Η αναμέτρηση – «εισιτήριο» του Στέφανου Τσιτσιπά για τον τελικό της Νέας Υόρκης αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Οι αθλητικές μεταδόσεις συνεχίζονται στην COSMOTE TV με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά που θα κρίνει τη συμμετοχή του στον τελικό του ATP Masters 1000 Western & Southern, που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη. Ο Έλληνας πρωταθλητής μπαίνει στη μάχη των ημιτελικών, αντιμετωπίζοντας τον Μίλος Ραόνιτς. Οι δύο αθλητές έχουν έρθει αντιμέτωποι ακόμα μία φορά στο παρελθόν, με τον Καναδό να παίρνει τη νίκη. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6HD (Παρασκευή 28/8, 20.00).

 Λίγο αργότερα, στις 22.00, θα ακολουθήσει ο δεύτερος ημιτελικός των ανδρών, ανάμεσα στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ (COSMOTE SPORT 6HD).
Η Παρασκευή 28/8 είναι ημέρα ημιτελικών και για τις γυναίκες, καθώς στις 18.00 στα κορτ της Νέας Υόρκης θα αναμετρηθούν η Ελίς Μέρτενς με την Ναόμι Οζάκα (COSMOTE SPORT 7HD) και η Τζοάνα Κόντα με τη Βικτόρια Αζαρένκα (COSMOTE SPORT 8HD), διεκδικώντας μία θέση στον τελικό του WTA Western & Southern Open.
Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα επιλέξουν το COSMOTE SPORT 1HD, για να παρακολουθήσουν τη συνέχεια της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 μέσω φιλικών αναμετρήσεων. Μετά τη νίκη επί της Μαρκό και του ΟΦΗ, το «τριφύλλι» έρχεται αντιμέτωπο με τη Λαμία, το Σάββατο 29/8 στις 18.30. Τα φιλικό προετοιμασίας του Παναθηναϊκού θα προβληθεί σε αναμετάδοση από το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ TV.
Επίσης, η ποδοσφαιρική μάχη των γυναικείων ευρωπαϊκών ομάδων για την κατάκτηση του UEFA Women's Champions League ολοκληρώνεται την Κυριακή 30/8 στις 21.00. Η Λιόν, που έχει την ευκαιρία να κρατήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, για πέμπτη διαδοχική σεζόν, αντιμετωπίζει Βόλφσμπουργκ, ομάδα που κατέκτησε την κορυφή το 2013 και το 2014. Ο τελικός θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 3HD και το επίσημο κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube.
Στο πρόγραμμα των COSMOTE SPORT καναλιών συμπεριλαμβάνεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, που συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα στα σιρκουί του Βελγίου. Ο Λιούις Χάμιλτον (Mercedes) είναι στην κορυφή της βαθμολογίας των «πιλότων», με 132 πόντους και ο Μαξ Φερστάπεν (Red Bull) είναι ο κύριος ανταγωνιστής του για τον φετινό τίτλο (95 πόντοι). Σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, η Mercedes ηγείται της κατάταξης με 221 πόντους και ακολουθεί η Red Bull με 135. Οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές θα γίνουν την Παρασκευή 28/8, στις 15.50, ενώ ο αγώνας θα λάβει χώρα την Κυριακή 30/8, στις 16.10 (COSMOTE SPORT 5HD).
Τέλος, την Κυριακή 30/8 (04.00), η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο, καθώς οι κορυφαίοι μαχητές της κατηγορίας light heavyweight, Άντονι Σμιθ και Αλεξάντερ Ράκιτς θα συναντηθούν στο UFC Vegas 8, για μία αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 8HD.