Το Paramount+ διατίθεται από τον Απρίλιο και στο MagentaTV!

Και ενώ αναμένουμε σύντομα την ενσωμάτωση του “Paramount+” στην COSMOTE TV, η Deutsche Telekom ανακοίνωσε ότι συνεχίζει τη «στρατηγική καλύτερου συγκεντρωτή ψυχαγωγίας» για το MagentaTV!
Καθώς από τον Απρίλιο και μετά, η “Paramount+”, μια άλλη σημαντική υπηρεσία ροής, θα είναι διαθέσιμη για κράτηση για πελάτες που θέλουν να απολαύσουν σειρές υψηλής ποιότητας και ψυχαγωγία ταινιών που γίνονται στο Χόλιγουντ.
Nicolas A.

Η Deutsche Telekom συνεχίζει τη «στρατηγική καλύτερου συγκεντρωτή ψυχαγωγίας» για το MagentaTV.
Καθώς από τον Απρίλιο και μετά, η “Paramount+”, μια άλλη σημαντική υπηρεσία ροής, θα είναι διαθέσιμη για κράτηση για πελάτες που θέλουν να απολαύσουν σειρές υψηλής ποιότητας και ψυχαγωγία ταινιών που γίνονται στο Χόλιγουντ.
Το premium περιεχόμενο της Paramount+ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, όλες τις σειρές και τις ταινίες του franchise "Star Trek", ολόκληρο τον κόσμο της σειράς "Yellowstone" του Taylor Sheridan, όλα τα επεισόδια της παιδικής επιτυχημένης σειράς "PAW Patrol" και το "Mission: Impossible" Ταινίες με τον σούπερ σταρ Τομ Κρουζ.

Ο Arnim Butzen, το τηλεοπτικό αφεντικό στην Telekom τόνισε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που μπορούμε πλέον να προσφέρουμε στους πελάτες μας πρόσβαση στο σύμπαν πλούσιου περιεχομένου του Paramount+. Στο MagentaTV, στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε όλους τους σχετικούς παρόχους κάτω από τη στέγη μας και έτσι να είμαστε ο καλύτερος συνεργάτης για όλες τις ομάδες-στόχους. Με την ενσωμάτωση του Paramount+, έχουμε φτάσει ένα μεγάλο βήμα πιο κοντά σε αυτόν τον στόχο».
Το Paramount+ θα είναι διαθέσιμο τόσο σε μηνιαία (ακυρώσιμη έκδοση), όσο και σε δωδεκάμηνη συνδρομή. Οι πελάτες που θα επιλέξουν μια δωδεκάμηνη σύμβαση θα λάβουν τους πρώτους τρεις μήνες δωρεάν. Η βασική μηνιαία τιμή και για τα δύο μοντέλα είναι 7,99 ευρώ. Σύμφωνα με τη στρατηγική Best Aggregator, η υπηρεσία είναι βαθιά ενσωματωμένη σε όλες τις συσκευές AndroidTV της Telekom (MagentaTV One, MagentaTV Stick), στο MagentaTV WebClient και στην εφαρμογή MagentaTV σε κινητά iOS και Android. Επιπλέον, η εφαρμογή Paramount+ είναι γενικά διαθέσιμη σε άλλες συσκευές λήψης (όπως AppleTV, Amazon FireTV, όλες οι κοινές έξυπνες τηλεοράσεις) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκεί με την επιλογή Paramount+ by Telekom.

Η υπηρεσία ροής της Paramount ολοκληρώνει την καλύτερη στρατηγική συγκέντρωσης του MagentaTV
Μόνο με το MagentaTV: περιλαμβάνονται τρεις μήνες όταν λαμβάνετε δωδεκάμηνη συνδρομή Paramount+
Το franchise "Star Trek", οι σειρές "Yellowstone", "PAW Patrol" και "Mission: Impossible" είναι μεταξύ των κορυφαίων στιγμών.


Σχετικά με το MagentaTV
Το MagentaTV συνδυάζει υπηρεσίες κλασικής τηλεόρασης και ροής σε μία πλατφόρμα. Το MagentaTV+ είναι πάντα δωρεάν. Υπάρχουν έως και 180 τηλεοπτικά κανάλια και περισσότερα από 150 κανάλια HD για να διαλέξετε. Επιπλέον, λειτουργίες όπως η χρονική μετατόπιση, η επανεκκίνηση και η επανάληψη επτά ημερών προσφέρουν μοναδική άνεση. Το MagentaTV μπορεί να γίνει κράτηση ανεξάρτητα από τη σύνδεση στο διαδίκτυο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε άλλες χώρες της ΕΕ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι και εν κινήσει μέσω συσκευών Telekom, καθώς και μέσω Smart TV, TV Stick, smartphone και tablet. Περισσότερες πληροφορίες στο www.magentatv.de.

Σχετικά με το Paramount+
Το Paramount+ είναι η παγκόσμια υπηρεσία ροής της Paramount και προσφέρει μια πληθώρα premium ψυχαγωγίας για θεατές όλων των ηλικιών. Σε διεθνές επίπεδο, το Paramount+ προσφέρει μια εκτενή βιβλιοθήκη με πρωτότυπες σειρές, επιτυχίες και δημοφιλείς ταινίες σε όλα τα είδη από παγκοσμίου φήμης επωνυμίες και στούντιο παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των SHOWTIME®, BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Pictures και του Smithsonian Channel™ . Η προσφορά είναι προς το παρόν διαθέσιμη στην Αυστραλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, τον Καναδά, την Καραϊβική, τη Λατινική Αμερική, την Αυστρία, την Ελβετία, τη Νότια Κορέα και τις Ηνωμένες Πολιτείες.