Nova Highlights: "15 - 22 Σεπτεμβρίου"…



Τελευταία ενημέρωση 11/
09:
Nova Highlights: "15 - 22 Σεπτεμβρίου"…
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: "15 - 22 Σεπτεμβρίου"…
...
Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«LUCY IN THE SKY» Πρεμιέρα
Μετά την ανυπέρβλητη εμπειρία που της πρόσφερε μία αποστολή στο διάστημα, μία γυναίκα επιστρέφει στη Γη και χάνει την επαφή με την πραγματικότητα, σε έναν κόσμο που πλέον της φαίνεται μικροσκοπικός. (Ταινία επ. Φαντασίας, Νάταλι Πόρτμαν, Τζον Χαμ)

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 21:00
«Euroleague We‘re Back PreSeason Tour (Βαλένθια) Τελικός» (Ζ)
Με την επίσημη έναρξη της σεζόν στις αρχές Οκτωβρίου, η Euroleague μάς προετοιμάζει για όσα θα ακολουθήσουν με δύο PreSeason τουρνουά υπό τη μορφή Final Four! Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στο τουρνουά που διεξάγεται στη Βαλένθια μαζί με τη γηπεδούχο ομάδα, τη Βιλερμπάν και την Μπάγερν Μονάχου.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου Novasports2HD στις 21:00
«Προκριματικά Europa League Άρης-Κοβαλίβκα» (Z)
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Άρης ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών του UEFA Europa League! Οι «κίτρινοι» υποδέχονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ουκρανική Κοβαλίβκα στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου με τη νίκη να είναι μονόδρομος αφού ο αγώνας είναι μονός (νοκ άουτ)!

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«RUN THIS TOWN» Πρεμιέρα
Ενας απογοητευμένος από τη δουλειά του νεαρός δημοσιογράφος βρίσκει το θέμα που θα εκτινάξει την καριέρα του, όταν μαθαίνει πληροφορίες για ένα μεγάλο σκάνδαλο που αφορά τον δήμαρχο της πόλης. (Κοινωνική ταινία, Μπεν Πλατ, Μίνα Μασούντ)

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου Disney Channel στις 17:00
«Πρωτότυπες ταινίες του Disney Channel»
Αυτόν τον Σεπτέμβριο, το Disney Channel συνεχίζει την καλοκαιρινή διασκέδαση για τους λάτρεις των ταινιών, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία κλασική Πρωτότυπη Ταινία του Disney Channel κάθε Παρασκευή στις 17:00, και σε επανάληψη το Σάββατο στις 10:40.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE WEDDING YEAR» Πρεμιέρα
Μια γυναίκα που φοβάται τη δέσμευση βλέπει τις αντοχές της και τη σχέση της με τον σύντροφό της να δοκιμάζονται, καθώς στη διάρκεια ενός χρόνου δέχεται διαρκώς προσκλήσεις για γάμους! (Ρομαντική κομεντί, Σάρα Χάιλαντ, Τάιλερ Τζέιμς Γουίλιαμς)

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου Novacinema2HD στις 22:10
«ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΝΤΕΝ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ»
Η ρεπλίκα ενός ιστιοφόρου που φτάνει στα χέρια του Τεντέν τον βάζει στο στόχαστρο ενός αδίστακτου συλλέκτη, σε μια ταινία που βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων. (Οικογενειακή ταινία, Φωνές: Τζέιμι Μπελ, Ντάνιελ Κρεγκ)

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου National Geographic WILD στις 19:00
«Νέα αδάμαστη Ευρώπη» (Νέο επεισόδιο)
Το «Νέα Αδάμαστη Ευρώπη» είναι μια συγκινητική ιστορία της άγριας αναγέννησης μιας ηπείρου. Σε έξι επεισόδια, η σειρά αποκαλύπτει την εντυπωσιακή αποκατάσταση της φύσης στα πιο ποικιλόμορφα και θεαματικά τοπία της Ευρώπης. Από τον Αρκτικό Κύκλο μέχρι τους πλούσιους υγρότοπους των ποταμών, από τα πυκνά δάση μέχρι τις απότομες βουνοκορφές, δείτε την πιο διάσημη άγρια ζωή της Ευρώπης να θριαμβεύει στα πιο απρόσμενα μέρη.

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«BAD BOYS FOR LIFE» Πρεμιέρα
Ο Μάρκους κι ο Μάικ επιστρέφουν ως μέλη μιας επίλεκτης ομάδας του αστυνομικού τμήματος του Μαϊάμι, και, στην τελευταία δουλειά τους, έρχονται αντιμέτωποι με εκδικητικά φαντάσματα από το παρελθόν. (Αστυνομική κωμωδία, Γουίλ Σμιθ, Μάρτιν Λόρενς)

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα 2η αγωνιστική» (Ζ)
Οι ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης πετυχαίνοντας εντυπωσιακά γκολ και προσφέροντας θέαμα!


Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου FOX Life στις 03:00 (Ξημερώματα Δευτέρας)
«72α Βραβεία EMMY» (Ζ)
H τελετή απονομής των βραβείων EMMY έρχεται στο FOX Life! Παρουσιαστής της τελετής για τα 72α βραβεία EΜΜΥ θα είναι ο Τζίμι Κίμελ, ο οποίος επιστρέφει για τρίτη φορά στον ρόλο του οικοδεσπότη, ενώ θα είναι και παραγωγός στην πιο σημαντική βραδιά για τον κόσμο της τηλεόρασης. Η τελετή θα προβληθεί ζωντανά την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΜΟΙΡΑ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ» Πρεμιέρα
Με φόντο τη βαρβαρότητα του πολέμου στο Ιράκ, οι στρατιώτες Μπαρτλ και Μέρφι δημιουργούν μια δυνατή φιλία. Κι όταν η τραγωδία χτυπά τη διμοιρία τους, ο Μπαρτλ βασανίζεται από μια σκληρή αλήθεια... (Πολεμική ταινία, Τζένιφερ Ανιστον, Τόνι Κολέτ)