Nova Highlights: "10 - 23 Ιουνίου"…

Τελευταία ενημέρωση 06/06:
Nova Highlights: "10 - 23 Ιουνίου"…
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: "10 - 23 Ιουνίου"…
...
Τετάρτη 10 Ιουνίου Novasports1HD στις 21:45
«Γερμανικό Κύπελλο Ημιτελικός Μπάγερν Μονάχου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης» (Ζ)
Η ομάδα του Χανς-Ντίτερ Φλικ είναι το φαβορί για την πρόκριση τον Τελικό της διοργάνωσης, αλλά σ’ έναν νοκ άουτ αγώνα όλα μπορούν να συμβούν.

Τετάρτη 10 Ιουνίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»
Οταν μαθαίνει ότι η πρώην του σκοπεύει να μετακομίσει, ένας άντρας μπλεγμένος με τα ναρκωτικά εμφανίζεται απρόσκλητος στο αποχαιρετιστήριο πάρτι της, αποφασισμένος να την ξανακερδίσει με κάθε κόστος. (Ρομαντική ταινία,Τζέσικα Μπιλ, Κρις Εβανς)


Πέμπτη 11 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΡΩΤΑΣ ΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ»Πρεμιέρα
Οταν η κόρη του ανακοινώνει ότι θα παντρευτεί έναν Καταλανό, ο Κόλντο ταξιδεύει απο τη Χώρα των Βάσκων για να βρει τον πρώην φίλο της και μαζί να σαμποτάρουν τον επικείμενο γάμο... (Ρομαντική κομεντί, Ντάνι Ροβίρα, Κλάρα Λάγο)

Πέμπτη 11 Ιουνίου National Geographic WILD στις 19:00
«Εβδομάδα ωκεανών» (Αφιέρωμα)
Γιορτάζοντας την «Παγκόσμια Ημέρα Ωκεανών» στις 8 Ιουνίου, το National Geographic WILD αφιερώνει μία ολόκληρη εβδομάδα σε ειδικά προγράμματα που τιμούν και τονίζουν τη σπουδαιότητα της διατήρησης και προστασίας του εύθραυστου θαλάσσιου οικοσυστήματος.

Παρασκευή 12 Ιουνίου MyZen TV στις 17:50
«Mountain yoga» (Νέο επεισόδιο)
Απολαύστε μαθήματα γιόγκα με την Κατί Μισόν και τον Ζουλιάν και ανακαλύψτε τα πιο εκπληκτικά μέρη στα βουνά για να αντλήσετε έμπνευση!


Σάββατο 13 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ» Πρεμιέρα
Θύμα μιας... αθώας φάρσας, ένας μεροκαματιάρης επιπλοποιός χωρίζει τη γυναίκα του και φεύγει με την ερωμένη του και την οικογένειά της, για να ζήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ζωή... (Κωμωδία, Σέρτζιο Καστελίτο, Σαμπρίνα Φερίλι)


Κυριακή 14 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΑΥΤΟ: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2» Πρεμιέρα
Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα που τους σημάδεψαν για πάντα, το Κλαμπ των Χαμένων αναγκάζεται να επιστρέψει στο Ντέρι, όταν άνθρωποι αρχίζουν ξανά να εξαφανίζονται μυστηριωδώς... (Ταινία τρόμου, Μπιλ Σκάρσγκορντ, Τζέσικα Τσάστεϊν)

Κυριακή 14 Ιουνίου Novasports1HD στις 21:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Play Off: Ολυμπιακός-Άρης» (Ζ)
Πέδρο Μαρτίνς και Μίχαελ Ένινγκ διαστραυρώνουν τα «ξίφη» τους στο κυριακάτικο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των Play Off με μοναδικό στόχο τη νίκη της ομάδας τους.

Δευτέρα 15 Ιουνίου FOX Life στις 21:00
«How to get away with murder 6» (Νέο επεισόδιο)
Το τέλος πλησιάζει, ωστόσο μας περιμένουν πολλές ακόμα ανατροπές στη σειρά! Δείτε τι επιφυλάσσει το μέλλον στην Άναλιζ Κίτινγκ (Βαϊόλα Ντέιβις), με την επιστροφή του τελευταίου κύκλου του «How to Get Away with Murder».


Τρίτη 16 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ;» Πρεμιέρα
Ενα ζευγάρι σφραγίζει την αγάπη του με έναν πολυτελή γάμο στην οικογενειακή έπαυλη του γαμπρού. Για να γίνει, όμως, επίσημα μέλος της οικογένειας, η νύφη πρέπει να λάβει μέρος σε ένα παιχνίδι... (Ταινία τρόμου, Σαμάρα Γουίβινγκ, Μαρκ Ο'Μπράιεν)

Τρίτη 16 Ιουνίου FOX στις 21:50
«Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. 7» (Νέο επεισόδιο)
Το «Marvel's Agents Of S.H.I.E.L.D.» επιστρέφει στο FOX τον Ιούνιο με τον 7o και τελευταίο κύκλο!

