Nova Highlights: "01 - 11 Αυγούστου"…

Τελευταία ενημέρωση 28/07:
Nova Highlights: "01 - 11 Αυγούστου"…
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: "01 - 11 Αυγούστου"…
...
Σάββατο 1 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ» Πρεμιέρα
Ερευνώντας μια υπόθεση εξαφάνισης, ένας ερευνητής φτάνει σε ένα ξενοδοχείο που πραγματοποιεί φαντασιώσεις αυτοκτονίας. Σύντομα, ωστόσο, αμφισβητεί τη δική του αντίληψη της πραγματικότητας. (Κοινωνική ταινία¸Νικολάι Κόστερ-Βάλνταου, Κέιτ Ασφιλντ)

Σάββατο 1 Αυγούστου Viasat History στις 19:00
«Σαν σήμερα» (Νέα εκπομπή)
Αυτόν τον Αύγουστο, το Viasat History σάς καλεί να συντονίζεστε κάθε βράδυ για να ανακαλύψετε τι συνέβη «Σαν Σήμερα». Από κάθε γωνιά της γης και από όλες τις περιόδους της ιστορίας, από παγκόσμιους ηγέτες μέχρι άγνωστους στρατιώτες, από την Άννα Φρανκ μέχρι τον Νέλσον Μαντέλα και από το Τείχος του Βερολίνου μέχρι τη Μάχη του Στάλινγκραντ: κάθε μέρα θα παρουσιάζεται και κάτι καινούριο. Αυτή είναι η ιστορία που δεν μπορούμε και δεν πρέπει να ξεχάσουμε.

Σάββατο 2 Αυγούστου Novacinema2HD στις 15:10
«ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ»
Η πασίγνωστη σειρά εικονογραφημένων βιβλίων του Τζεφ Κίνι ζωντανεύει στην οθόνη, με τον Γκρεγκ Χέφλι να βιώνει την πιο τρομακτική και απρόβλεπτη εμπειρία στη ζωή ενός παιδιού: το σχολείο. (Οικογενειακή κωμωδία, Ζάκαρι Γκόρντον, Ρόμπερτ Κέιπρον)

Κυριακή 2 Αυγούστου National Geographic WILD στις 19:00
«Άγρια μυστικά του Ισημερινού» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Η ζωή κατά μήκος του Ισημερινού είναι εντυπωσιακά ποικιλόμορφη. Περισσότερα από τα μισά είδη του ζωικού βασιλείου ζουν εδώ. Τα «Άγρια Μυστικά του Ισημερινού» είναι ένα ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων για τα πιο άγρια και ποικίλα οικοσυστήματα του ισημερινού: Αμαζόνιος, Άνδεις, Νησιά Γκαλαπάγκος, Βόρνεο και Σουμάτρα, Αφρική και Θάλασσα των Κοραλλιών. Η σειρά παρουσιάζει άφθονα εξωτικά ζώα σε περιβάλλοντα που κυμαίνονται από ομιχλώδη τροπικά δάση και απέραντα βοσκοτόπια έως χιονισμένα βουνά και εντυπωσιακούς υφάλους!

Κυριακή 2 Αυγούστου Novasports1HD στις 22:45
«Ιταλικό πρωτάθλημα 38η αγωνιστική» (Ζ)
Πέφτει η αυλαία στο Ιταλικό πρωτάθλημα και οι ομάδες θέλουν τη νίκη όχι μόνο για τη βαθμολογική της σημασία, αλλά και για το γόητρο.


Κυριακή 2 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ» Πρεμίερα
Ελλάδα, 2015. Με τη χώρα να βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας, η νέα ελληνική κυβέρνηση έρχεται αντιμέτωπη με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Τι συνέβη, όμως, πίσω από τις κλειστές πόρτες; (Κοινωνική ταινία, Χρήστος Λούλης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης)

Δευτέρα 3 Αυγούστου Novasports1HD στις 21:30
«Στιγμιότυπα ιταλικού πρωταθλήματος»
Μία ώρα γεμάτη γκολ και εντυπωσιακές φάσεις της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής της Serie A!

Τρίτη 4 Αυγούστου Novasports1HD στις 21:45
«EFL Championship Play Off Ανόδου Τελικός» (Z)
Η μεγάλη αναμέτρηση της Championship έφτασε! Οι φιναλίστ «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στο Στάδιο Γουέμπλεϊ με μοναδικό στόχο τη νίκη που οδηγεί στην Premier League! Οι ομάδες που έχουν ήδη ανέβει στη μεγάλη κατηγορία είναι η Λιντς και η Γουέστ Μπρόμιτς.

Τρίτη 4 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΑΠΟΙΚΙΑ» Πρεμίερα
Χιλή, 1973. Μόλις ξεσπά το στρατιωτικό πραξικόπημα, μια γυναίκα αναζητά τον σύντροφό της, ο οποίος, μετά τη σύλληψή του, μεταφέρεται σε μια εγκατάσταση από την οποία δεν έχει αποδράσει ποτέ κανείς. (Αληθινή ιστορία , Εμα Γουάτσον, Ντάνιελ Μπρουλ)

Τετάρτη 5 Αυγούστου Disney Channel στις 15:40
«Σέιντι Σπαρκς» (Νέο επεισόδιο)
Μια υπέροχη σειρά κάνει πρεμιέρα αυτόν τον μήνα στο Disney Channel! Το «Σέιντι Σπαρκς» ξεκινά τη Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 15:40. Νέα επεισόδια θα προβάλλονται ολόκληρο τον μήνα, τις καθημερινές την ίδια ώρα.

