Έτσι, η δυνατότητα να εργαστεί σαν αυτοαπασχολούμενος διανομέας τού φαίνεται σαν ευκαιρία ανάκαμψης. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίσσονται όπως τα έχει σχεδιάσει...
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 25/06 21:00 α’ προβολή

The Twilight Zone Κ2 E1
Είδος: Μυστηρίου
Έτος: 2020
Καλωσορίσατε στη Ζώνη του Λυκόφωτος! Η κλασική σειρά μυστηρίου επιστρέφει, για να μας μεταφέρει στον κόσμο του ανεξήγητου και να μας 'στοιχειώσει' με νέες, ασυνήθιστες ιστορίες. Αφηγητής, ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζόρνταν Πιλ.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE SERIES MARATHON 26/06 18:00 α’ προβολή
Όλα τα επεισόδια, λίγες ώρες μετά την Αμερική, θα κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή 26/6 από τις 18:00 και μετά στο κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON. Η εβδομαδιαία μετάδοση της σειράς θα ξεκινήσει το Σάββατο 27/6 στις 23:00 στο COSMOTE SERIES HD με την προβολή του 1ου επεισοδίου


Ο κύριος + το όπλο
Είδος: Αστυνομική
Έτος: 2018
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λόουερι
Ηθοποιοί: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Σίσι Σπέισεκ, Κέισι Άφλεκ
Μετά την επιτυχημένη απόπειρα απόδρασής του από τη φυλακή στην προχωρημένη ηλικία των 70 ετών, ο Φόρεστ Τάκερ, ένας βετεράνος ληστής τραπεζών, επιστρέφει στο αγαπημένο του 'επάγγελμα'... ενώ η αστυνομία βρίσκεται στο κατόπι του.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 27/06 21:00



Maleficent: Η δύναμη του σκότους
Είδος: Φαντασίας
Έτος: 2019
Σκηνοθεσία: Γιοακίμ Ρένινγκ
Ηθοποιοί: Αντζελίνα Τζολί, Ελ Φάνινγκ, Μισέλ Φάιφερ
Η βαφτισιμιά της Μαλέφισεντ δέχεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της πρίγκιπα. Ενώ, όμως, η ένωσή τους μπορεί να σβήσει την έχθρα μεταξύ μαγικών πλασμάτων και ανθρώπων, κάποιοι δεν την εγκρίνουν... Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 28/06 21:00 α’ προβολή

Danger One
Είδος: Δράσης
Έτος: 2018
Σκηνοθεσία: Τομ Όες
Ηθοποιοί: Τομ Έβερετ Σκοτ, Τζέιμς Τζάρντι, Ανχέλικα Σελάγια
Ενώ μεταφέρουν έναν ετοιμοθάνατο στο νοσοκομείο, δύο τραυματιοφορείς βρίσκουν ένα εκατομμύριο δολάρια ραμμένα στα ρούχα του. Όταν ο άντρας πεθαίνει, αποφασίζουν να τα κρατήσουν... και μια εφιαλτική νύχτα βίας και αίματος ξεκινά.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 29/06 21:00 α’ προβολή

Τυφλό Σημείο
Είδος: Δραματική κομεντί
Έτος: 2018
Σκηνοθεσία: Κάρλος Λόπες Εστράδα
Ηθοποιοί: Νταβίντ Ντιγκς, Ραφαέλ Κασάλ, Τζανίνα Γκάβανκαρ
Ένας νεαρός άντρας προσπαθεί να περάσει τις τελευταίες ημέρες της αστυνομικής επιτήρησής του όσο πιο ήσυχα γίνεται. Μια σειρά, όμως, από γεγονότα και αναποδιές θα τον βάλουν σε μπελάδες, θέτοντας σε κίνδυνο την ελευθερία του.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 30/06 21:00

Colette
Είδος: Βιογραφία
Έτος: 2018
Σκηνοθεσία: Γουός Γουέστμορλαντ
Ηθοποιοί: Κίρα Νάιτλι, Φιόνα Σο, Ντόμινικ Γουέστ
Μετά τον γάμο της με έναν επιτυχημένο συγγραφέα, η Κολέτ αφήνει την επαρχία για να βρεθεί στην αβανγκάρντ σκηνή του Παρισιού. Εκεί, με όπλο το ταλέντο της, θα αναδειχθεί σε σύμβολο της γυναικείας χειραφέτησης του 20ού αιώνα.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 01/07 22:00

Το τελευταίο μάθημα
Είδος: Μυστηρίου
Έτος: 2019
Σκηνοθεσία: Σεμπαστιέν Μαρνιέ
Ηθοποιοί: Λοράν Λαφίτ, Εμανουέλ Μπερκό, Βικτόρ Μπονέλ
Μετά την αυτοκτονία ενός καθηγητή μπροστά στα μάτια των μαθητών του, ο Πιερ αναλαμβάνει χρέη αναπληρωτή σε ένα φημισμένο σχολείο... και έρχεται αντιμέτωπος με την αλλόκοτη συμπεριφορά μιας μικρής ομάδας χαρισματικών εφήβων.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 02/07 21:00 α’ προβολή

Παίζοντας με τη φωτιά
Είδος: Οικογενειακή
Έτος: 2019
Σκηνοθεσία: Άντι Φίκμαν
Ηθοποιοί: Τζον Σίνα, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Τζον Λεγκουιζάμο
Μια επίλεκτη ομάδα πυροσβεστών διασώζει τρία άτακτα αδέλφια από μια καταστροφική πυρκαγιά... και γρήγορα συνειδητοποιεί ότι καμία εκπαίδευση ως τώρα δεν θα μπορούσε να την προετοιμάσει επαρκώς για τον ρόλο της μπέιμπι σίτερ!
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 03/07 21:00 α’ προβολή

Apollo 11
Είδος: Ντοκιμαντέρ
Έτος: 2019
Σκηνοθεσία: Τοντ Ντάγκλας Μίλερ
Ηθοποιοί: Νιλ Άρμστρονγκ, Μπαζ Όλντριν, Μάικλ Κόλινς
Βασισμένο σε άγνωστο οπτικό και ακουστικό υλικό, το ντοκιμαντέρ μάς μεταφέρει στην καρδιά της πιο διάσημης διαστημικής αποστολής, καθώς οι Νιλ Άρμστρονγκ, Μπαζ Όλντριν και Μάικλ Κόλινς ξεκινούν για την ιστορική πτήση στη σελήνη.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 04/07 21:00 α’ προβολή