Καζαμίας 2021... και COSMOTE TV κινητικότητα Viasat History, Viasat Nature και Viasat Explore σε High Definition μέσω δορυφόρου και ΟΤΤ...


Νέα
Ενημέρωση 28/01:
Καζαμίας 2021... Viasat History, Viasat Nature και Viasat Explore αναβαθμίστηκαν σε High Definition στην COSMOTE TV μέσω δορυφόρου και ΟΤΤ!
Καθώς οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει και οι μεγάλες οθόνες 4Κ παρακολούθησης αυξάνονται στην Ελληνική αγορά, η μετάβαση σε HD που επήλθε από τις 27 Ιανουαρίου 2021 για όλες τις υπηρεσίες ντοκιμαντέρ της Viasat (που πλέον εξυπηρετούνται από τα HD Feed τροφοδοσίας στις 16E), δίνουν πλέον προβάδισμα παρακολούθησης στο αξιόλογο περιεχόμενο με παραγωγές ντοκιμαντέρ που προσφέρουν τα κανάλια υψηλής ευκρίνειας "Viasat History, Viasat Nature και Viasat Explore"...


Έτσι το μότο της πλατφόρμας σταδιακά "Όλα HD" συνεχίζει δυναμικά και το 2021 μέσα από το αξιόλογο χαρτοφυλάκιο ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV, που πλέον απαρτίζεται από τις γραμμικές υπηρεσίες "COSMOTE History HD, National Geographic HD, National Geographic Wild HD, BBC Earth HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD, Viasat Explore HD, Museum TV HD", και τις δωρεάν OnDemand πλατφόρμες "COSMOTE TV Plus (με τις ένθετες HD θεματικές κατηγορίες: "COSMOTE History και Docs/Special"), National Geographic+ (HD) και BBC Earth (HD OnDemand)". Ενώ συμπληρώνεται και από ένα ευρύτερο χαρτοφυλάκιο Lifestyle γραμμικών καναλιών "Crime + Investigation, CBS Reality, FTV HD, E! HD, Luxe TV HD, Body in balance, MAD Viral HD και MTV Europe", που βρίσκονται διάσπαρτα (σε εν μέρει συγγενή χαρτοφυλάκια), εντός του επίσημου ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος της πλατφόρμας.
Και όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενη ενημέρωση για τη κινητικότητα αλλαγών περιεχομένου COSMOTE TV, με την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με την Discovery Inc. και την διακοπή `η αφαίρεση των υπηρεσιών "Travel Channel HD, Food Network HD και Fine Living HD", η πρόσφατη κινητικότητα απελευθέρωσης χωρητικότητας αποτελεί μια καλή ευκαιρία, για την εν δυνάμει ανακατάταξη των θεματικών χαρτοφυλακίων της πλατφόρμας (κυρίως ως αναφορά το γραμμικό χαρτοφυλάκιο Lifestyle). Αλλά και την εν μέρει αναβάθμιση περιεχομένου σε όσα χαρτοφυλάκια διαθέτουν περιορισμένο αριθμό υπηρεσιών (`η πάσχουν από ελκυστική ποικιλία περιεχομένου που θα δημιουργήσει περισσότερο ενδιαφέρον για τους συνδρομητές της)! Ανάμεσα τους και το μουσικό χαρτοφυλάκιο (μέσω του οποίου ο Καζαμίας 2021 θα πρέπει να δώσει περισσότερη προτεραιότητα στην ενίσχυση της ΟΤΤ), τόσο σε νέα project που θα κάνουν τη διαφορά στην Ελληνική αγορά, όσο και σε νεόφερτα διεθνή project, όπως τα "MTV 80s και MTV 90s", με περιεχόμενο στόχευσης το μεγαλύτερο ηλικιακό γκρουπ και 24ωρο προγραμματισμό με "non-stop Oldies Music Videos" που θα ικανοποιήσουν και τον ποιο απαιτητικό μουσικόφιλο συνδρομητή της πλατφόρμας!
Nicolas A.