Το United Group επιλέγει το Irdeto ως σύστημα προστασίας περιεχομένου σε όλες τις DTH δραστηρίοτητες της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

Η κορυφαία πρόσβαση υπό όρους της Irdeto στην αγορά προστατεύει όλες τις DTH δραστηριότητες του United Group σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη...
 Το Irdeto, ως παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλεια της ψηφιακής πλατφόρμας, ανακοινώνει σήμερα ότι θα παρέχει λύσεις ασφαλείας για την προστασία των δορυφορικών υπηρεσιών DTH σε ολόκληρη την United Group, τον κορυφαίο φορέα τηλεπικοινωνιών και μέσων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η πλατφόρμα United Group συνδυάζει τους κορυφαίους φορείς εκμετάλλευσης και τους καλύτερους παραγωγούς περιεχομένου σε επτά χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης προσφέροντας απαράμιλλο περιεχόμενο στους καταναλωτές. Το σύστημα Cardless Conditional Access του Irdeto (Cloaked CA) επιλέχθηκε σε σχέση με άλλους προμηθευτές πρόσβασης υπό όρους, διασφαλίζοντας ότι η επένδυση της United Group σε premium περιεχόμενο θα παραμένει ασφαλής, επιτρέποντας στην United Group να αναπτύξει το αποτύπωμά της στην περιοχή.

Ο πελάτης της Irdeto's Cloaked CA ενσωματώθηκε στην πιο πρόσφατη δορυφορική HEVC, η οποία βασίζεται στην ιδέα του zapper STB, η οποία αναπτύχθηκε επίσης με την Irdeto και για τις πλατφόρμες VIVACOM και TotalTV DTH, και οι δύο ανήκουν στο United Group. Το Irdeto Cloaked CA είναι το πιο προηγμένο και ευρύτερα αναπτυγμένο σύστημα υπο όρους σύστημα προστασίας περιεχομένου για φορείς εκμετάλλευσης εκπομπών παγκοσμίως. Αξιοποιώντας την αποκλειστική βασική τεχνολογία ασφαλείας της Irdeto (Cloakware® Software Protection) για την προστασία τόσο του περιεχομένου όσο και του ίδιου του λογισμικού, η Cloaked CA αναγνωρίζεται από όλα τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ και έχει επανειλημμένα πιστοποιηθεί για προστασία περιεχομένου υψηλής ποιότητας από ανεξάρτητους ελεγκτές του κλάδου.
Με περισσότερες από 40 εκατομμύρια συσκευές εγκατεστημένες με επιτυχία παγκοσμίως, η ανάπτυξη της λύσης Irdeto CA δίνει στην United Group την ηρεμία ότι το περιεχόμενό τους είναι ασφαλές, επιτρέποντάς τους να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες και προγραμματισμό στους πελάτες τους σήμερα και στο μέλλον σε όλη την Ευρώπη.
«Ως όμιλος που δραστηριοποιείται σε πολλές διαφορετικές αγορές, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να επιλέξουμε τον σωστό συνεργάτη ασφαλείας που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όλων των εταιρειών μας. Επιλέξαμε το σύστημα Irdeto CA για να προστατεύσουμε το περιεχόμενό μας σε όλες τις λειτουργίες του United Group DTH. Το νέο προστατευμένο από το Irdeto δορυφορικό zapper STB θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή ενοποιημένων δορυφορικών τηλεοπτικών υπηρεσιών σε πελάτες σε όλες τις αγορές της United Group DTH », σχολίασε ο Srdjan Djurdjević, Διευθύνων Σύμβουλος της United Cloud, το κέντρο καινοτομίας της United Group.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιλεχθήκαμε από την United Group ως μακροπρόθεσμος συνεργάτης ασφάλειας σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Το Irdeto θα βοηθήσει την ομάδα να προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία πελατών μέσω των πλατφορμών DTH, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι το περιεχόμενό της παραμένει ασφαλές. Αυτή η συμφωνία ενισχύει περαιτέρω τη δέσμευση του Irdeto για τη δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά μέσων στην Ευρώπη και προσβλέπουμε στη σχέση μας με την United Group για να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους για την παροχή ψυχαγωγίας παγκόσμιας κλάσης και εμπειριών πελατών », δήλωσε ο Shane McCarthy, COO Video Entertainment, Irdeto.
Πρόσφατα εξαγοράστηκε από την United Group, η VIVACOM, η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών όσον αφορά τα συνολικά έσοδα στη Βουλγαρία για επτά συνεχόμενα χρόνια, είχε επίσης συνάψει συνεργασία με την Irdeto στις αρχές του τρέχοντος έτους. Η εταιρεία επέλεξε την Irdeto για να προσφέρει τη προηγμένη τεχνολογία Cardless CA για την προστασία της πλατφόρμας DTH. Ενώ σύντομα ολοκληρώνονται και οι διεργασίες στρατηγικού επενδύτη του United Group στην ελληνική Forthnet και κατ` επέκταση στη δορυφορική πλατφόρμα της Nova που ήδη χρησιμοποιεί το Irdeto, ως σύστημα προστασίας περιεχομένου στις DTH υπηρεσίες της μέσω του Hot Bird 13E...