Ο Γ. Δημητριάδης και ο Μ. Στρατής με special guest την Idra Kayne στο «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ1


Ο Γ. Δημητριάδης και ο Μ. Στρατής με special guest την Idra Kayne στο «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ1...
Μια βραδιά ροκ, ένα ξέφρενο πάρτι στο μέσο της εβδομάδας υπόσχεται το «Μουσικό Κουτί», την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, στις 22:00. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τον Γιώργο Δημητριάδη, τον Μύρωνα Στρατή, την Idra Kayne και το πλατό της εκπομπής παίρνει φωτιά. Οι Rolling Stones, ο Παύλος Παυλίδης, ο Bryan Adams, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο David Bowie, ο Βασίλης Τσιτσάνης και οι Beatles συναντιούνται σε ένα ηλεκτρισμένο «Μουσικό Kουτί» και οι «στροφές» πιάνουν κόκκινο....
Ο Μύρωνας Στρατής ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία των Ξύλινων Σπαθιών, «Ο Βασιλιάς της σκόνης» δίνοντας έτσι μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει. Η συνέχεια είναι το ίδιο εκρηκτική. Η Idra Kayne τραγουδά το «Proud Mary» που έχει πει και η αξεπέραστη Τina Turner. Τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Δημητριάδης που απογειώνει το «Rock ‘n’ Roll στο κρεβάτι» του αξέχαστου Παύλου Σιδηρόπουλου.
Στο ίδιο ύφος είναι και το jukebox με διασκευές που μόνο η μπάντα του «Μουσικού κουτιού» ξέρει να δημιουργεί! «Σαν να μην πέρασε μια μέρα», «Πάνω απ’ όλα», «Dancing in the dark», «Let’s twist again», «Όσο με μαλώνεις» αλλά και πολλές άλλες επιτυχίες που το φανατικό κοινό της εκπομπής θα λατρέψουν.
Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021, στις 22:00...

Μπήκατε στο ERTFLIX; Μείνετε μέσα!
Το «ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ» είναι πλέον μια ξεχωριστή κατηγορία, που φιλοξενεί όλα τα επεισόδια της δημοφιλούς, εβδομαδιαίας μουσικής εκπομπής, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τη Ρένα Μόρφη και τους καλεσμένους τους.