Τετάρτη 17 Ιουνίου Animal Planet στις 18:20
«Doggie Date Night» Αφιέρωμα
Ώρα για διάλειμμα και παρέα με τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, καθώς το κανάλι γιορτάζει τους τριχωτούς μας φίλους με πρόγραμμα αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτούς.

Πέμπτη 18 Ιουνίου Novasports1HD στις 20:45
«Τουρκικό Κύπελλο Αλάνιασπορ-Αντάλιασπορ» (Ζ)
Η Αλάνιασπορ αγωνίζεται στην έδρα της απέναντι στην Αντάλιασπορ στον επαναληπτικό αγώνα που κρίνει την πρόκριση στον Τελικό της διοργάνωσης. Στην πρώτη αναμέτρηση κέρδισε η Αλάνιασπορ πετυχαίνοντας ένα γκολ.


Πέμπτη 18 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«CORPORATE ANIMALS»Πρεμιέρα
Για να βοηθήσει την ομάδα της να δεθεί, η διευθύντρια μίας εταιρείας οργανώνει μια περιπετειώδη εκδρομή στο Νέο Μεξικό. Υστερα από ένα ατύχημα, τα μέλη της ομάδας πρέπει να συνεργαστούν για να επιβιώσουν. (Κωμική ταινία τρόμου, Ντεμί Μουρ, Εντ Χελμς)

Παρασκευή 19 Ιουνίου Novacinema2HD στις 20:10
«ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΜΟ»
Μια ένοπλη ομάδα καταλαμβάνει ένα συρμό του μετρό, ζητώντας λύτρα για να απελευθερώσει τους ομήρους. Τις διαπραγματεύσεις αναγκάζεται να αναλάβει ο συντονιστής κυκλοφορίας που είναι βάρδια. (Θρίλερ δράσης,Ντένζελ Ουάσινγκτον, Τζον Τραβόλτα)

Παρασκευή 19 Ιουνίου Novasports1HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα 2019-2020 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός»
Ένα από τα πιο συγκλονιστικά ντέρμπι των «αιωνίων» διεξήχθη στις 6 Δεκεμβρίου 2019, στο ΟΑΚΑ με βασικά «συστατικά» τις εντυπωσιακές φάσεις, τα μεγάλα σουτ και την αγωνία μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα!

Σάββατο 20 Ιουνίου Novasports2HD στις 21:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Play Off ΑΕΚ-Άρης» (Ζ)
Ο Μάσιμο Καρέρα και οι παίκτες του αντιμετωπίζουν εντός έδρας τον Άρη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off.


Σάββατο 20 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«BLINDED BY THE LIGHT»Πρεμιέρα
Αγγλία, 1987. Ενας έφηβος πακιστανικής καταγωγής, καταπιεσμένος από στις αναταραχές της εποχής και τον συντηρητικό πατέρα του, αλλάζει ριζικά όταν ανακαλύπτει τη μουσική του Μπρους Σπρίνγκστιν. (Κομεντί,Μπίλι Μπάρατ, Βιβέκ Κάλρα) 

Σάββατο 20 Ιουνίου MTV στις 20:05 
«Challenge: Total Madness 35» (Νέο επεισόδιο)
Παρακολουθήστε μια ομάδα ατόμων, τα οποία ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την ευκαιρία να κερδίσουν ένα χρηματικό έπαθλο, μέσα από το μοναδικό σόου του MTV «The Challenge». Σε αυτόν τον διαφορετικό διαγωνισμό reality, οι συμμετέχοντες υποβάλλονται σε σκληρές προκλήσεις, υπομένουν κρίσιμους γύρους αποκλεισμού, ζουν καυτά ειδύλλια και αντιμετωπίζουν μεγάλο ανταγωνισμό και φοβερές αντιπαλότητες. 

Κυριακή 21 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«AD ASTRA» Πρεμιέρα 
Ενας αστροναύτης ταξιδεύει πέρα από τα όρια του ηλιακού συστήματος, αναζητώντας την αλήθεια για τον αγνοούμενο πατέρα του και την αποτυχημένη αποστολή του που, 30 χρόνια αργότερα, απειλεί το σύμπαν. (Περιπέτεια επ. Φαντασίας,Μπραντ Πιτ, Τόμι Λι Τζόουνς) 

Κυριακή 21 Ιουνίου Novasports1HD στις 21:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Play Off Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός» (Ζ)
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον «αιώνιο» αντίπαλο στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των Play Off. Η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος και των δύο ομάδων κυρίως για το γόητρο! 

Τρίτη 23 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«CONVOI EXCEPTIONNEL» Πρεμιέρα
Η ιστορία δύο ανδρών, ο ένας με ένα παλτό κι ο άλλος ντυμένος με κουρέλια, και το τρομακτικό σενάριο που έχουν στην κατοχή τους: το σενάριο της ζωής και του θανάτου τους... (Κωμωδία,Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Κριστιάν Κλαβιέ)