Πέμπτη 6 Αυγούστου Novasports2HD στις 03:05
«Αμερικανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (MLS) Ημιτελικός» (Ζ)
Οι δύο ομάδες διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο για τον τελικό τoυ «MLS is Back Tournament» που θα διεξαχθεί την Τρίτη 11 Αυγούστου (ξημερώματα Τετάρτης).

Πέμπτη 6 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«ZOMBIELAND: ΔΙΠΛΗ ΒΟΛΗ»Πρεμιέρα
Δέκα χρόνια μετά την Αποκάλυψη που τους έφερε κοντά, οι τέσσερις ετερόκλητοι χαρακτήρες βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με εξελιγμένα ζόμπι, αλλοπρόσαλλους επιζώντες και... ο ένας με τον άλλον. (Κωμωδία τρόμου,Γούντι Χάρελσον, Τζέσι Αϊζενμπεργκ)

Παρασκευή 7 Αυγούστου Novacinema2HD στις 22:00
«ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ»
Υπό την επήρεια του αλκοόλ κι ενός κακοποιού αμφίβολης αξιοπιστίας, τρεις φίλοι αποφασίζουν να βάλουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να απαλλάξουν τον κόσμο από τα σαδιστικά αφεντικά τους! (Αστυνομική κωμωδία, Τζένιφερ Ανιστον, Τζέισον Μπέιτμαν)

Παρασκευή 7 Αυγούστου National Geographic στις 21:50
«Barkskins: Άνθρωποι του δάσους» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Βασισμένη στο best-seller μυθιστόρημα των New York Times, από τη βραβευμένη με Πούλιτζερ Άνι Πρου, η νέα σειρά «Barkskins: Άνθρωποι του Δάσους» του National Geographic γυρίζει πίσω στον χρόνο, ακολουθώντας μια ετερόκλιτη ομάδα απόκληρων και ονειροπόλων, που μάχονται να ξεφύγουν από το παρελθόν τους.

Παρασκευή 7 Αυγούστου Novasports1HD στις 23:00
«Τουρνουά Γκολφ PGA Championship» (Ζ)
Η δεύτερη ημέρα του 1ου Major Τουρνουά Γκολφ της χρονιάς, το οποίο διεξάγεται στο Σαν Φρανσίσκο χωρίς την παρουσία θεατών, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον! Το 102ο PGA Championship ολοκληρώνεται την Κυριακή 9 Αυγούστου.

Σάββατο 8 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ Ή ΤΗ ΜΑΜΑ;»Πρεμιέρα
Ο Βενσάν και η Φλοράνς είναι το... τέλειο ζευγάρι. Επιτυχημένοι επαγγελματικά, με επιτυχημένο γάμο και μια ονειρική οικογένεια. Θα είναι, όμως, και το... διαζύγιό τους εξίσου επιτυχημένο; (Ρομαντική κομεντί, Λοράν Λαφίτ, Μαρίνα Φόις)

Κυριακή 9 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΑΜΣ» Πρεμιέρα
Οι Ανταμς απολαμβάνουν τη μακάβρια ζωή τους σε μια επιβλητική... έπαυλη, μέχρι που μια δαιμόνια τηλεπερσόνα αποφασίζει ότι η παράξενη οικογένεια δεν έχει θέση στην ειδυλλιακή γειτονιά! (Οικογενειακή ταινία κιν. Σχεδίων, Φωνές: Βασίλης Σαφός, Τζίνη Παπαδοπούλου)

Δευτέρα 10 Αυγούστου E! Entertainment στις 00:00
«Τα ευτράπελα» (Νέο επεισόδιο)
Αυτόν τον Αύγουστο, το Ε! φέρνει κοντά σας τη μακροβιότατη σειρά «Τhe Soup / Τα ευτράπελα», με οικοδέσποινα την κωμική ηθοποιό Τζέιντ Κάτα-Πρέτα. Η σύγχρονη και ανανεωμένη εκδοχή της σειράς θα φιλοξενεί το ανορθόδοξο χιούμορ και τις καυστικές απόψεις της Κάτα-Πρέτα για τον κόσμο της ψυχαγωγίας.

Τρίτη 11 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«BULL» Πρεμιέρα
Μία έφηβη καταστρέφει το σπίτι ενός γείτονα μαζί με τους φίλους της. Αντί να καταλήξει στο αναμορφωτήριο, όμως, ξεπληρώνει το χρέος βοηθώντας τον γείτονά της τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά του. (Κοινωνική ταινία, Ρομπ Μόργκαν, Αμπερ Χάβαρντ)

Τρίτη 11 Αυγούστου Novasports1HD στις 03:15
«Αμερικανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (MLS) Τελικός» (Ζ)
Ο τελικός αυτής της ιδιαίτερης διοργάνωσης αναμένεται να προσφέρει γκολ και θέαμα στους φίλους του ποδοσφαίρου! Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ο νικητής θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι!