“Αυτοκίνητα Εκπέμπουν S.O.S. 12” και Feelgood Highlights Απριλίου μέσα από την οθόνη του National Geographic και WILD!

“Αυτοκίνητα Εκπέμπουν S.O.S. 12” και Feelgood Highlights Απριλίου μέσα από την οθόνη του National Geographic
και οι σημαντικότερες μεταδόσεις προγραμματισμού ντοκιμαντέρ, τρέχουν σε γραμμική ροή, μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών συνδρομητικών πλατφορμών “COSMOTE TV (SAT+Streaming), NOVA - EON TV και Vodafone TV”…
Nicolas A.
Παράλληλα η εναλλακτική πρόσβαση από την μεγάλη βιβλιοθήκη περιεχομένου ντοκιμαντέρ μέσω της VoD πλατφόρμας "National Geographic", είναι διαθέσιμη για τους συνδρομητές των πλατφορμών COSMOTE TV Streaming και EON TV (ως ξεχωριστοί VoD κατάλογοι καναλιών), ενώ για τη Vodafone TV μόνο μέσω του Disney+
...
Feelgood Highlights Απριλίου μέσα από την οθόνη του National Geographic και WILD!
...
Αυτοκίνητα Εκπέμπουν S.O.S. 12 - Νέος Κύκλος στο National Geographic Greece
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Πέμπτη 18 Απριλίου στις 21:50

Η αγαπημένη σειρά «Αυτοκίνητα Εκπέμπουν S.O.S.» επιστρέφει με τον 12ο κύκλο επεισοδίων, για να ζεστάνει τις καρδιές μας, καθώς ο Φαζ και ο Τιμ συνεχίζουν να αναζητούν και να ανακατασκευάζουν κλασικά αυτοκίνητα για ιδιοκτήτες που πραγματικά το αξίζουν. Από αμάξια grand tour μέχρι hot hatch, από ιδιόρρυθμους κινητήρες μέχρι σπάνια σπορ αυτοκίνητα, το δίδυμο έχει δώσει ξανά ζωή σε πάνω από 120 αυτοκίνητα μέσα στα χρόνια, όσο δηλαδή ένα σχεδόν γεμάτο πάρκινγκ! Σε αυτόν τον κύκλο, το δίδυμο ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και μας υπόσχεται ακόμη περισσότερες συγκινητικές ιστορίες και εντυπωσιακές ανακατασκευές αυτοκινήτων.

Η Αναστήλωση της Παναγίας των Παρισίων - Νέα Μίνι Σειρά στο National Geographic Greece
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Δευτέρα 15 Απριλίου στις 21:00

Η νέα μίνι σειρά «Η Αναστήλωση της Παναγίας των Παρισίων» ακολουθεί την τριετή προσπάθεια αποκατάστασης του καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων μετά την καταστροφική πυρκαγιά τον Απριλίου του 2019. Η σειρά παρουσιάζει από πρώτο χέρι τις προκλήσεις και τους θριάμβους της αφοσιωμένης ομάδας, παρουσιάζοντας μηχανικούς, μαστόρους και τεχνίτες που εργάζονται ακούραστα. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν εξειδικευμένους ξυλουργούς να κατασκευάζουν τη νέα οροφή και το καμπαναριό του καθεδρικού ναού, λιθοξόους να επισκευάζουν σχολαστικά το θησαυροφυλάκιο και τεχνίτες να αναβιώνουν περίπλοκα βιτρό παράθυρα χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους. Στο τέλος, η αποκατάσταση της Παναγίας των Παρισίων αναδεικνύεται σε σύμβολο του σθένους της Γαλλίας, αναδεικνύοντας μια εκπληκτική προσπάθεια που υπερβαίνει τα σύνορα και τονίζει την ταυτότητα και την αποφασιστικότητα του έθνους.

Οι Τελευταίοι Γίγαντες 3 - Νέος Κύκλος στο National Geographic Greece
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Τρίτη 23 Απριλίου στις 21:00

Ο Σίριλ και η ομάδα του επιστρέφουν στον νέο κύκλο της σειράς «Οι Τελευταίοι Γίγαντες», ξεκινώντας ακόμα μία τολμηρή αποστολή για να ανακαλύψουν τα εναπομείναντα μεγαθήρια του βυθού σε μερικές από τις πιο αφιλόξενες και απομακρυσμένες τοποθεσίες του πλανήτη. Παραμένοντας πιστοί στην αποστολή τους, στοχεύουν να φέρουν στο φως σημαντικές αποδείξεις για την αδιάκοπη ύπαρξη αυτών των υπέροχων κορυφαίων θηρευτών, ενισχύοντας τις προσπάθειες προστασίας τους και διαφυλάσσοντας το οικοσύστημά τους προς όφελος των επόμενων γενεών. Ακολουθήστε τους σε μια περιπέτεια που περιηγούνται σε επικίνδυνα νερά, και αντιμετωπίζουν τρομερές προκλήσεις, στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν την κληρονομιά αυτών των εκπληκτικών πλασμάτων.

Διακίνηση: Στον Υπόκοσμο με τη Μαριάνα βαν Ζέλερ - Νέα Σειρά στο National Geographic Greece
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Παρασκευή 12 Απριλίου στις 21:50

Η βραβευμένη δημοσιογράφος Μαριάνα βαν Ζέλερ επιστρέφει με τη νέα σειρά «Διακίνηση: Στον Υπόκοσμο με τη Μαριάνα βαν Ζέλερ», εισχωρώντας στην καρδιά των πιο επικίνδυνων μαύρων αγορών του κόσμου. Σε κάθε επεισόδιο, ερευνά μια διαφορετική παράνομη βιομηχανία, αποκαλύπτοντας σταδιακά τον επικίνδυνο κόσμο του εμπορίου ανθρώπινων οργάνων, των δολοφόνων με συμβόλαια θανάτου, του σεξουαλικού εκβιασμού και της παράνομης διακίνησης νυφών. Μέσα από εξονυχιστικές έρευνες, η Μαριάνα προσπαθεί να αποκαλύψει προσωπικότητες του υποκόσμου με κυριάρχο ρόλο, να αποσαφηνίσει την πολυπλοκότητα αυτών των επιχειρήσεων και να ρίξει φως στην απίστευτη παραοικονομία πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων που λειτουργεί κρυφά σε όλο τον κόσμο.

Ζωή Kάτω από το Mηδέν: Η Επόμενη Γενιά 6 - Νέος Κύκλος στο National Geographic Greece
Νέα Επεισόδια κάθε Τετάρτη στις 21.00

Το National Geographic είναι ο κορυφαίος προορισμός για θέματα επιστήμης, εξερεύνησης και περιπέτειας. Η αποστολή του είναι να εμπνέει τους ανθρώπους να νοιάζονται για το περιβάλλον! Το National Geographic μας μεταφέρει κοντά στις σημαντικές ιστορίες και πέρα από τα όρια του εφικτού, μαζί με τους κορυφαίους δημιουργούς, επιστήμονες, δημοσιογράφους, φωτογράφους και εξερευνητές. Μπορείτε να μας βρείτε μέσω του τηλεοπτικού σας παρόχου, συνδρομητικής τηλεόρασης.

Μυστικά των Χταποδιών - Νέα Σειρά στο National Geographic WILD Greece
ΠΡΕΜΙΕΡΑ την Ημέρα της Γης: Δεύτερα 22 Απριλίου στις 19:00

Οι βραβευμένες με Emmy σειρές «Μυστικά των Φαλαινών» και «Τα Μυστικά των Ελεφάντων», καθήλωσαν το κοινό μέσα από την κοντινή ματιά στις ζωές αυτών των εμβληματικών ζώων, αποκαλύπτοντας νέα επιστήμη και συμπεριφορές που αμφισβήτησαν όλα όσα νομίζουμε ότι γνωρίζουμε για τον φυσικό κόσμο. Τώρα, ο παραγωγός James Cameron και ο αφηγητής Paul Rudd θα μας φέρουν πιο κοντά σε ένα από τα πιο αρχαία και ευφυή πλάσματα του πλανήτη μας. Τα χταπόδια είναι σαν εξωγήινοι στη γη, με τρεις καρδιές, με γαλάζιο αίμα, και με την ικανότητα να στριμώχνονται μέσα σε χώρους που έχουν το μέγεθος του ματιού τους. Αλλά αυτά τα παράξενα και υπέροχα ζώα έχουν πολλά περισσότερα να επιδείξουν. Είναι αρκετά έξυπνα ώστε να χρησιμοποιούν εργαλεία, να μεταμορφώνουν το σώμα τους για να μιμούνται άλλα ζώα, ακόμη και να επικοινωνούν με διαφορετικά είδη. Η νέα σειρά «Μυστικά των Χταποδιών» υπερβαίνει τις προσδοκίες και ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Ο πιο Θανατηφόρος Μήνας - Αφιέρωμα στο National Geographic WILD Greece
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ: Κάθε Σάββατο από τις 15:00, από 6 έως 27 Απριλίου

Είτε είναι στον αέρα, στο έδαφος ή στο νερό, θα σας βρουν. Αυτόν τον Απρίλιο, το National Geographic Wild παρουσιάζει τον πιο Θανατηφόρο Μήνα, μέσα από πρεμιέρες και αρχειακό υλικό.