Nova: To Θεσσαλικό περιφερειακό κανάλι FORMediaTV είναι πλέον διαθέσιμο στην ΟΤΤ πλατφόρμα της ΕΟΝ!

Με ένα ακόμη κανάλι εμπλουτίζεται η ΕΟΝ TV, η ΟΤΤ πλατφόρμα της Nova!
Aπό την Τρίτη 19 Μαρτίου οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στην EON TV, την κορυφαία πλατφόρμα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τo FORMedia TV (θέση 724 και με δυνατότητα 7 days catch-up). Το Θεσσαλικό περιφερειακό κανάλι με έδρα τη Λάρισα, ξεκίνησε να εκπέμπει για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2022, με έμφαση στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία και με ολοκληρωμένο ζωντανό πρόγραμμα και περιεχόμενο για όλες τις ηλικίες. Με studio σε Αθήνα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα και τηλεοπτική βάση τη Λάρισα, η FORMediaTV καλύπτει την επικαιρότητα της Θεσσαλίας από όλες τις πλευρές. Το 24ωρο πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει, ζωντανά δελτία ειδήσεων και εκπομπές λόγου, καλύπτοντας όλες τις πτυχές της ενημέρωσης, αλλά και της ψυχαγωγίας, με ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, εκπομπές lifestyle, μαγειρικής και θρησκευτικό θεματικό περιεχόμενο.

Μέσα από την πλατφόρμα της Nova η ενημέρωση και η ψυχαγωγία για την Θεσσαλία, αποκτά άλλη διάσταση!
Με ένα ακόμη κανάλι εμπλουτίζεται η ΕΟΝ TV, η OTT πλατφόρμα της Nova που πλέον από σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου οι συνδρομητές της, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στην EON TV (θέση 724 και με δυνατότητα 7 days catch-up) τo FORMediaTV παρακολουθώντας άμεσα την καθημερινότητα και όλες τις εξελίξεις.
Τρίκαλα, Καρδίτσα, Μαγνησία, Λάρισα έχουν ήδη πρόσβαση στο επίγειο ψηφιακό σήμα της FORMediaTV μέσω Digea και τώρα πια με την είσοδο στη NOVA, οι εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές – τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το τηλεοπτικό μας πρόγραμμα, από όποιο γεωγραφικό σημείο και αν βρίσκονται. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα προβολής on demand εκπομπών ακόμη και μια εβδομάδα μετά την προβολή τους εύκολα και γρήγορα μέσω της τηλεοπτικής πλατφόρμας της ΕΟΝ TV, μέσω Smart TVs, κινητές συσκευές και LapTop/PC.
Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους τηλεοπτικούς σταθμούς της Περιφέρειας, που επικεντρώνεται στην ενημέρωση για τη Θεσσαλία, δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη των θεμάτων που αγγίζουν την καθημερινότητα και διαμορφώνουν τη ζωή των κατοίκων των περιοχών αυτών.
H FORMediaTV αποτελεί το μοναδικό τηλεοπτικό κανάλι της Θεσσαλίας που θα εκπέμπει από τη Τρίτη 19 Μαρτίου στην πλατφόρμα της NOVA-EON TV και η επιλογή αυτή έχει προκύψει μετά από πολύμηνη και εργώδη προσπάθεια με την αμοιβαία οργάνωση πολλαπλών διαδικασιών, μεταξύ των δύο συνεργαζόμενων φορέων.
Ως προς τον κοινό αυτό στόχο καθοριστική υπήρξε και η έρευνα της OPINION POLL το Δεκέμβριο του 2023, για λογαριασμό του δημοσιογραφικού Οργανισμού της 21admedia, βάσει τις οποίας η FORMediaTV με ποσοστό 23,3% αποτελεί το μεγαλύτερο πολυθεματικό τηλεοπτικό μέσο στη Θεσσαλική περιφέρεια, προσφέροντας ποιοτικό πρόγραμμα στις περιφερειακές ενότητες Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Μαγνησίας
H FORMediaTV με αμεσότητα, αξιοπιστία και πρόσβαση στην πηγή των γεγονότων και της ενημέρωσης αποτελεί προστιθέμενη αξία, με σεβασμό, προσήλωση, δημιουργία, κουλτούρα, τεχνογνωσία αλλά και τη φαντασία των ανθρώπων της.
Ενημέρωση, πολιτισμός, ψυχαγωγία αποτελούν βασικούς άξονες του προγράμματος της FORMediaTV, καθώς οι τηλεθεατές το έχουν επιλέξει ανακηρύσσοντάς το ως το ποιοτικότερο και ταχέως αναπτυσσόμενο περιφερειακό κανάλι στη Θεσσαλία.