“Βασίλισσες” και Feelgood Highlights Μαρτίου μέσα από την οθόνη του National Geographic και WILD!

“Βασίλισσες” και Feelgood Highlights Μαρτίου μέσα από την οθόνη του National Geographic και οι σημαντικότερες μεταδόσεις προγραμματισμού ντοκιμαντέρ, τρέχουν σε γραμμική ροή, μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών συνδρομητικών πλατφορμών “COSMOTE TV (SAT+Streaming), NOVA - EON TV και Vodafone TV”…
Nicolas A.
Παράλληλα η εναλλακτική πρόσβαση από την μεγάλη βιβλιοθήκη περιεχομένου ντοκιμαντέρ μέσω της VoD πλατφόρμας "National Geographic", είναι διαθέσιμη για τους συνδρομητές των πλατφορμών COSMOTE TV Streaming και EON TV (ως ξεχωριστοί VoD κατάλογοι καναλιών), ενώ για τη Vodafone TV μόνο μέσω του Disney+
...
Feelgood Highlights Μαρτίου μέσα από την οθόνη του National Geographic!

...
“Βασίλισσες” μέσα από την οθόνη του National Geographic WILD Greece
Έξι εμβληματικοί κόσμοι που κυβερνώνται από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες ηγέτες στο ζωικό βασίλειο.

Τα πιο άγρια μέρη του πλανήτη ήταν πάντα το σπίτι σε ισχυρούς ηγέτες, αλλά αυτή είναι μια ιστορία ενός νέου ήρωα – άγριου, έξυπνου, ανθεκτικού και ... θηλυκού. Το QUEENS παρουσιάζει μητριαρχίες και γυναίκες ηγέτες σε όλο τον κόσμο για να αφηγηθούν μια ιστορία θυσίας και ανθεκτικότητας αλλά και φιλίας και αγάπης. Αυτές οι ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ δεν είναι πάντα ευγενικές ή ευγενικές, χωρίς να αφήνουν τίποτα να μπει ανάμεσα σε αυτές και την επιτυχία και την ασφάλεια των οικογενειών τους. Με οδηγό την ισχυρή αφήγηση της βραβευμένης ηθοποιού Angela Bassett, το QUEENS φέρνει στο επίκεντρο τον φυσικό κόσμο μέσα από το γυναικείο φακό για πρώτη φορά. Τέσσερα χρόνια στη δημιουργία και με επικεφαλής μια ομάδα παραγωγής από όλο τον κόσμο – πρωτοποριακή στον χώρο της φυσικής ιστορίας – η σειρά επτά μερών αξιοποιεί τεχνολογία αιχμής για να αποκαλύψει εκπληκτικές γνώσεις για το πώς οι γυναίκες στον φυσικό κόσμο ανεβαίνουν στην εξουσία , βασιζόμενοι συχνά στη συνεργασία και τη σοφία έναντι της ωμής δύναμης για να προχωρήσουμε. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς γιορτάζει τις γυναίκες που έχουν πάει στα πέρατα της Γης και αφιέρωσαν τη ζωή τους στην τεκμηρίωση και την προστασία των βασιλισσών των ζώων. Δεν την αποκαλούμε Μητέρα Φύση. Χαίρε... οι ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ.

“Αφιέρωμα: Φίδια” μέσα από την οθόνη του National Geographic WILD Greece
Κάθε Σάββατο στις 19:00

Τα φίδια παίζουν σημαντικό ρόλο στο οικοσύστημα καθώς ελέγχουν τους πληθυσμούς τρωκτικών και εντόμων και ενισχύοντας της ευαισθητοποίηση του κόσμου, θα αυξηθεί και η υποστήριξη αυτών των ασύλληπτων πλασμάτων. Το National Geographic Wild αφιερώνει μια ολόκληρη εβδομάδα στην κατανόηση των μοναδικών ειδών, που ζουν σε πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα.

“Ζωή Kάτω από το Mηδέν: Η Επόμενη Γενιά 6” - Νέος Κύκλος μέσα από την οθόνη του National Geographic Greece
Πρεμιέρα 13 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη στις 21.00

Η σειρά «Ζωή Kάτω από το Mηδέν: Η Επόμενη Γενιά» επιστρέφει με νέο κύκλο! Σε 20 συναρπαστικά επεισόδια, η σειρά εξερευνά τον δύσκολο αλλά μαγευτικό κόσμο των κατοίκων της Αλάσκας που προσπαθούν να βγουν νικητές στα σκληρά βάθη του χειμώνα. Οι τηλεθεατές γίνονται μάρτυρες της αδιάκοπης προσπάθειας για επιβίωση, καθώς αυτοί οι άνθρωποι όχι μόνο διατηρούν τον τρόπο ζωής τους, αλλά και αποκτούν συνεχώς νέες δεξιότητες, υπομένοντας επικίνδυνες κακουχίες στην πορεία. Πρόκειται για μια εξερεύνηση της αντοχής, της μάθησης και του ανυποχώρητου πνεύματος που απαιτείται για να αντέξει κανείς τις ακραίες συνθήκες της ζωής στην άγρια φύση της Αλάσκας.