Nova Highlights: "12 - 21 Ιουλίου"…

Τελευταία ενημέρωση 08/07:
Πρεμιέρα «Joker» Ο Χοακίν Φίνιξ στην πιο συγκλονιστική ερμηνεία της καριέρας του αποκλειστικά στη Nova
Nova Highlights: "12 - 21 Ιουλίου"…
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Πρεμιέρα «Joker» Ο Χοακίν Φίνιξ στην πιο συγκλονιστική ερμηνεία της καριέρας του αποκλειστικά στη Nova
Η ταινία «Joker» που σάρωσε πέρσι τις υποψηφιότητες στα μεγαλύτερα κινηματογραφικά βραβεία και συζητήθηκε όσο καμία άλλη, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή, την Κυριακή 19 Ιουλίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!
Το «Joker» αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα blockbuster όλων των εποχών με πάνω από ένα δις σε εισπράξεις εισιτηρίων, ενώ απέσπασε 11 υποψηφιότητες Όσκαρ, ανάμεσα τους και αυτές της Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας, 4 υποψηφιότητες Χρυσών Σφαιρών και 11 υποψηφιότητες BAFTA. Παράλληλα, ο Χοακίν Φίνιξ βραβεύτηκε με το Όσκαρ, τη Χρυσή Σφαίρα και το BAFTΑ Α’ Ανδρικού Ρόλου κάνοντας πολλούς να θεωρούν το συγκεκριμένο ρόλο σταθμό στην καριέρα του. Η ταινία βραβεύτηκε και με τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Η υπόθεση ακολουθεί τη ζωή του Άρθουρ Φλεκ, ενός αποτυχημένου stand-up κωμικού του οποίου η «κάθοδος» προς την παραφροσύνη και τον μηδενισμό εμπνέει μία βίαιη αντι-πολιτισμική επανάσταση ενάντια στο κατεστημένο μιας εχθρικής πόλης που τον περιγελά και μίας κοινωνίας που τον απορρίπτει διαρκώς. Σταδιακά, οδηγείται στο να ξαναβρεί τον εαυτό του μέσα από μία εκρηκτική περσόνα. Τον πρωταγωνιστή πλαισιώνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών το οποίο αποτελείται από τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ζάσι Μπιτς και Φράνσις Κόνροϊ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο ταλαντούχος Τοντ Φίλιπς. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Nova Highlights: "12 - 21 Ιουλίου"…
...
Κυριακή 12 Ιουλίου National Geographic στις 20:00 
 «Χαμένοι στο Έβερεστ» (Νέο ντοκιμαντέρ) 8 Ιουνίου 1924. 
Δύο Βρετανοί εξερευνητές, ο Τζορτζ Μάλορι και ο Άντριου Έρβαϊν, εξαφανίζονται στο Έβερεστ, μόλις 250 μέτρα πριν την κορυφή. Πιθανολογείται πως, εκείνη την ημέρα, ο Έρβαϊν είχε μαζί του φωτογραφική μηχανή. Το φιλμ της μπορεί να αλλάξει την ιστορία. Σήμερα, μια ομάδα επίλεκτων ορειβατών, οι οποίοι διαθέτουν νέα στοιχεία για την τελευταία τοποθεσία στην οποία βρέθηκε ο ΈρβαΪν, έχει την ευκαιρία να λύσει το μεγαλύτερο μυστήριο του Έβερεστ.


Κυριακή 12 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00 
Πρεμιέρα «Η Καρδερίνα» με τη Νικόλ Κίντμαν αποκλειστικά στη Nova 
 Η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βραβευμένου με Πούλιτζερ μυθιστορήματος της Ντόνα Ταρτ, «Η Καρδερίνα», κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 12 Ιουλίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD! Στα 13 του, ο Θίο χάνει τη μητέρα του σε μια βομβιστική επίθεση στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, στη Νέα Υόρκη. Στα επόμενα χρόνια, το μόνο που τον συνδέει μαζί της είναι ένα πολύτιμο αντικείμενο... Πρωταγωνιστούν οι Όουκς Φέγκλι, Άνσελ Έλγκορτ, Νικόλ Κίντμαν και Σάρα Πόλσον, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζον Κράουλι. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Δευτέρα 13 Ιουλίου Novasports1HD στις 22:45
«Ίντερ-Τορίνο» (Ζ)
Η Ίντερ υποδέχεται την Τορίνο στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 32η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Τρίτη 14 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ, ΜΠΕΡΝΑΝΤΕΤ» Πρεμιέρα
Έχοντας χάσει το προσωπικό της όραμα, μία γυναίκα ξεκινά μόνη της ένα μεγάλο ταξίδι, στη διάρκεια του οποίου θα έρθει σε επαφή με τις επιθυμίες της και θα επαναπροσδιορίσει τον εαυτό της. (Κομεντί,Κέιτ Μπλάντσετ, Μπίλι Κρούντουπ)

Τετάρτη 15 Ιουλίου FOX Life στις 21:00
«Jamie + Jimmy’s Food Fight Club 8» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Ο Τζέιμι και ο Τζίμι επιστρέφουν στην άκρη της προβλήτας Southend Pier, όπου το παραλιακό τους καφέ καλωσορίζει διάσημες προσωπικότητες για μαθήματα ζωής στη μαγειρική.

Πέμπτη 16 Ιουλίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΔΥΟ ΕΡΩΤΕΣ»
Απογοητευμένος απ'τη ζωή, ένας άνδρας καταφεύγει στο σπίτι των γονιών του, όπου, χωρίς να το περιμένει, βλέπει την καθημερινότητά του να αποκτά ενδιαφέρον στα πρόσωπα δύο διαφορετικών γυναικών. (Ρομαντική ταινία, Χοακίν Φίνιξ, Γκουίνεθ Πάλτροου)

Πέμπτη 16 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΣΚΥΛΟΜΠΕΛΑΣ » Πρεμιέρα
Εχοντας ζήσει μια ζωή στην αστείρευτη πολυτέλεια που του παρείχε το πλούσιο αφεντικό του, ο Μπελάς, ένα αξιαγάπητο σκυλάκι, βρίσκεται ξαφνικά στον δρόμο, αντιμέτωπος με κάθε είδους απειλή! (Παιδική ταινία κιν. Σχεδίων, Φωνές: Βασίλης Μήλιος, Γιάννης Υφαντής)

Παρασκευή 17 Ιουλίου Novasports1HD στις 21:30
«Στιγμιότυπα αγωνιστικής ιταλικού πρωταθλήματος»
Παρακολουθήστε τα στιγμιότυπα από την 33η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Ουντινέζε-Λάτσιο, Σασουόλο-Γιουβέντους, ΣΠΑΛ-Ίντερ και Μπολόνια-Μίλαν τα σημαντικότερα ματς της αγωνιστικής.

Σάββατο 18 Ιουλίου Novasports1HD στις 19:15
«ΑΕΛ-Ξάνθη» (Ζ)
Η ΑΕΛ φιλοξενεί την Ξάνθη για την 7η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος των Play Out του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σάββατο 18 Ιουλίου Novasports2HD στις 19:15
«ΑΕΛ-Ξάνθη» (Ζ)
Ο Αστέρας φιλοξενεί στην Τρίπολη τη Λαμία για την 7η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος των Play Out του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σάββατο 18 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΗΟΝΕΥ ΒΟΥ» Πρεμιέρα
Στη διάρκεια μιας έντονης δεκαετίας, ένας νεαρός ηθοποιός με δύσκολα παιδικά χρόνια προσπαθεί να φτιάξει την ταραχώδη σχέση του με τον πατέρα του και να βρει τις προσωπικές του ισορροπίες. (Κοινωνική ταινία, Σάια ΛαΜπαφ, Λούκας Χέτζες)

Κυριακή 19 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«JOKER» Πρεμιέρα
Σε μια εχθρική πόλη που τον περιγελά και μία κοινωνία που τον απορρίπτει διαρκώς, ο Αρθουρ Φλεκ βρίσκει τον εαυτό του σε μια εκρηκτική περσόνα. Ο Χοακίν Φίνιξ βραβεύτηκε με Οσκαρ και Χρυσή Σφαίρα. (Ψυχολογικό θρίλερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ζάσι Μπιτς)

Κυριακή 19 Ιουλίου MTV στις 00:00
«Families of the Mafia» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Στάτεν Άιλαντ: μια μικρή γειτονιά της Νέας Υόρκης όπου η παρουσία της Μαφίας είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Για διάστημα δύο χρόνων, το MTV διείσδυσε στα άδυτα του Στάτεν Άιλαντ για να ακολουθήσει τις πραγματικές και μυστικές ζωές οικογενειών που σχετίζονται με τη Μαφία - οικογένειες που είναι διχασμένες ανάμεσα στους πειρασμούς του οργανωμένου εγκλήματος στην κοινότητά τους και σε ένα «νόμιμο» μέλλον.

Δευτέρα 20 Ιουλίου Novasports1HD στις 22:45
«Γιουβέντους-Λάτσιο» (Ζ)
Γιουβέντους και Λάτσιο αναμετρώνται για την 34η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, στο ντέρμπι που ίσως κρίνει και το φετινό σκουντέτο στη γειτονική χώρα.

Τρίτη 21 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΑΥΓΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ 99» Πρεμιέρα
Με τη δουλειά του και τον γάμο του να καταρρέουν, ένας άνδρας πιάνει δουλειά ως βαποράκι. Κι ενώ τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα, σε μια στιγμή βρίσκεται να δίνει μάχη για τους ανθρώπους που αγαπά. (Αστυνομική ταινία δράσης, Βινς Βον, Τζένιφερ Κάρπεντερ)