Nova Highlights: "31 Ιανουαρίου - 09 Φεβρουαρίου"…


Τελευταία ενημέρωση 27/01: Nova Highlights: "31 Ιανουαρίου - 09 Φεβρουαρίου"…
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova…
Nicolas A.
...
Nova Highlights: "31 Ιανουαρίου - 09 Φεβρουαρίου"…
...
Κυριακή 31 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός» (Ζ)
Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη!


Κυριακή 31 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΜΕΝΑ» Πρεμιέρα
Μία συναρπαστική αληθινή ιστορία έρχεται στη Νova!
Η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου «Το ίδιο διαφορετικός με εμένα», των Ρον Χαλ, Ντένβερ Μούρ και Λιν Βίνσεντ, που βασίζεται σε αληθινή ιστορία, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD.
Ύστερα από απαίτηση της γυναίκας του, ένας έμπορος έργων τέχνης πλησιάζει απρόθυμα έναν άστεγο πρώην κατάδικο. Ο δεσμός και η φιλία που θα δημιουργηθεί θα είναι καθοριστική και για τους τρεις. Πρωταγωνιστούν οι Ρενέ Ζέλγουεγκερ, Τζον Βόιτ, Γκρεγκ Κινίαρ, Ντζιμόν Χούνσου, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μάικλ Κάρνι.
Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. 


Κυριακή 31 Ιανουαρίου Viasat History στις 22:00
«Άουσβιτς - Μια ημέρα στο στρατόπεδο» (Νέο ντοκιμαντέρ)
Στις 27 Ιανουαρίου 1945, το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς απελευθερώθηκε από τον Κόκκινο Στρατό. Σήμερα, το Άουσβιτς θεωρείται συνώνυμο του Ολοκαυτώματος. Αυτό το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία μιας τυπικής μέρας του 1944 όπως την έζησαν θύματα και θύτες. Βασίζεται σε ένα μοναδικό έγγραφο το οποίο διατηρείται στο ισραηλιτικό μνημείο του Ολοκαυτώματος.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου National Geographic WILD στις 22:15
«Ο απίθανος Δρ. Pol 10» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Σε αυτόν τον δυναμικό κύκλο του «Απίθανου Δρ. Pol», οι γιατροί σπεύδουν σε διάφορα περιστατικά, από σοβαρές επισκέψεις στην κλινική έως επείγουσες κλήσεις σε αγροκτήματα. Σε έναν κύκλο γεμάτο αποστήματα, ταυρομαχίες και αγκαλιές, η ζωή στην κλινική θα είναι και πάλι γεμάτη εκπλήξεις!

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 21:45
«Γερμανικό Κύπελλο Ντόρτμουντ-Πάντερμπορν» (Ζ)
Η Ντόρτμουντ καλείται να περάσει το εμπόδιο της Πάντερμπορν στη Φάση των 16 του γερμανικού κυπέλλου για να πάρει ένα από τα οκτώ εισιτήρια των προημιτελικών.


Τρίτη 2 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«RETURN OF THE HERO» Πρεμιέρα
Γαλλία, 1809. Λίγο πριν τον γάμο του με την αφελή Πολίν, ο Νεβίλ φεύγει για το μέτωπο. Κι όταν η Πολίν αρρωσταίνει καθώς δεν λαμβάνει νέα του, η αδελφή της αποφασίζει να της φτιάξει το κέφι... (Κωμωδία, Ζαν Ντιζαρντέν, Μελανί Λοράν)

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου MyZen TV στις 20:30
«Parisian style» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Η Constance Gennari, ιδρύτρια της ιστοσελίδας The Socialite Family, μας ξεναγεί στο Παρίσι για να γνωρίσουμε μοντέρνες οικογένειες με ιδιαίτερο στιλ, οι οποίες επέλεξαν να επενδύσουν σε σπίτια, όπου κάθε λεπτομέρεια είναι αποτέλεσμα προσεκτικής σκέψης και σχεδιασμού.


Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ» Πρεμιέρα
Υστερα από 15 χρόνια συμβίωσης και δύο παιδιά, ένα ζευγάρι αποφασίζει να χωρίσει. Κι ενώ προσπαθούν να λύσουν νέα προβλήματα, έρχονται και οι δύο αντιμέτωποι με μια νέα, σκληρή πραγματικότητα. (Κοινωνική ταινία,Μπερενίς Μπεζό, Σεντρίκ Καν)


Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ACTION POINT» Πρεμιέρα
Ο ιδιοκτήτης ενός... διαφορετικού λούνα παρκ συμμαχεί με μία ομάδα αλλοπρόσαλλων χαρακτήρων, και όλοι μαζί ορθώνουν το ανάστημά τους σε έναν εργολάβο που θέλει να τους καταστρέψει. (Κωμωδία,Τζόνι Νόξβιλ, Ελεανορ Γούρδινγκτον-Κοξ)

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Γιώργος Μπαρτζώκας και Οντέντ Κάτας «διασταυρώνουν τα ξίφη» τους στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΣΕΦ με στόχο τη νίκη της ομάδας τους! Στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός έφυγε από το ΟΑΚΑ με το ροζ φύλλο του αγώνα!

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου National Geographic στις 22:40
«Ο πόλεμος των ναρκωτικών» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Ο πόλεμος των ναρκωτικών στη Λατινική Αμερική έχει βγει εκτός ελέγχου. Μέσα από συνεντεύξεις με πρωταγωνιστές και από τις δύο πλευρές του νόμου, η νέα σειρά 10 επεισοδίων εξετάζει τον πόλεμο των ναρκωτικών στο παρελθόν και το παρόν, προσπαθώντας να δώσει μια εξήγηση.

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 22:00
«Ιταλικό πρωτάθλημα Γιουβέντους-Ρόμα» (Ζ)
Η «Γηραιά Κυρία» του Αντρέα Πίρλο αντιμετωπίζει στο γήπεδό της τη Ρόμα στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Serie A, το οποίο αναμένεται να έχει ωραίες φάσεις και γκολ!


Σάββατο 6 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«BROTHER NATURE » Πρεμιέρα
Ενας φιλόδοξος νεαρός πολιτικός σχεδιάζει να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του, στη διάρκεια μίας εβδομάδας διακοπών μαζί με την οικογένειά της. Εκεί, θα γνωρίσει και τον μέλλοντα κουνιάδο του. (Κωμωδία, Μπιλ Πούλμαν, Ρίτα Γουίλσον)

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΚ-Άρης» (Ζ)
Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του φιλοξενούν την ομάδα του Άκη Μάντζιου στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής! Η νίκη είναι πολύτιμη και για τις δύο ομάδες όχι μόνο για τη βαθμολογική της σημασία, αλλά και για την ψυχολογική ώθηση που θα δώσει!


Κυριακή 7 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ» Πρεμιέρα
Ενας κυνικός δημοσιογράφος αναγκάζεται να γράψει ένα άρθρο για τον παρουσιαστή παιδικών προγραμμάτων Φρεντ Ρότζερς, ο οποίος του μαθαίνει τι σημαίνει η ενσυναίσθηση, η ευγένεια και η καλοσύνη. (Αληθινή ιστορία ,Τομ Χανκς, Μάθιου Ρις)


Τρίτη 9 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«MADE IN ITALY»Πρεμιέρα
Θέλοντας να πουλήσουν το εξοχικό τους, ένας καλλιτέχνης κι ο αποξενωμένος γιος του ταξιδεύουν στην Ιταλία, όπου βρίσκουν την ευκαιρία να έρθουν κοντά και να υποδεχτούν ένα διαφορετικό μέλλον. (Ρομαντική κομεντί,Λίαμ Νίσον, Μάικλ Ρίτσαρντσον)