9-1-1, 9-1-1: LONE STAR και THIS IS US επιστρέφουν το Φεβρουάριο σε FOX & FOX Life!


Highlights Φεβρουαρίου μέσα από την οθόνη του FOX και FOX Life...

9-1-1, 9-1-1: LONE STAR και THIS IS US επιστρέφουν το Φεβρουάριο σε FOX και FOX Life!
Δράση, περιπέτεια, κωμωδία, animation, θρίλερ, τρέχουν στις σειρές Highlights Δεκεμβρίου μέσα από την οθόνη του FOX και FOX Life..., συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, COSMOTE TV, Vodafone ΤV, Wind Vision) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel PLC, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες VoD υπηρεσίες FOXplay...
Nicolas A.
...

Highlights Φεβρουαρίου μέσα από την οθόνη του FOX και FOX Life...

9-1-1, 9-1-1: LONE STAR και THIS IS US επιστρέφουν το Φεβρουάριο σε FOX και FOX Life!...
Οι κορυφαίες δραματικές σειρές «9-1-1» και «9-1-1: Lone Star» έρχονται με νέους κύκλους αποκλειστικά στο FOX! Από τους δημιουργούς Ryan Murphy, Brad Falchuk και Tim Mineaer, οι σειρές που έχουν επαναπροσδιορίσει τον όρο αστυνομικό δράμα, επιστρέφουν με νέα περιστατικά, συγκλονιστικές αποκαλύψεις και ιστορίες που κόβουν την ανάσα. Οι πρωταγωνιστές καλούνται μια ακόμα φορά, να πάρουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, χωρίς να διστάσουν να ρισκάρουν ακόμα και την ίδια τους τη ζωή!


«Rachel Khoo’s Chocolat!» Πρεμιέρα νέας σειράς μέσα από την οθόνη του FOX Life ... 
Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου FOX Life στις 21:00
Στη διάρκεια της λαχταριστής, νέας σειράς, η δημιουργική γαστρονόμος Ρέιτσελ Κου εισχωρεί στον κόσμο της σοκολάτας και, αντλώντας έμπνευση από ολόκληρο τον πλανήτη, δημιουργεί αυθεντικά, γευστικότατα πιάτα.