Highlights Σεπτεμβρίου μέσα από την οθόνη του Nickelodeon...

Highlights Σεπτεμβρίου μέσα από την οθόνη του Nickelodeon...
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται μέσα από την οθόνη του Nickelodeon, αλλά και στα Highlights Σεπτεμβρίου μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision (σε SD) και COSMOTE TV (σε HD)".
...
Αλλά και σε πρόσθετη πρόσβαση μέσω της νέας VoD πλατφόρμας "Nick+" στις πλατφόρμες "Vodafone TV και COSMOTE TV", καθώς και μέσω του επίγειου ψηφιακού δικτύου της Digea, για λογαριασμό των αντίστοιχων περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη...
Nicolas A.

Nickelodeon Highlights....
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision (σε Standard Definition ) και COSMOTE TV (σε High Definition)" και της νέας VoD πλατφόρμας Nick+ (σε Vodafone TV και COSMOTE TV), καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
Highlights Σεπτεμβρίου μέσα από την οθόνη του Nickelodeon...
...
THE CASAGRANDES - ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
πρεμιέρα ΤΡΙΤΗ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 22:00
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΕΜΠΤΗ στις 22:00
Οι Casagrandes! Από τους δημιουργούς του Loud House , έρχονται οι Casagrandes! Η ιστορία της Ronnie Anne Santiago, μιας κοπέλας που μετακομίζει στη μεγάλη πόλη δίπλα στη μητέρα και τον μεγαλύτερο αδερφό της Bobby. Και κάπως έτσι θα γνωρίσει όλη την οικογενειά της από την Ισπανία!

Είναι ο πονυ / it’s pony - ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
πρεμιέρα sabbato 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 13:30
κάθε Σαββάτο & Κυριακή στις 13:30
To Πόνυ είναι η ιστορία της Annie, ενός μικρού κοριτσιού που ζει στην πόλη μαζί με την αγαπημένη πολυλογού φίλη της, η οποία είναι πόνυ! Ανεξάρτητα από αυτό, η ζωή της Πόνι και της Άννι είναι διασκεδαστική και συναρπαστική ακριβώς επειδή είναι μαζί. Έστω κι αν μερικές φορές η Πόνι τους βάζει και τους 2 σε μεγάλους μπελάδες. Μπορεί να μην είναι πάντα το καλύτερο πόνυ, αλλά είναι η καλύτερη φίλη που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει η Άννι.

...
Οι περιπέτειες του παντινγκντον / the adventures of paddington
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
πρεμιέρα Σαββάτο 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 16:30
κάθε Σαββάτο & Κυριακή στις 16:30
Οι Περιπέτειες του Πάντινγκτον είναι μια καινούρια σειρά με πρωταγωνιστή το διάσημο αρκούδο. Μια συγκινητική σειρά που μιλάει για την περιέργεια, την καλοσύνη προς τους άλλους και την αξία να είσαι μέλος μιας αξιολάτρευτης οικογένειας!

bubble guppies
ΝΕΑ επεισόδια
πρεμιέρα δευτέρα 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 08:00
δευτέρα – παρασκευή στις 08:00
Ελάτε κι εσείς στην υποβρύχια σχολική αίθουσα μαζί με τη Μόλι, τον Γκιλ και την ψαρο-παρέα τους! Τα παιδιά προσχολικής ηλικίας μπορούν να προετοιμαστούν για το σχολείο, μαθαίνοντας φυσική, μαθηματικά, γραφή και πολλά ακόμα, μέσα από τραγούδια, χορούς και πλάκες!

Τα στοιχεία της μπλου & εσύ / Blue's Clues & You
ΝΕΑ σειρά
πρεμιέρα δευτέρα 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 09:00
δευτέρα – παρασκευή στις 09:00
Στα Στοιχεία της Μπλου & Εσύ, η Μπλου, ένα αξιολάτρευτο κουτάβι ζητάει από τους μικρούς τηλεθεατές να βοηθήσουν αυτήν και τον Τζος να λύσουν γρίφους ανακαλύπτοντας διάφορα στοιχεία. Με κάθε χνάρι, τα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν τον Τζος και την Μπλου να βρουν τα τρία Στοιχεία της Μπλου!

bakugan
ΝΕΑ σειρα
πρεμιέρα δευτέρα 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 21:30
δευτέρα – παρασκευή στις 21:30
Ο Νταν Κούζο και οι φίλοι του έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με μυστηριώδη πλάσματα, γνωστά ως Μπάκουγκαν και μαζί πολεμούν τις επικίνδυνες δυνάμεις που θέλουν να ελέγξουν τον κόσμο.

O μπλειζ και οι φίλοι του / blaze and the monster machines
ΝΕΑ επεισόδια
πρεμιέρα Σάββατο 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 09:30
κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 09:30
«Ο Μπλέιζ και οι φίλοι του» είναι μια διαδραστική σειρά κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές τον Μπλέιζ, το πιο εκπληκτικό φορτηγό του κόσμου, τον οδηγό του, τον οκτάχρονο AJ και την Γκάμπι, την καλύτερη μηχανικό αυτοκινήτων τηςAxle City.

ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ / SPONGE BOB
ΝΕΑ επεισόδια
πρεμιέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 14:30
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 14:30
Για το πιο αγαπημένο σφουγγαράκι του κόσμου, τον Μπομπ Σφουγγαράκη, τον καλύτερό του φίλο τον Patrick και τους υπόλοιπους κατοίκους του τροπικού Bikini Bottom, η ζωή είναι γεμάτη γέλιο, εκπλήξεις και τρελές περιπέτειες. Είτε ψάχνει για την αγαπημένη του σπάτουλα για να κάνει το τέλειο burger flip, είτε απλά βγαίνει μια βόλτα με τους φίλους του, ο Μπομπ Σφουγγαράκης καταφέρνει πάντα και μπλέκει σε διάφορες καταστάσεις, που βεβαίως προκαλούν γέλιο σε όλο τον κόσμο.

GORMITI
ΝΕΑ επεισόδια
πρεμιέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 20:30
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 20:30
Πολλά χρόνια πριν , το νησί του Gorm απειλούνταν από έναν φοβερό εχθρό: τους Darkans. Οι Gormiti, υπό την καθοδήγηση των ισχυρών αρχόντων τους , ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν αυτή την απειλή. Ο πόλεμος ξέσπασε ... αλλά οι Gormiti κέρδισαν. Σήμερα, θυμόμαστε αυτή την μάχη ως θρυλική. Το μόνο που έμεινε είναι ο Πύργος ενός αρχαίου φρουρίου των Gormiti. Όταν 4 νέοι ήρωες - Riff, Ikor, Trek και Eron - ανακαλύψουν τον Ένα Πύργο, οι προφητείες γίνονται πραγματικότητα: οι Darkans επέστρεψαν! Οι ήρωες μας πρέπει να μάθουν να χρησιμοποιούν τους Elemental Bracers για να καλέσουν τον θρυλικό Gormiti και να απελευθερώσουν τη δύναμή τους που θα σώσει τον κόσμο!