Όλοι οι μεγάλοι τίτλοι για την αθλητική σεζόν 2023-2024 «κρίνονται» στην COSMOTE TV

Η αθλητική σεζόν 2023-2024 κορυφώνεται με τους μεγαλύτερους τίτλους σε Ελλάδα και εξωτερικό να κρίνονται στα «γήπεδα» της COSMOTE TV.
Οι τηλεθεατές των καναλιών COSMOTE SPORT θα «βάλουν τα αθλητικά τους» για να παρακολουθήσουν τα μεγαλύτερα ντέρμπι των playoffs της Stoiximan Super League, τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, όλους τους αγώνες των διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA (Champions League, Europa League, Europa Conference League) μέχρι και τον μεγάλο τελικό, τα playoffs του NBA, το Final 4 του FIBA Basketball Champions League και πολλούς ακόμα αγώνες από κορυφαίες διοργανώσεις.

Stoiximan Super League: 4 ομάδες διεκδικούν τον τίτλο
Στην πιο ανταγωνιστική Stoiximan Super League των τελευταίων ετών, με 4 ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο, η COSMOTE TV αποτελεί τον απόλυτο προορισμό. Μέχρι το μεγάλο φινάλε, τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδώσουν, μεταξύ άλλων, τα κρίσιμα ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, που θα κρίνουν τα πάντα για την κατάκτηση του τίτλου.

Στην COSMOTE TV θα μεταδοθεί και ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.
UEFA Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία
Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους «4» ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Επόμενος σταθμός η Άστον Βίλα. Η COSMOTE TV θα βρίσκεται δίπλα στο ευρωπαϊκό ταξίδι των «ερυθρόλευκων» στο UEFA Europa Conference League μεταδίδοντας αποκλειστικά και τους δύο αγώνες κόντρα στους Άγγλους. Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα φιλοξενήσουν και τις αναμετρήσεις του ζευγαριού Φιορεντίνα-Κλαμπ Μπριζ και, φυσικά, τον μεγάλο τελικό στις 29/5 στην «OPAP Arena».

UEFA Champions League & UEFA Europa League: Οι «μάχες» για την κατάκτηση των πολύτιμων τροπαίων
Ο δρόμος προς τα αστέρια περνάει από τα αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV. Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ αποτελούν τις 4 ομάδες που διεκδικούν τα 2 εισιτήρια για τον τελικό του UEFA Champions League. Το μεγάλο «ραντεβού» θα γίνει το Σάββατο 1/6 στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου.

Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδώσουν και όλους τους αγώνες μέχρι και τον μεγάλο τελικό στο Δουβλίνο (22/5) για το UEFA Europa League. Ρόμα, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Μαρσέιγ και Αταλάντα είναι οι ομάδες που έχουν προκριθεί στους «4» και θα παλέψουν για την κατάκτηση του τροπαίου.

Το χρυσό δαχτυλίδι του NBA και το Final 4 του FIBA Basketball Champions League
Στην COSMOTE TV θα αναδειχθούν και οι μεγάλοι νικητές του NBA και του FIBA Basketball Champions League. Τα playoffs του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη έχουν ήδη αρχίσει, ενώ οι μεγάλοι τελικοί θα ξεκινήσουν στις 6 Ιουνίου. Θα καταφέρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να φορέσει το 2ο χρυσό δαχτυλίδι στην καριέρα του; Η απάντηση θα δοθεί στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Περνώντας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η COSMOTE TV θα δώσει το «παρών» και στο Final 4 του FIBA Basketball Champions League. Εκεί θα βρίσκεται και το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, το οποίο κατάφερε να πάρει τεράστια πρόκριση κόντρα στη περσινή κάτοχο Βόννη. Την τετράδα συμπληρώνουν 3 ισπανικές ομάδες: Μούρθια, Ουνικάχα και Τενερίφη. Όλη η δράση από το Final 4 του Βελιγραδίου το τριήμερο 26-28 Απριλίου θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 4HD.

Περισσότερες από 90 διοργανώσεις στα κανάλια COSMOTE SPORT
Η COSMOTE TV αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις του αθλητισμού, φιλοξενώντας περισσότερες από 90 διοργανώσεις. Εκτός από τα παραπάνω, η ποδοσφαιρική δράση πλαισιώνεται από τις μεγαλύτερες διασυλλογικές διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής (Copa Libertadores, Copa Sudamericana), ενώ το «παρών» δίνουν και μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου (Lega Serie A, Liga Portugal Betclic, cinch Scottish Premiership), καθώς και τα κύπελλα Αγγλίας (FA Cup) και Πορτογαλίας (Taca de Portugal). Επιπλέον, στην COSMOTE TV μεταδίδονται επιλεγμένοι αγώνες της δεύτερης, τρίτης και τέταρτης κατηγορίας ποδοσφαίρου Αγγλίας (SkyBet Championship, SkyBet League 1 και SkyBet League 2), του Παγκύπριου πρωταθλήματος, καθώς και της Roshn Saudi League και του Saudi King Cup.

Η COSMOTE TV φιλοξενεί, επίσης, διοργανώσεις από κορυφαία αθλήματα, όπως μπάσκετ (WNBA, ACB Liga Endesa, Turkish Basketball Super League, Lega Basket Serie A), τένις (ATP Masters 1000, ATP 500, ATP 250, Nitto ATP Finals και Next Gen ATP Finals), μηχανοκίνητα (MotoGP, WRC, ERC, DTM, Extreme-E), βόλεϊ (CEV Champions League, CEV Cup, CEV Challenge Cup), χάντμπολ (Bundesliga Handball), μαχητικά σπορ (UFC, Oktagon), το επαγγελματικό πρωτάθλημα αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL) και πολλά ακόμη.