Nova Highlights: "28 Ιουνίου - 07 Ιουλίου"…

Τελευταία ενημέρωση 22/06:
Nova Highlights: "28 Ιουνίου - 07 Ιουλίου"…
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: "28 Ιουνίου - 07 Ιουλίου"…
...
Κυριακή 28 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
Πρεμιέρα «Χελς Κίτσεν»: Οι βασίλισσες του εγκλήματος» έρχονται αποκλειστικά στη Nova 
 Η συναρπαστική αστυνομική ταινία, «Χελς Κίτσεν»: Οι βασίλισσες του εγκλήματος», κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 28 Ιουνίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD! Νέα Υόρκη, 1978. Όταν οι μαφιόζοι άντρες τους συλλαμβάνονται και φυλακίζονται, τρεις γυναίκες αναλαμβάνουν τις παράνομες δραστηριότητές τους και αναγνωρίζονται ως άξια μέλη της τοπικής μαφίας… Πρωταγωνιστούν οι Μελίσα ΜακΚάρθι, Τίφανι Χάντις, Ελίζαμπεθ Μος και Ντόναλ Γκλίσον, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Άντρεα Μπέρλοφ. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!...

Κυριακή 28 Ιουνίου Novasports1HD στις 21:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Play Off ΑΕΚ-Ολυμπιακός» (Ζ)
Μάσιμο Καρέρα και Πέδρο Μαρτίνς διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των Play Off με στόχο τη νίκη.

Δευτέρα 29 Ιουνίου Novasports1HD στις 19:30«Ελληνικό πρωτάθλημα Play Out Βόλος-Λαμία» (Ζ)
O Βόλος αγωνίζεται εντός έδρας απέναντι στην ομάδα του Άκη Μάντζιου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Out.


Τρίτη 30 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«ADOPT A HIGHWAY» Πρεμιέρα
Υστερα από 20 χρόνια στη φυλακή, ένας άνδρας βρίσκει δουλειά σε ένα εστιατόριο. Ενα βράδυ, σε έναν κάδο σκουπιδιών ανακαλύπτει ένα μωρό, το οποίο τον φέρνει σε επαφή με ξεχασμένα συναισθήματα... (Κοινωνική ταινία, Ιθαν Χοκ, Ιλέιν Χέντριξ)

Τετάρτη 1 Ιουλίου Novasports2HD στις 19:15
«Ελληνικό πρωτάθλημα Play Off Παναθηναϊκός-Άρης» (Ζ)
Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Άρη στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής των Play Off

Τετάρτη 1 Ιουλίου Novacinema2HD στις 22:00                                        «TRANSPORTER 2» 
Με έδρα αυτήν τη φορά το Μαϊάμι, ο Φρανκ υπερασπίζεται τη φήμη του πιο εχέμυθου 'μεταφορέα' του υποκόσμου, αλλά εμπλέκεται παρά τη θέλησή του στην απαγωγή του γιου ενός υψηλόβαθμου Αμερικανού. (Θρίλερ δράσης,Τζέισον Στέιθαμ, Αλεσάντρο Γκάσμαν)

Πέμπτη 2 Ιουλίου MyZen TV στις 21:30
«Destination happiness» (Νέο επεισόδιο)
Προορισμός μας η ευτυχία! Ακολουθήστε μας σε ένα δρομολόγιο προς τη χαρά, όπου θα ανακαλύψουμε έξυπνες, αναζωογονητικές και εμπνευσμένες ιδέες για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μας. Οδηγήστε τη ζωή σας σε μία νέα κατεύθυνση. Ένα νέο πρόγραμμα για όλους όσοι έχουν αποφασίσει να ζουν μία πιο χαρούμενη και πιο υγιή ζωή. Οι καλύτερες συμβουλές και ιδέες από όλο τον κόσμο.


Πέμπτη 2 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΠΑΒΑΡΟΤΙ» Πρεμιέρα
Μέσα από συνεντεύξεις του ίδιου και συνεργατών του και αρχειακό υλικό, το ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στη ζωή και το έργο του Λουτσιάνο Παβαρότι, του θρυλικού σύγχρονου τενόρου που έκανε το ευρύτερο κοινό να αγαπήσει την όπερα

Παρασκευή 3 Ιουλίου FOX Life στις 21:50
«Last man standing 8» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Έχοντας φτάσει στον 8ο κύκλο της, η σειρά «Last Man Standing» ακολουθεί τον Τιμ Άλεν στον ρόλο του Μάικ Μπάξτερ, ενός ευτυχισμένου συζύγου και πατέρα τριών κοριτσιών, ο οποίος όμως αποτελεί μειονότητα στην οικογένεια και προσπαθεί να διατηρήσει την αρρενωπότητά του μέσα σε ένα σπίτι όπου κυριαρχούν γυναίκες.

Σάββατο 4 Ιουλίου Novasports3HD στις 21:00
«Γερμανικό Κύπελλο Τελικός Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου» (Ζ)
Οι Βαυαροί αναδείχθηκαν πρωταθλητές Γερμανίας και πρέπει να κερδίσουν τις «Ασπιρίνες» για να κατακτήσουν το δεύτερο σερί νταμπλ. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.


Σάββατο 4 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«PARADISE HILLS» Πρεμιέρα
Σε έναν κόσμο που οι άνθρωποι χωρίζονται σε ανώτερη και κατώτερη κλάση, ένα κορίτσι ξυπνά σε μία ονειρική εγκατάσταση που υπόσχεται να ‘τελειοποιήσει’ τις ατίθασες κοπέλες της καλής κοινωνίας... (Θρίλερ επ. Φαντασίας, Εμα Ρόμπερτς, Μίλα Γιόβοβιτς)

Κυριακή 5 Ιουλίου National Geographic WILD στις 19:00
«Sharkfest Month» Αφιέρωμα
Το φετινό αφιέρωμα SHARKFEST είναι τόσο μεγάλο που χρειαστήκαμε δύο κανάλια για να το χωρέσουμε! National Geographic και National Geographic WILD κάνουν και φέτος βουτιά στην παγκόσμια τρέλα με τους καρχαρίες. Το πρόγραμμα με επίκεντρο τους καρχαρίες ξεκινά στις 4 Ιουλίου στο National Geographic, και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν back-to-back προβολές επιλεγμένων ντοκιμαντέρ όπως τα «Εδέμ Καρχαριών», «Η Νήσος του Καρχαρία», «Νικόλ, Ο Μεγάλος Λευκός Καρχαρίας» και «Καρχαρίες: Άγνωστα Μυστικά».


Κυριακή 5 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΜΙΝΤΓΟΥΕΪ» Πρεμιέρα
Η ιστορική Ναυμαχία του Μίντγουεϊ, η μάχη ανάμεσα στον αμερικανικό στόλο και το αυτοκρατορικό ιαπωνικό ναυτικό στον Ειρηνικό Ωκεανό, και το σθένος που επέδειξαν αξιωματικοί και στρατιώτες. (Αληθινή ιστορία, Εντ Σκράιν, Πάτρικ Ουίλσον)

Κυριακή 5 Ιουλίου Novasports1HD στις 21:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής και θέλει να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα στον α’ γύρο των Play Off.


Τρίτη 7 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΖΩΗ» Πρεμιέρα
Μετά την άρνησή του να πολεμήσει υπέρ των ναζί στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Αυστριακός Φραντς Γέγκερτεστερ και η οικογένειά του έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες της απόφασής του. (Αληθινή ιστορία, Αουγκουστ Ντιλ, Βάλερι Πάχνερ)